پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! ادامه حملات هوایی عربستان به یمن؛ صعده 6 بار بمباران شد خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم

پکن: با تحریم‌های یکجانبه آمریکا علیه ایران به شدت مخالفیم

وزارت خارجه چین با انتقاد شدید از تحریم‌های یکجانبه آمریکا علیه ایران تاکید کرد همکاری‌های معمول در حوزه انرژی میان ایران با سایر کشورها باید محترم شمرده شود.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۹ - ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 06
کد خبر: ۱۰۴۲۲
به گزارش راهبرد معاصر ، سخنگوی وزارت خارجه چین دوشنبه عصر به وقت تهران از اجرای دقیق تعهدات ایران در «برجام» و  تلاش برای تداوم حفظ  آن با کمک طرف‌های مربوط خبر داد.

به نوشته «گلوبال تایمز» «گنگ شوانگ» سخنگوی وزارت خارجه چین در نشست مطبوعاتی هفتگی درباره سرنوشت برجام  و چشم انداز سیاست اعمال فشار حداکثری توسط آمریکا و پس از  تصمیم دولت این کشور در متوقف کردن صدور معافیت از تحریم‌های نفتی ایران پاسخ داد.

این دیپلمات چینی با تاکید بر اجرای جامع و موثر برجام از سوی ایران گفت :«برجام، یک توافق چندجانبه  و تصویب شده توسط شورای امنیت سازمان ملل است که به حفظ ساز و کار بین المللی عدم اشاعه سلاح هسته‌ای و همچنین صلح و ثبات در خاورمیانه منجر شده است.»

سخنگوی وزارت خارجه چین در ادامه افزود: «چین به طور کامل با تحریم‌های یک جانبه و به اصطلاح خارج از حیطه  ایالات متحده علیه ایران مخالفت می‌کند و بارها تاکید کرده که همکاری‌های  معمول  در حوزه انرژی بین ایران و سایر کشورها کاملا منطقی و قانونی است و باید محافظت و محترم  شمرده شود.»

این دیپلمات چینی در خاتمه اظهار داشت که چین از  اجرای کامل تعهدات ایران تحت برجام تقدیر کرده و با طرف‌های درگیر برای حفظ و اجرای این توافق همکاری می‌کند.

ایران  روز دوشنبه اعلام کرد که  در پی تحریم‌های جدید آمریکا و لغو معافیت‌های خریداران نفت، تصمیم گرفته در روزها‌ی آینده تصمیمات ویژه‌ای را در واکنش به تحریم‌های یکجانبه آمریکا عملیاتی کند.

دولت آمریکا بامداد شنبه 14 اردیبهشت (به وقت تهران) بر خلاف مفاد توافق هسته‌ای، بخش تازه‌ای از فعالیت‌های صلح‌آمیز هسته‌ای ایران را نیز مشمول تحریم قرار داد. بر اساس بیانیه‌ای که در سایت وزارت خارجه آمریکا قرار گرفت، «مایک پامپئو» وزیر خارجه آمریکا مدعی شد که این تصمیم با هدف «محروم‌سازی ایران از هرگونه مسیری به سوی تسلیحات هسته‌ای» اتخاذ شده است.

فارس
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار