دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

اتهام زنی استرالیا به ایران درباره حملات سایبری

وزیر دفاع استرالیا با اتهام زنی به جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد که مقام‌های کشورش قصد دارند با همکاری انگلیس با حملات سایبری ایران، روسیه و چین مقابله کنند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۲ - ۳۰ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 20
کد خبر: ۱۱۸۶۶۸

به گزارش راهبرد معاصر، «پیتر داتون» وزیر دفاع استرالیا امروز (پنجشنبه) در آستانه رایزنی‌ها با همتای بریتانیایی خود در سیدنی، با اتهام‌زنی به ایران و روسیه و چین، خواهان مقابله با حملات سایبری این کشور‌ها شد.

بنا بر گزارش خبرگزاری رویترز، وزیر دفاع استرالیا تصریح کرد که به همراه بریتانیا علیه حملات سایبری ایران، چین و روسیه مقابله خواهند کرد.

وزرای خارجه و دفاع استرالیا فردا (جمعه) با «بن والاس» و «لیز تراس» وزرای دفاع و خارجه بریتانیا برای رایزنی‌های سالانه وزیران استرالیا-بریتانیا (AUKMIN) دیدار خواهند کرد.

«ماریس پین» وزیر خارجه استرالیا امروز (پنجشنبه) پس از امضای توافقنامه با تراس گفت که استرالیا و انگلیس نظام تحریم‌های سایبری را به منظور افزایش بازدارندگی و بالا بردن هزینه حملات سایبری برای دولت‌های متخاصم در فضای سایبری هماهنگ خواهند کرد.

پین در بیانیه‌ای گفت: «استرالیا متعهد به همکاری با شرکایی، چون انگلیس برای به چالش کشیدن بازیگران شروری است که از فناوری برای تضعیف آزادی و دموکراسی بهره می‌گیرند».

داتون سپس با اتهام زنی به ایران، روسیه و چین گفت: «هم انگلیس و هم استرالیا به طور مداوم حملاتی را از سوی روسیه و چین و ایران و کشور‌های دیگر دریافت می‌کنند» و تأکید کرد که این دو کشور با این گونه حملات مقابله خواهند کرد.

این اولین بار نیست که یک دولت غربی اتهاماتی را درباره حملات سایبری به روسیه، چین و ایران وارد می‌کند و پیش از این نیز اوایل دی ماه، «دامیان هیندز» مشاور وزیر امنیت و مرز‌های بریتانیا با ابراز گرانی درباره فعالیت‌های سایبری چین و روسیه و ایران، این سه کشور را در زمینه حملات سایبری در لیست کشور‌های متخاصم قرار داد.

«دیمیتری پسکوف» سخنگوی کرملین نیز اخیراً ضمن رد اتهامات برخی منابع غربی در خصوص حملات سایبری به وب‌سایت‌های دولتی اوکراین تصریح کرد: ما اتهاماتی علیه روسیه شنیده‌ایم که روسیه پشت آن (حملات) قرار دارد. اما مدرکی ارائه نشد. ما آن را ادامه اتهامات اثبات نشده دیگر علیه روسیه می‌دانیم. تقریباً به این واقعیت عادت کرده‌ایم که اوکراینی‌ها همه چیز را حتی آب و هوای بد خود را به گردن روسیه می‌اندازند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار