دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

طالبان: گزارش «بنت» برای تشویش اذهان عمومی است

سخنگوی طالبان گزارش گزارشگر ویژه حقوق بشر سازمان ملل برای افغانستان را تلاشی برای تخریب اذهان عمومی در آستانه نشست دوحه دانست.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۴ - ۳۰ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 19
کد خبر: ۲۴۶۱۱۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ «ذبیح‌الله مجاهد» سخنگوی حکومت طالبان در بیانیه‌ای گزارش اخیر «ریچارد بنت» گزارشگر ویژه حقوق بشر سازمان ملل برای افغانستان را «تلاشی برای تخریب اذهان در آستانه نشست دوحه» دانست.

مجاهد در «ایکس» نوشت: «گزارش برخی از اعضای سازمان ملل، به‌خصوص گزارش ریچارد بنت، تلاش برای تخریب اذهان در آستانه نشست دوحه است».

وی افزود: «متأسفانه برخی از اشخاص عُقده‌ای در سازمان ملل همیشه تلاش دارند، تا در مورد افغانستان گزارشات نادرست ارائه کنند و پیشرفت‌های بزرگ را تحت شعاع موضوعات محدود قراردهند».

سخنگوی طالبان ادامه داد: «امارت اسلامی از موضع حمایتی برخی کشور‌ها در سازمان ملل تقدیر می‌کند، حقیقت این است که باید با امارت اسلامی افغانستان تعامل مثبت و سازنده صورت گیرد. تلاش‌ها، فشار‌ها و دسیسه‌ها هنوز هم ناکام می‌شوند، ادامه و تکرار آن آزمودن تجارب ناکام است، امیدواریم دیگر واقعیت‌ها درک شده و موضع سازنده اتخاذ گردد».

بنت در گزارش به شورای حقوق سازمان ملل در ژنو تصریح کرد طالبان به عنوان دولت به رسمیت شناخته نمی‌شوند و نباید مانند یک دولت با آنها رفتار شود.

وی همچنین تأکید کرد باید از «تمامی ابزارها» برای تغییر وضعیت حقوق بشری در افغانستان استفاده شود. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار