ترافیک سنگین در مسیرهای شمالی؛ چالوس و آزادراه‌ها در وضعیت بحرانی اسامی استان‌های تعطیل در روز چهارشنبه ۱۰ دی ۱۴۰۴ چراغ سبز وزارت بهداشت به فروش اینترنتی دارو / سازمان غذا و دارو: مخالفتی وجود ندارد اما طبق ضوابط باید عمل شود طرح ترافیک چهارشنبه ۱۰ دی ۱۴۰۴ در تهران لغو شد؟ اختلال در اینترنت ایران / اتصال مردم این مناطق قطع شد نحوه برگزاری کلاس و امتحانات دانشگاه‌های سراسر کشور از ۱۴ دی ۱۴۰۴ اعلام شد اطلاعیه جدید درباره فعالیت مدارس تهران فردا چهارشنبه ۱۰ دی ۱۴۰۴  تعطیلی مدارس و ادارات کهگیلویه و بویراحمد مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات کدام استان‌ها چهارشنبه ۱۰ دی ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ ۹ فوتی، ۲ مفقودی و ۱۵ مصدوم در سیل و کولاک در کشور تعطیلی واحد‌های قضایی و اداری قوه قضاییه استان تهران در روز چهارشنبه ۱۰ دی ماه آذربایجان شرقی فردا چهارشنبه ۱۰ دی تعطیل شد سامانه بارشی جدید برف و باران در راه ۲۰ استان کشور جزئیات تعطیلی مدارس اصفهان فردا سه‌شنبه ۹ دی ۱۴۰۴  برخی از مدارس اردبیل در نوبت صبح تعطیل شد هشدار پلیس راه درباره تشدید برف و کولاک در محور‌های برون‌شهری چند استان/ تردد در این محور‌ها امن نیست

اختلال دوباره در اینستاگرام

به نظر می‌رسد اینستاگرام امشب و چند روز پس از قطعی بزرگ، دوباره برای بسیاری از کاربران از کار افتاده است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۸ - ۱۶ مهر ۱۴۰۰ - 2021 October 08
کد خبر: ۱۰۴۸۴۷

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از ایندیپندنت؛ کاربران شبکه های اجتماعی از اختلال دوباره در اینستاگرام پس از قطعی روز دوشنبه خبر دادند. سخنگوی شرکت فیسبوک که مالک این برنامه است، گفت: "ما می دانیم که برخی از افراد در دسترسی به برنامه ها و محصولات ما با مشکل روبرو هستند. ما در تلاش هستیم تا اوضاع در اسرع وقت به حالت عادی برگردد و برای هرگونه ناراحتی عذرخواهی می کنیم. "

اختلالی که توسط کاربران اعلام شد

ردیاب آنلاین وب سایت Down Detector افزایش شدید شکایات را از بعد از ظهر نشان داد، زیرا بسیاری از مردم در توئیتر از مشکلات دسترسی به اینستاگرام شکایت کردند. بسیاری از کاربران این برنامه از اختلال در دسترسی به این پلتفرم ابراز نارضایتی کردند. این بحران در پی اختلال رسانه های اجتماعی در روز دوشنبه ، زمانی که واتساپ ، اینستاگرام و فیسبوک بیش از شش ساعت از کار افتاده بودند ، دوباره رخ داده است.

این سه برنامه که همه متعلق به فیسبوک هستند و از زیرساختهای مشترکی استفاده می کنند، اندکی قبل از ساعت 5 بعد از ظهر به وقت انگلیس در روز دوشنبه از کار افتادند. این خاموشی، بزرگترین خاموشی فیسبوک در تاریخ بود که ناشی از یک فرمان اشتباه بود و منجر به آن چیزی شد که غول رسانه های اجتماعی "اشتباه خود ما" می دانست.

سخنگوی این شرکت پس از این خاموشی بی سابقه گفت: "ما کارهای گسترده ای انجام داده ایم تا سیستم هایمان  خود را برای جلوگیری از دسترسی غیرمجاز ایمن کنیم. ما سعی داریم همیشه بهترین خدمات را ارائه بدهیم."

گفتنی است که حساب‌های رسمی اینستاگرام و فیسبوک با انتشار توئیت‌هایی اعلام کردند از قطعی امشب اطلاع دارند و درصدد رفع آن هستند./باشگاه خبرنگاران

توئیت فیسبوک

توئیت اینستاگرام

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار