طالبان: گزارش «بنت» برای تشویش اذهان عمومی است-راهبرد معاصر
واکنش عراقچی به تصمیم احتمالی اتحادیه اروپا مبنی بر تحریم خطوط کشتیرانی ایران پیام تسلیت حزب‌الله، حماس و جهاد اسلامی به مناسبت شهادت «محمد عفیف» موافقت بایدن با به‌کارگیری موشک‌های دوربرد توسط اوکراین علیه روسیه کشته‌شدن ۸ تروریست پ‌ک‌ک در سوریه و عراق زمین‌لرزه ۶.۲ ریشتری در ژاپن هشدار «گروسی» نسبت به ایمنی نیروگاه‌های هسته‌ای اوکراین در پی حملات روسیه ادعای هاآرتص: نتانیاهو با پایان جنگ در لبنان موافق است، اما از غزه خارج نمی‌شود انفجار مقابل یک مسجد در وزیرستان پاکستان؛ ۷ نفر کشته و زخمی شدند ادعای واشنگتن پست: ترامپ به معامله با ایران فکر کرده است تروئیکای اروپایی در تدارک یک قطعنامه علیه ایران در شورای حکام در نشست عراقچی با مدیران ارشد رسانه‌ها چه گذشت؟ رئیس سازمان انرژی اتمی: قطعنامه جدید علیه ایران صادر شود سریع پاسخ می‌دهیم بمباران دفتر حزب بعث سوریه در بیروت + ویدئو جزئیات جدید از ماجرای جنجالی درز اسناد محرمانه اسرائیل کشته شدن ۴ تروریست در کرکوک

طالبان: گزارش «بنت» برای تشویش اذهان عمومی است

سخنگوی طالبان گزارش گزارشگر ویژه حقوق بشر سازمان ملل برای افغانستان را تلاشی برای تخریب اذهان عمومی در آستانه نشست دوحه دانست.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۴ - ۳۰ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 19
کد خبر: ۲۴۶۱۱۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ «ذبیح‌الله مجاهد» سخنگوی حکومت طالبان در بیانیه‌ای گزارش اخیر «ریچارد بنت» گزارشگر ویژه حقوق بشر سازمان ملل برای افغانستان را «تلاشی برای تخریب اذهان در آستانه نشست دوحه» دانست.

مجاهد در «ایکس» نوشت: «گزارش برخی از اعضای سازمان ملل، به‌خصوص گزارش ریچارد بنت، تلاش برای تخریب اذهان در آستانه نشست دوحه است».

وی افزود: «متأسفانه برخی از اشخاص عُقده‌ای در سازمان ملل همیشه تلاش دارند، تا در مورد افغانستان گزارشات نادرست ارائه کنند و پیشرفت‌های بزرگ را تحت شعاع موضوعات محدود قراردهند».

سخنگوی طالبان ادامه داد: «امارت اسلامی از موضع حمایتی برخی کشور‌ها در سازمان ملل تقدیر می‌کند، حقیقت این است که باید با امارت اسلامی افغانستان تعامل مثبت و سازنده صورت گیرد. تلاش‌ها، فشار‌ها و دسیسه‌ها هنوز هم ناکام می‌شوند، ادامه و تکرار آن آزمودن تجارب ناکام است، امیدواریم دیگر واقعیت‌ها درک شده و موضع سازنده اتخاذ گردد».

بنت در گزارش به شورای حقوق سازمان ملل در ژنو تصریح کرد طالبان به عنوان دولت به رسمیت شناخته نمی‌شوند و نباید مانند یک دولت با آنها رفتار شود.

وی همچنین تأکید کرد باید از «تمامی ابزارها» برای تغییر وضعیت حقوق بشری در افغانستان استفاده شود. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده