پالتیکو: اتحادیه اروپا به ویتکاف اعتماد ندارد رسانه عبری: تماس‌ها درمورد توافق امنیتی با سوریه به بن‌بست رسیده است خطیب‌زاده: هدف ما جلوگیری از جنگ بعدی است و نه آمادگی برای آن دبیرکل حزب الله: اشغال حتی یک وجب از خاک لبنان را نمی‌پذیریم سی‌ان‌ان: ترامپ هنوز برای حمله زمینی به ونزوئلا تصمیمی نگرفته است زهران ممدانی: نتانیاهو به نیویورک بیاید بازداشت می‌شود نتایج نهایی انتخابات پارلمانی عراق؛ ائتلاف «الاعمار والتنمیه» در صدر + جزئیات  بن سلمان برای دیدار با ترامپ به آمریکا رفت روس اتم: ساخت واحد‌های ۲ و ۳ نیروگاه بوشهر طبق برنامه پیش می‌رود «پ. ک. ک» از مرز عراق و ترکیه عقب‌نشینی کرد افشاگری تلگراف از شیوه عضوگیری داعش در انگلیس با هوش مصنوعی غریب‌آبادی: به هر قطعنامه‌ای علیه ایران در آژانس پاسخ می‌دهیم ناو هواپیمابر فورد آمریکا وارد دریای کارائیب شد رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل: باید برای اشغال آن سوی خط زرد آماده باشیم تاریخ اعلام نتایج نهایی انتخابات عراق

رسانه آمریکایی: احمدمسعود به تاجیکستان فرار کرده است

وبگاه آمریکایی اینترسپت مدعی فرار احمد مسعود به گرجستان شده است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۰ - ۳۱ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 22
کد خبر: ۱۰۳۱۶۲

به گزارش راهبرد معاصر وبگاه آمریکایی «اینترسپت» به نقل از یک مقام ارشد اطلاعاتی آمریکا و 2 مقام سابق افغانستان گزارش داده که «احمد مسعود»، رهبر جبهه پنجشیر به همراه «امرالله صالح» معاون اشرف غنی به تاجیکستان فرار کرده است. 

به نوشته این رسانه آمریکایی، احمد مسعود، مهم‌ترین مخالف طالبان یکماه گفته بود که هر اتفاقی بیافتد از افغانستان دفاع خواهد کرد اکنون به تاجیکستان متواری شده است. 

یک مقام ارشد اطلاعاتی آمریکا و مشاور پنتاگون و همچنین دو مقام ارشد دولت سابق افغانستان به اینترسپت گفتند که احمد مسعود، پسر احمد شاه مسعود رهبر ائتلاف شمال، مدتی کوتاهی پس از اینکه طالبان در 6 سپتامبر مرکز پنجشیر را به کنترل خود در آورده به تاجیکستان فرار کرده است.

به گفته این مقام ارشد آمریکایی، چند روز بعد امرالله صالح، معاون رئیس جمهور سابق افغانستان و رئیس اطلاعاتی سابق این کشور، به مسعود ملحق شد. 

به نوشته اینترسپت متواری شدن این دو مقام ارشد جبهه پنجشیر برخلاف نظر عمومی که فکر می‌کنند این دو رهبر در این ولایت حضور داشته و با طالبان در حال مبارزه هستند، نشان دهنده یک تغییر عمده در سرنوشت آنهاست و این موضوع که آمریکا و سیا تمایلی به حمایت از این دو ندارند. 

به گفته این دو مقام ارشد دولت سابق افغانستان، مسعود و صالح از آمریکا تقاضای کمک نظامی کرده بودند، اما دولت بایدن حمایتی از آنها نکرده و مشخص نیست که آینده به آنها کمک خواهد کرد یا خیر. 

پس از تسلط طالبان بر پنجشیر، احمد مسعود و امرالله صالح در انظار عمومی دیده نشده و رسانه‌های مختلف بارها گمانی زنی کردند که این دو رهبر به تاجیکستان متواری شدند. 

پیش از این میثم نظری سخنگوی جبهه پنجشیر و برخی منابع دیگر گفته بودند که احمد مسعود در افغانستان و در یک مکان امن حضور دارد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار