پزشکیان: به دنبال اصلاح کمی و کیفی محتوا و شیوه‌های آموزش هستیم بازدید سرلشکر سلامی از پروژه‌های مهم عمرانی در مناطق مرزی شمال غرب کشور نوجوان دهه هشتادی مشاور نسل Z استاندار کرمان شد بقائی: سپاه نماد مقاومت و افتخار ملت است حکم اعدام حمید حسین‌نژاد عامل شهادت ۸ مرزبان ایرانی اجرا شد شهادت یکی از نیرو‌های امنیتی مازندران حین مأموریت ابلاغ «اصلاح آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست انتصاب محسن اسماعیلی به سمت معاونت راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور تصویب کلیات طرح اساسنامه سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون امنیت ملی مجلس پزشکیان: ساختار تصمیم‌گیری و اجرایی ما کارآمد نیست اعلام جزئیات جدید از مذاکرات عمان قدردانی پزشکیان از رهبر انقلاب برای مجوز مذاکرات غیر مستقیم قالیباف: کسانی که در فقر شدید هستند باید مورد توجه جدی قرار بگیرند / ارز ترجیحی باید به کالای اساسی داده شود سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح در آمادگی کامل به سر می‌برند

قاضی‌زاده هاشمی: کار بنیاد شهید بنگاه‌داری نیست

رئیس بنیاد شهید گفت: به‌ دنبال اصلاح ساختار بخش‌های اقتصادی بنیاد شهید هستیم؛ کار بنیاد بنگاه‌داری نیست. بنیاد شهید تنها به کمتر از یک‌سوم جامعه هدف خود خدمات می‌دهد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۶ - ۱۶ مهر ۱۴۰۰ - 2021 October 08
کد خبر: ۱۰۴۸۲۰

سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی در حاشیه بازدید از آسایشگاه جانبازان وایثارگران مشهد در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار داشت: فعالیت اقتصادی بنیاد شهید به عنوان یک موضوع حاشیه‌ای باید در قالب یک مدیریت مستقل صورت گیرد.

وی افزود: ما به‌دنبال اصلاح ساختار بخش‌های اقتصادی بنیاد نظیر بانک و بیمه دی، سازمان اقتصادی کوثر و سازمان اموال و املاک بنیاد هستیم چراکه کار بنیاد شهید بنگاه‌داری نیست بلکه وظیفه این نهاد ارائه خدمات به جامعه ایثارگری است بنابراین نباید وقت بنیاد صرف بنگاه‌داری شود.

معاون رییس‌جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران تصریح کرد: تامین بودجه و درآمد برای رسیدگی به امور بنیاد شهید یکی از اهداف تغییر و تحول یاد شده در ساختار اقتصادی بنیاد است. در حال حاضر تعداد زیادی از جانبازان و ایثارگران به‌دلیل کمبود منابع در نوبت دریافت خدمات قرار دارند.

قاضی‌زاده هاشمی با بیان اینکه بنیاد شهید در حال حاضر تنها  به کمتر از یک سوم جامعه هدف خود نظیر جانبازان و یا اقشار نیازمند به کمک معیشتی، خدمات می‌دهد، گفت: از طرفی بخش اقتصادی بنیاد باید تامین نیازهای جامعه هدف این نهاد را مدنظر داشته باشد. تامین اقلام مختلف مانند ویلچر، دارو و خدمات آموزشی و همچنین تامین اشتغال جامعه ایثارگری از وظایف تعریف شده برای مجموعه‌های اقتصادی بنیاد در چشم‌انداز تحول این نهاد است.

معاون رئیس‌جمهور با بیان اینکه با توجه به نوع تشکیلات و فعالیت شرکت‌های اقتصادی، تصمیمات مختلفی درباره آن‌ها اتخاذ خواهد شد، گفت: بنیاد شهید دارای حدود 140 شرکت و مجموعه اقتصادی است که برخی وابسته به این نهاد، تعدادی تحت مدیریت و نام بنیاد شهید و برخی نیز با سهام داری جامعه ایثارگری اداره می‌شوند./تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار