دیدار وزیر امور خارجه کشورمان با نواف سلام + عکس عراقچی: از تلاش‌های دولت و ملت لبنان برای اخراج اشغالگران حمایت می‌کنیم حمله اوکراین به پل کریمه با ۱۱۰۰ کیلو ماده منفجره سنای آمریکا لایحه تحریم روسیه را بررسی می‌کند دیدار ۶ سفیر جدید ایران با پزشکیان پسکوف: ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست رئیس جمهور لبنان: مایل به تقویت روابط با ایران هستیم سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد

جزئیات زمان از سرگیری مذاکرات برجامی در گفت‌وگوی تلفنی امیرعبداللهیان با وزیر خارجه چین

وزیر خارجه چین در گفت‌وگوی تلفنی با امیرعبداللهیان بر تعهد این کشور برای تامین واکسن مورد نیاز ایران به هر میزان و تا هر زمان تأکید کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۵ - ۲۳ مهر ۱۴۰۰ - 2021 October 15
کد خبر: ۱۰۵۵۳۲

به گزارش راهبرد معاصر، حسین امیرعبداللهیان و «وانگ یی» وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و جمهوری خلق چین امروز (جمعه) در تماسی تلفنی آخرین وضعیت مناسبات دوجانبه و تحولات منطقه‌ای و بین المللی را مورد بررسی قرار دادند.

وزیر امورخارجه کشورمان ضمن مرور آخرین وضعیت مناسبات دوجانبه و تاکید ویژه بر ضرورت عملیاتی ساختن برنامه جامع همکاری ۲۵ ساله، از همراهی ارزشمند چین در تامین واکسن مورد نیاز کشورمان تقدیر و در خصوص آخرین وضعیت برجام با همتای چینی تبادل نظر کرد.

وانگ یی عضو شورای دولتی و وزیر امور خارجه جمهوری خلق چین نیز در این تماس تلفنی بر موضع پکن مبنی بر ضرورت بازگشت کامل همه طرف‌ها به تعهدات برجامی تاکید و از مواضع جمهوری اسلامی ایران در این خصوص تقدیر کرد.

وزیر امور خارجه چین ضمن استقبال از آغاز گفتگو‌های جمهوری اسلامی ایران و طرف اروپایی، تاکید کرد به همکاران خود ماموریت داده است در تماس با همتایانشان در وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، مشورت‌های نزدیک دو کشور در این خصوص تداوم یابد.

وزیر امور خارجه چین با اعلام آمادگی پکن برای عملیاتی کردن سند همکاری ۲۵ ساله، بر تعهد پکن به ادامه همکاری‌ها با تهران برای مهار کرونا و تامین واکسن مورد نیاز به هر میزان و تا هر زمان که تهران درخواست داشته باشد، تاکید کرد.

وزیر امورخارجه چین در این گفتگوی تلفنی تاکید کرد که اراده رهبران دو کشور، گسترش همه جانبه روابط دوجانبه است و لذا پکن همانند گذشته به همکاری و رایزنی با جمهوری اسلامی ایران در همه سطوح از جمله همکاری متقابل در سازمان‌های منطقه‌ای و بین المللی ادامه خواهد داد.

امیرعبداللهیان ضمن راهبردی خواندن روابط دو کشور، بر اهتمام جدی تهران جهت پیگیری توافقات رییس جمهور شی جین پینگ و آیت الله رئیسی در تماس تلفنی اخیر طرفین و همچنین اجرای کامل سند همکاری‌های ۲۵ ساله دو کشور تاکید کرد.

وزیر امور خارجه کشورمان همچنین در پی آغاز گفتگو‌های ایران و اتحادیه اروپایی که روز قبل در سطح معاون سیاسی وزیر امورخارجه و معاون دبیرکل سرویس اقدام خارجی اتحادیه اروپا صورت گرفت، ضمن تشریح ابعاد گفتگو‌های صورت گرفته و تبیین سیاست قطعی جمهوری اسلامی ایران مبنی بر ضرورت رفع موثر و کامل تحریم‌های یکجانبه و غیرقانونی رژیم آمریکا، از بی عملی سه کشور اروپایی انتقاد کرد.

امیرعبداللهیان تاکید کرد: البته گفتگو‌ها در مسیر مثبت و سازنده‌ای آغاز شده است که این امر مورد تایید دو طرف در پایان گفتگو‌های دیروز قرار گرفت و لذا توافق شد گفتگو‌ها طی دو هفته آینده در همین سطح در بروکسل ادامه یابد.
وزرای خارجه ایران و روسیه نیز پنجشنبه (دیروز) تلفنی گفتگو کردند و امیرعبداللهیان مذاکرات انریکه مورا و علی باقری در تهران را مثبت خواند و لاوروف هم از این گفتگو‌ها استقبال کرد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار