افشاگران پنتاگون آماده برملا کردن رسوایی‌های وزیر جنگ ترامپ سردار عظمایی: آمریکایی‌ها 700 کیلومتر از تنگه هرمز فاصله گرفته‌اند پزشکیان: آینده ایران، در گرو بهره‌گیری از همه سرمایه‌های انسانی و فرهنگی این سرزمین است سرلشکر حاتمی: اشراف ارتش بر ساحل و دریا/ به بلوغ پهپادی رسیدیم پدر امیر سپهبد شهید موسوی دارفانی را وداع گفت سردار نقدی: مقاومت ملت ایران در برابر فشارهای خارجی ادامه دارد سرلشکر رضایی: اقدام علیه ایران هزینه دارد قیمت دلار امروز پنجشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۵ وزیر دفاع: شاهد ارتقای چشمگیر توان آفندی و پدافندی خواهیم بود بقائی: آمریکا به‌جای مذاکره به دنبال دیکته کردن شروط خود است سرلشکر ایزدی: دشمن در انفعال است؛نیروهای مسلح با اقتدار در صحنه هستند نامه ایران به شورای امنیت در پی استمرار محاصره دریایی از سوی آمریکا اصابت و آتش سوزی 7 کشتی متخلف در تنگه هرمز دیدار قالیباف با آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای/ آخرین تحولات جنگ نظامی بررسی شد سردار باقرزاده: کویت اسارت چهار ایرانی را تایید کرد/ سفیر ایران توانست با آنها ملاقات کند

ذوالنوری: ما به آذربایجان و ترکیه هشدار می‌دهیم

ذوالنوری: ما به آذربایجان و ترکیه هشدار می‌دهیم عضو کمیسیون امنیت مجلس گفت: آذربایجان و ترکیه و هر کشور دیگری که بخواهد با دم شیر بازی کند و منافع جمهوری اسلامی ایران را تهدید کند، از ایران سیلی محکمی خواهد خورد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۵ - ۱۲ مهر ۱۴۰۰ - 2021 October 04
کد خبر: ۱۰۴۳۷۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ حجت‌الاسلام مجتبی ذوالنوری نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به فرمایشات اخیر رهبر معظم انقلاب درباره تحرکات ایجاد شده در شمال‌غرب کشور، گفت: جمهوری اسلامی ایران حسن همجواری و حفظ تمامیت ارضی کشورها و به ویژه کشورهای همسایه را همواره مورد تأکید و احترام قرار داده است.

 

وی افزود: کشورهای اسلامی برای جمهوری اسلامی ایران از کشورهای غیراسلامی اهمیت بیشتری دارند و ما نسبت به این کشورها یک احساس قلبی و دینی داریم، بنابراین برای کشورهای اسلامی و کشورهای همسایه اسلامی‌مان احترام خاص قائلیم.

 

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اظهار داشت: حسن همجواری و احترام متقابل اقتضا می‌کند که ما بی‌احترامی و تهدیدی از ناحیه کشورهای منطقه احساس نکنیم. یک مصداق احساس ناامنی و تهدید این است که بعضی از کشورهای همسایه ما به بهانه تأمین امنیت خودشان به دشمنان ما اتکا کنند و پای دشمنان ما را پشت مرزهایمان باز کنند یا بخواهند مرزهای منطقه را تغییر دهند که بر منافع جمهوری اسلامی اثر بگذارد.

 

ذوالنوری خاطرنشان کرد: آقای الهام علی‌اف، امر برایش مشتبه شده و دچار خطای تحلیل شده و دچار یک کجروی فکری شده است و فکر کرده که اگر اتحاد با ترکیه و رژیم صهیونیستی یک مثلثی در منطقه تشکیل دهند، می‌توانند مرزهای شمال ما را تحت‌تأثیر قرار دهند و همسایگی‌مان را با ارمنستان قطع کنند و با اشغال خاک این کشور، همسایگی ما با ارمنستان را از بین ببرند و یکی از سه راه دسترسی ما به اروپا که از راه ارمنستان است را قطع کنند.

 

وی افزود: آذربایجان و ترکیه با این کار خود تکیه به رژیم صهیونیستی و تسلیحات رژیم صهیونیستی را در منطقه رواج دادند و از سوی دیگر پای گروهک‌های ضدانقلاب، ضداسلام را در منطقه باز کردند. اینها همگی تهدید برای جمهوری اسلامی ایران محسوب می‌شوند و لذا ما هم به آذربایجان و هم به ترکیه هشدار می‌دهیم و هر کشور دیگری که می‌خواهد با دم شیر بازی کند تا زمانی که کشورهای منطقه دست دوستی‌شان عقب نرفته جمهوری اسلامی با آنها دوست است اما اگر بخواهند منافع جمهوری اسلامی را تهدید کنند یقینا جمهوری اسلامی سیلی محکمی به آنها خواهد زد و در واقع حکام وابسته از ملت‌های منطقه سیلی محکمی را خواهند خورد.

 

وی اظهار داشت: بنابراین مسئولین آذربایجان و ترکیه باید سر عقل بیایند و به مسیری بازگردند که منافع کشورهای منطقه را تأمین می‌کند./فارس

 

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار