دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

واکنش پکن به وقوع سانحه برای زیردریایی اتمی آمریکا

وزارت امور خارجه چین درخصوص وقوع حادثه برای زیردریایی اتمی آمریکا در دریای جنوبی چین عمیقاً ابراز نگرانی کرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۱ - ۱۶ مهر ۱۴۰۰ - 2021 October 08
کد خبر: ۱۰۴۷۸۷

به گزارش راهبرد معاصر، دولت چین روز جمعه به وقوع سانحه برای زیردریایی اتمی آمریکا در دریای جنوبی چین واکنش نشان داد.

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، وزارت امور خارجه چین در بیانیه‌ای اعلام کرد پکن بابت وقوع این حادثه در آب‌های بین‌المللی حوزه اقیانوس هند-آرام «عمیقاً نگران است».

رسانه‌های غربی شامگاه پنجشنبه از برخورد یک فروند زیردریایی نظامی آمریکا با شئ نامعلومی در دریای جنوبی چین خبر دادند.

ناوگان اقیانوس آرام ارتش آمریکا در بیانیه‌ای اعلام کرد که یکی از زیردریایی‌های سریع و اتمی این کشور هنگام حرکت در آب‌های بین‌المللی در منطقه اقیانوس هند-آرام، به یک شیء نامعلوم برخورد کرد.

ارتش آمریکا با بیان اینکه این حادثه منجر به زخمی شدن ۱۱ ملوان شد، توضیح داد زیردریایی «یو. اس. اس کنتیکت» در وضعیت پایداری باقی ماند و مولد اتمی آن آسیب ندیده است.

در این بیانیه مکان رخ دادن این حادثه اعلام نشده، اما مؤسسه دریایی آمریکا می‌گوید این اتفاق در دریای چین جنوبی واقع شده است.

این زیردریایی آمریکایی در حالی دچار سانحه شده است که اخیراً آمریکا و انگلیس قراردادی برای همکاری در زمینه انتقال فناوری ساخت زیردریایی با قابلیت پرتاب بمب اتمی را با استرالیا اعلام کرده‌اند.

از یک سو فسخ قرارداد مشابهی میان استرالیا و فرانسه، اعتراض پاریس علیه هرسه کشور را به‌دنبال داشته و از یک سو پکن درخصوص تأثیر منفی این قرارداد بر امنیت و ثبات حوزه اقیانوس هند-آرام هشدار داده است.

از زمان وقوع جنگ تجاری میان آمریکا و چین در دوره ریاست جمهوری «دونالد ترامپ»، تنش‌ها میان پکن و واشنگتن و متحدانش بالا گرفته است.

در همین ارتباط روزنامه «وال استریت ژورنال» روز پنجشنبه نوشت، نظامیان آمریکایی ظرف یک سال گذشته، به‌طور مخفیانه سربازان تایوانی را تعلیم داده‌اند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر