وزیر دفاع ونزوئلا: در حال جنگ با دروغ، افترا و تهدید نظامی آمریکا هستیم تهدید وزیر اسرائیل به عملیات نظامی علیه غزه و لبنان پیش از انتخابات این رژیم مذاکره‌کننده روس در امور اوکراین وارد میامی آمریکا شد بیانیه مشترک آمریکا، قطر، مصر و ترکیه از پیشرفت در روند توافق غزه رسانه آمریکایی: حملات علیه داعش در سوریه ممکن است چند هفته ادامه داشته باشد تصرف ۲ شهرک دیگر در دونتسک و سومی توسط روسیه روایت نفوذ موساد به سلیمانیه عراق؛ همسر یهودی «قباد طالبانی» کیست؟ لاوروف: ماجراجویی‌های تقابلی در آفریقا را غیرقابل قبول می‌دانیم درخواست چهارگانه زلنسکی برای پایان جنگ اوکراین فضاسازی جدید اسرائیل درباره برنامه دفاع موشکی ایران نخست‌وزیر لبنان: مرحله نخست طرح انحصار سلاح در جنوب رود لیتانی رو به پایان است وزیر دفاع ترکیه: ایران تلفات سنگینی به پژاک وارد کرد حزب‌الله عراق: سلاح مقاومت در دست رزمندگانش باقی خواهد ماند لبنان هدف حمله پهپادی اسرائیل قرار گرفت عمران خان و همسرش به ۱۷ سال حبس محکوم شدند

روایت امیرعبداللهیان از گفت‌وگویش با لاوروف در مسکو

وزیر امور خارجه ایران گفت‌وگوی روز گذشته‌اش با همتای روس در مسکو را عالی خواند و در توئیتی نوشت که درباره طیف وسیعی از موضوعات مورد علاقه و تحولات منطقه با لاوروف بحث و تبادل نظر کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۲ - ۱۵ مهر ۱۴۰۰ - 2021 October 07
کد خبر: ۱۰۴۷۱۴

به گزارش راهبرد معاصر،  حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که روز گذشته (چهارشنبه) در شهر مسکو با سرگئی لاوروف همتای روسیه‌ای خود دیدار و گفت‌وگو کرد، امروز (پنجشنبه) در توئیتی درباره این دیدار نوشت: مذاکراتی عالی با لاوروف وزیر خارجه درباره طیف وسیعی از موضوعات مورد علاقه دو طرف از جمله اوضاع افغانستان، قفقاز، سوریه، یمن و برجام در مسکو داشتم.

 

وی افزود: بر انجام هماهنگی‌های نزدیک دو کشور درباره موضوعات منطقه‌ای و جهانی و همچنین تقویت هر چه بیشتر روابط دوجانبه در حوزه‌های سیاسی، اقتصادی و فرهنگی توافق صورت گرفت.

 

 حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که سه‌شنبه شب در رأس هیأتی و در پاسخ به دعوت سرگئی لاوروف همتای روس خود وارد مسکو شد، پیش از ظهر دیروز (چهارشنبه) با لاوروف دیدار و پس از آن در نشست خبری مشترک حضور یافت.

 

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در دیدار با همتای روس خود گفت که روسیه جزو اولویت‌های جدی سیاست همسایگی دولت سیزدهم است و روابط دو کشور را ممتاز و راهبردی خواند. (جزییات بیشتر)

 

وزرای خارجه ایران و روسیه همچنین، آمادگی خود را برای ارتقای هر چه بیشتر مناسبات فیمابین اعلام و درباره اوضاع منطقه بحث و تبادل نظر کردند.

 

امیرعبداللهیان همچنین در این نشست خبری با بیان این‌که منطقه تحمل زیاده‌خواهی‌های جدید را ندارد، تصریح کرد: در تامین امنیت منطقه و امنیت خود با هیچ کسی تعارف نداریم. (اینجا بخوانید)

 

این نخستین سفر امیرعبداللهیان به مسکو پس از تصدی وزارت امور خارجه بود. وزیر امور خارجه پس از تصدی این سمت به منظور شرکت در نشست منطقه‌ای حمایت از عراق به بغداد رفت و از آنجا برای دیدار با مقامات سوریه به دمشق سفر کرد. وی همچنین در سفر آیت الله رئیسی به دوشنبه پایتخت تاجیکستان وی را همراهی کرد و در اواخر شهریور ماه برای شرکت در هفتاد و ششمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل به نیویورک رفت.

 

لازم به ذکر است امیرعبداللهیان چهارشنبه شب به منظور دیدار و گفت‌وگو با مقامات لبنان وارد بیروت شد و در حال حاضر در لبنان به سر می‌برد./فارس

 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار