اعلام سه روز عزای عمومی و تعطیلی اهواز جزئیات ثبت‌نام داوطلبان انتخابات میان دوره‌ای مجلس خبرگان پزشکیان: پزشکیان: برنامه نوشته‌اند که مثلاً ایران ۳۶ ماه دیگر باید ساقط شود؛ اگر ما با هم باشیم، ۳۶ هزار سال دیگر هم نمی‌توانند این کار را بکنند / برای تأمین معیشت مردم برنامه ۲۰ بندی داریم آغاز فرآیند انتخابات شورا‌ها در استان تهران رهبر معظم انقلاب: تهاجم آمریکا در منطقه مغلوب ابتکار و شجاعت جوانان ایران شد خط فقر در تهران را حدود ۴۰ میلیون تومان اعلام شد رئیس مجلس: قدرت خرید مردم در بودجه 1405 باید افزایش یابد انتقاد ‌آیت‌الله علم‌الهدی از ‌وضعیت اقتصادی و اجتماعی امام جمعه موقت تهران: مسئولان باید به مردم توجه ویژه داشته باشند عراقچی: با روسیه مشورت‌های سیاسی نزدیک در سطوح مختلف داریم ضربه سنگین سپاه به مافیای سوخت عراقچی: آمریکایی‌ها پیام دادند لطفا از ساعت 4 صبح حمله را متوقف کنید عراقچی: حفظ زاینده‌رود ضرورت ملی و بین‌المللی است تاجگردون: مجلس برای افزایش حقوق کارمندان در سال آینده تلاش می‌کند نامه هشدار آمیز 165 نماینده مجلس به سران قوا/ریشه تورم ارز است

تاکید آیت الله رئیسی بر حاکمیت انضباط مالی در همه دستگاه‌ها

رئیس جمهور گفت:حاکمیت انضباط مالی در همه دستگاه‌های دولتی ضروری است؛ کار انقلابی به معنای بی‌نظمی نیست و پیشرفت در کارها فقط با نظم و انضباط ممکن است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۴ - ۱۱ مهر ۱۴۰۰ - 2021 October 03
کد خبر: ۱۰۴۳۵۴

به گزارش راهبرد معاصر آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور بعدازظهر یکشنبه در جلسه هیات دولت با تاکید بر ضرورت حاکمیت انضباط مالی در همه دستگاه‌های دولتی گفت: کار انقلابی به معنای بی‌نظمی نیست و پیشرفت در کارها فقط با نظم و انضباط ممکن است و اگر در جایی لازم بود از راه میانبر استفاده شود، آن هم باید بر پایه راهکار قانونی صورت گیرد.

رئیس جمهور در ادامه با اشاره به وعده دولت سیزدهم برای افزایش صادرات غیرنفتی و حمایت از سرمایه‌گذاری در کشور، گفت: دستگاه‌های اجرایی باید همه تلاش خود را برای توسعه صادرات غیرنفتی به ویژه به کشورهای همسایه به کار گیرند.

رئیسی گفت: حمایت قانونی، حقوقی و قضایی از سرمایه‌گذاری باید به بهترین نحو صورت گیرد تا سرمایه‌گذاران و به ویژه ایرانیان خارج از کشور در عمل ببینند که ایران امن‌ترین و بهترین نقطه برای سرمایه‌گذاری آنان است.

وی با تاکید بر تضمین امنیت سرمایه‌، سرمایه‌گذار و سرمایه‌گذاری در کشور گفت: دولت به بهترین شیوه، نقش خود را در تسهیل سرمایه‌گذاری ایفا خواهد کرد و ضوابط پیچیده اداری باید از مسیر سرمایه‌گذاری برچیده شود.

رئیس جمهور همچنین از وزیر و مدیران وزارت جهاد کشاورزی برای تامین نهاده‌های دامی کشور و آغاز خرید دام عشایری که در سفرهای استانی وعده داده شده بود، قدردانی کرد و گفت: پشت هر کمبودی علتی نهفته است اما گاهی شناسایی و رفع اساسی مشکل زمانبر است و باعث می‌شود کار از کار بگذرد و مردم در تنگنا قرار بگیرند. آقای رئیسی از وزیران خواست اجازه ندهند هیچ کالایی با کمبود مواجه شود و هرجا کمبودی پیش آمد، ابتدا به سرعت کمبود را برطرف کنید و سپس به دنبال علت‌یابی اساسی مشکل باشید.

رئیسی در ادامه با بیان اینکه باید به اجتماعات صنفی که خواسته‌های منطقی دارند توجه شود، گفت: البته اگر خواسته اجتماع کنندگان منطقی نبود باید آنان را آگاه کرد اما نباید به خواسته‌های غیرمنطقی تن داد.

رئیس جمهور گفت: در هر صورت باید با کسانی که خواسته‌ای دارند و تجمع می‌کنند، گفتگو شود و نسبت به خواسته آنها روشنگری صورت گیرد.

رئیسی در ابتدای سخنان خود با تبریک و خوشامد به رئیس جدید سازمان صدا و سیما، گفت: رسانه ملی، پل اطمینان‌بخش و امیدآفرین بین دولت و مردم است که انتظارات و نظرات مردم را به دولت منتقل و دیدگاه‌ها و اقدامات دولت را برای مردم تبیین می‌کند.

وی افزود: پیشبرد اهداف دولت در گرو ارتباط با مردم است و رسانه ملی می‌تواند در شکل‌دهی و کیفیت این ارتباط بسیار موثر باشد.

رئیس جمهور همچنین با تبریک و خوشامد به رئیس جدید سازمان حفاظت محیط زیست، گفت: هرگونه توسعه در کشور باید منوط به حفظ محیط زیست باشد./تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار