عراقچی ژنو را به مقصد تهران ترک کرد انفجار در کلیسای نیویورک ۵ زخمی برجای گذاشت  شروط کلیدی ایران برای مذاکره با آمریکا اعلام شد/ حق غنی‌سازی و محدودیت موضوع هسته‌ای نامزدی «نوری المالکی» برای نخست‌وزیری عراق لغو شد؟ واشنگتن: آزمایش‌های هسته‌ای را از سر خواهیم گرفت آخرین وضعیت مذاکرات هسته‌ای، محور دیدار عراقچی با وزیر خارجه سوئیس عمان: مذاکرات ایران و آمریکا با پیشرفتی ملموس به پایان رسید عراق ۱۵۰ داعشی زیر ۱۸ سال را از سوریه تحویل گرفت جزئیات مهم دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو / تفاهم دوطرف بر روی برخی موضوعات عراقچی: روی یک سری اصول راهنما توانستیم موافقت کلی پیدا کنیم / زمان دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا  دیدار البوسعیدی و گروسی در حاشیه مذاکرات ایران و آمریکا + عکس بقائی: با حسن‌نیت و جدیت در مذاکرات ژنو حضور داریم جزئیات عملیات مشترک حشدالشعبی و ارتش عراق برای تعقیب هسته‌های داعش اذعان سناتور جنگ‌طلب آمریکایی به قدرت نظامی ایران جزئیات دیدار وزیر کشور با سفیر امارات

طالبان: اجازه نمی‌دهیم تهدیدی از خاک افغانستان علیه ایران صورت گیرد

معاون والی طالبان در هرات، همزمان با تحویل چهارمین محموله کمک‌های بشردوستانه ایران، تاکید کرد که این گروه اجازه نخواهد داد تهدیدی از سوی داعش علیه جمهوری اسلامی ایران صورت گیرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۰ - ۱۳ مهر ۱۴۰۰ - 2021 October 05
کد خبر: ۱۰۴۵۱۹

به گزارش راهبرد معاصر، «مولوی شیراحمد عمار مهاجر»، معاون والی طالبان در هرات، در دیدار با مقام‌های محلی خراسان رضوی ایران، تاکید کرد که حکومت افغانستان اجازه نمی‌دهد گروه داعش از خاک این کشور علیه ایران استفاده کند.

معاون والی هرات، روز دوشنبه، در نقطه صفری گذرگاه مرزی اسلام‌قلعه، با شماری از مقام‌های محلی ولایت خراسان رضوی ایران و فرمانده پلیس شهر مرزی «تایباد» ایران دیدار کرد.

استاندار خراسان رضوی روز گذشته با هدف توسعه روابط تجاری و بررسی و حل مشکلات و موانع ترانزیتی در رأس هیئتی به افغانستان سفر کرد.

بر اساس اعلام دفتر رسانه‌های والی هرات، معاون والی هرات برای تحویل چهارمین محموله کمک‌های بشردوستانه ایران، با مقام‌های ایرانی دیدار و گفتگو کرد.

معاون والی طالبان در هرات در این دیدار گفت که طالبان به تمام قوانین بین‌المللی و همسایه‌داری پایبند بوده و هیچ‌گاه اجازه نمی‌دهد که افراد و یا گروه‌های خارجی مانند داعش از خاک افغانستان بر علیه جمهوری اسلامی ایران استفاده کنند.

گفتنی است که در یک ماه گذشته پس از روی کار آمدن حکومت طالبان در افغانستان این چهارمین محموله کمک‌های بشر دوستانه ایران به مردم افغانستان است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار