دسترسی نوجوانان انگلیسی به شبکه‌های اجتماعی محدود می‌شود-راهبرد معاصر
وزیر علوم: در این چند سال اخیر، ۲۵ درصد از اساتید مهاجرت کرده‌اند؛ این عدد نگران کننده‌ای است کشف محموله‌های بزرگ موادمخدر صنعتی در مرز‌های ایران و افغانستان پرونده سهمیه‌های کنکور در مسیر اصلاح/ اختصاص سهمیه به مدارس دولتی و دهک‌های پایین پلیس راه: آزادراه تهران - شمال بازگشایی شد | جاده چالوس همچنان بسته است هواشناسی: وزش باد شدید، کیفیت هوای تهران را بهبود می‌بخشد متلاشی شدن باند ۶ نفره گروگان‌گیر / رهایی گروگان اتفاق هولناک در بیمارستان؛ به جای پای راست، پای چپ را قطع کردند سرپرست پلیس راه مازندران: مسدودیت کندوان تا روز شنبه ادامه دارد انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه انفجار پیجرهای لبنان در ایران صدور کیفرخواست برای مدیر عامل معدن زمستان یورت تداوم بارش در ارتفاعات کشور آدرس سامانه ثبت معاملات اموال غیرمنقول دستگیری اراذل و اوباش مسلح شرق تهران اساسنامه نهضت سوادآموزی تغییر کرد؟ پرداخت بیش از ۲۹۵ هزار فقره تسهیلات به بازنشستگان کشوری

دسترسی نوجوانان انگلیسی به شبکه‌های اجتماعی محدود می‌شود

رسانه‌ها گمانه‌زنی کرده‌اند که «ممنوعیت در دسترسی» یکی از گزینه‌های بالقوه دولت انگلیس برای محافظت از جوانان در برابر آسیب‌های آنلاین است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۶ - ۲۵ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 16
کد خبر: ۲۱۸۶۵۶

به گزارش راهبرد معاصر، رسانه‌های انگلیسی می‌گویند که ریشی سوناک، نخست وزیر این کشور در نظر دارد دسترسی نوجوانان زیر ۱۶ سال به رسانه‌های اجتماعی را محدود کند تا به گفته خود «از آن‌ها در برابر آسیب‌های آنلاین محافظت کند».

 

به گزارش گاردین، دولت انگلیس در حالی قصد دارد نظارت بر استفاده نوجوانان از شبکه‌های اجتماعی را افزایش دهد که پیش از این نیز قانونی تحت عنوان «اقدامات ایمنی آنلاین» را تصویب کرده است. این قانون رسانه‌های اجتماعی را ملزم می‌کند از کودکان در برابر محتوای مضر محافظت کنند؛ در غیر این صورت، تا ۱۰ درصد از درآمد جهانی خود جریمه خواهند شد.

 

سخنگوی دولت انگلیس می‌گوید وزرا هنوز چیزی در این خصوص امضا نکرده‌اند و دولت بیشتر به دنبال «توانمند سازی والدین» است تا کاهش دسترسی به اینترنت. از سوی دیگر، معاون سخنگوی رسمی نخست وزیر در مورد این گزارش‌ها اظهار نظر به خصوصی نکرد اما به خبرنگاران گفت: «ما به طور گسترده به ایمن نگه داشتن کودکان در فضای مجازی توجه می‌کنیم».

 

سازمان‌های خیریه و فعالان حقوق کودک سال‌ها است که خواستار وضع مقررات ایمنی قوی‌تری در فضای مجازی هستند. پیش از این، موسسه خیریه «مولی رز» انگلیس که در زمینه پیشگیری از خودکشی فعالیت می‌کند، در گزارشی اعلام کرد الگوریتم رسانه‌های اجتماعی هر روزه محتوایی را به میلیون‌ها نفر از نوجوانان منتقل می‌کند که برای سلامت روان آنان مضر است و می‌تواند به قیمت از دست دادن جان آنان تمام شود. این موسسه پس از بررسی بیش از هزار پست در اینستاگرام و تیک‌تاک اعلام کرد برخی از پربازدیدترین پست‌هایی که مربوط به خودکشی یا خودزنی بوده یا محتوای بسیار افسرده‌کننده داشته، بیش از یک میلیون بار مشاهده و لایک شده و گا‌ها به دیگران «توصیه» شده است./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار