غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

طالبان: گزارش «بنت» برای تشویش اذهان عمومی است

سخنگوی طالبان گزارش گزارشگر ویژه حقوق بشر سازمان ملل برای افغانستان را تلاشی برای تخریب اذهان عمومی در آستانه نشست دوحه دانست.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۴ - ۳۰ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 19
کد خبر: ۲۴۶۱۱۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ «ذبیح‌الله مجاهد» سخنگوی حکومت طالبان در بیانیه‌ای گزارش اخیر «ریچارد بنت» گزارشگر ویژه حقوق بشر سازمان ملل برای افغانستان را «تلاشی برای تخریب اذهان در آستانه نشست دوحه» دانست.

مجاهد در «ایکس» نوشت: «گزارش برخی از اعضای سازمان ملل، به‌خصوص گزارش ریچارد بنت، تلاش برای تخریب اذهان در آستانه نشست دوحه است».

وی افزود: «متأسفانه برخی از اشخاص عُقده‌ای در سازمان ملل همیشه تلاش دارند، تا در مورد افغانستان گزارشات نادرست ارائه کنند و پیشرفت‌های بزرگ را تحت شعاع موضوعات محدود قراردهند».

سخنگوی طالبان ادامه داد: «امارت اسلامی از موضع حمایتی برخی کشور‌ها در سازمان ملل تقدیر می‌کند، حقیقت این است که باید با امارت اسلامی افغانستان تعامل مثبت و سازنده صورت گیرد. تلاش‌ها، فشار‌ها و دسیسه‌ها هنوز هم ناکام می‌شوند، ادامه و تکرار آن آزمودن تجارب ناکام است، امیدواریم دیگر واقعیت‌ها درک شده و موضع سازنده اتخاذ گردد».

بنت در گزارش به شورای حقوق سازمان ملل در ژنو تصریح کرد طالبان به عنوان دولت به رسمیت شناخته نمی‌شوند و نباید مانند یک دولت با آنها رفتار شود.

وی همچنین تأکید کرد باید از «تمامی ابزارها» برای تغییر وضعیت حقوق بشری در افغانستان استفاده شود. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر