قالیباف: با آنها که دلشان برای مردم و ایران می‌تپد، همدلیم همه چیز درباره سرلشکر عزیز جعفری؛ از ازدواج پرحاشیه تا فایل صوتی جنجالی فرمانده سپاه تهران: هدف‌گیری پایگاه «العدید»، دشمنان را به آتش‌بس التماسی واداشت بهروز آذر: لایحه تامین امنیت زنان برابر خشونت در حال بررسی مجلس است جزئیات تازه از تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی در آموزش و پرورش و دیگر ادارات معاون رئیس جمهور: بدهی بانک آینده از طریق فروش دارایی‌ها مثل ایران مال و مشهد مال پرداخت می‌شود سردار قریشی معاون هماهنگ‌کننده سپاه شد پیام لاریجانی به اهالی رسانه شهادت مامور پلیس در درگیری با اشرار مسلح در زهک زمان دقیق ثبت نام داوطلبان انتخابات شورا‌ی شهر و روستا علت صدای انفجار‌های مهیب در زنجان دلجویی جانشین مرزبانی سیستان و بلوچستان از بانوی حادثه دیده مرز میلک؛ ابلاغ پیام عذرخواهی فرمانده مرزبانی ماجرای انتخاب شهید حاجی‌زاده به فرماندهی هوافضا و جابه‌جایی شهید سلامی از فرماندهی هوافضا به جانشینی سپاه + فیلم بودجه ۱۴۰۵ بر اساس قانون یکم دی ماه به مجلس تقدیم می‌شود احتمال دیدار قریب الوقوع رهبر کره شمالی با ترامپ
محمد اخباری، تحلیلگر مسائل خاورمیانه در گفتگو با «راهبرد معاصر» مطرح کرد:

اقدامات ضدامنیتی رژیم‌صهیونیستی در کنار مرزهای‌ایران بی‌پاسخ نخواهد ماند

محمد اخباری، تحلیلگر مسائل خاورمیانه با اشاره تلاش‌های رژیم صهیونیستی برای نفوذ در کشورهای همسایه ایران و به تبع آن ایجاد نا امنی برای کشورمان، گفت: دکترین امنیتی و دفاعی جمهوری اسلامی ایران هر گونه نفوذ و حضور رژیم صهیونیستی را در کنار مرزهای خود، غیرقابل تحمل می‌داند، کشورهای همسایه ایران باید بدانند حضور نیروهای ضدامنیتی و اطلاعاتی رژیم صهیونیستی در منطقه و درکنار مرزهای ایران در صورت تکرار اقدامات ضدامنیتی علیه کشورمان قطعا با پاسخ سخت‌افزاری ایران مواجه خواهد شد.
محمد اخباری؛ تحلیلگر مسائل خاورمیانه
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۳ - ۱۸ مهر ۱۴۰۰ - 2021 October 10
کد خبر: ۱۰۴۸۷۱

اقدامات ضدامنیتی رژیم‌صهیونیستی در کنار مرزهای‌ایران بی‌پاسخ نخواهد ماند

 

محمد اخباری، تحلیلگر مسائل خاورمیانه در گفت‌و‌گو با «راهبرد معاصر» در تحلیل سفر آخر وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی به بحرین و طرح ایده امنیت دسته جمعی بین کشورهای عربی و رژیم صهیونیستی با مشارکت آمریکا گفت: آمریکایی‌ها در منطقه غرب و جنوب غربی آسیا به دنبال ایجاد امنیت پایدار برای رژیم صهیونیستی هستند.

 

این استاد دانشگاه با تاکید بر اینکه آمریکا‌یی‌ها تلاش دارند تا امنیت پایداری را در منطقه برای رژیم صهیونیستی به عنوان رژیم نامشروع و وصله ناچسب منطقه فراهم کنند، افزود: آمریکا به دنبال این است که بتواند برای محور مقاومت که خط مقدم مبارزه با رژیم صهیونیستی در جهان اسلام است مشکلاتی ایجاد کند و بتواند با ایجاد همگرایی عبری-عربی اصلی‌ترین خواسته آنان یعنی ایجاد امنیت پایدار برای رژیم صهیونیستی را به وجود بیاورد.

 

اخباری گفت: در کنار این مسئله رژیم صهیونیستی تلاش دارد با نزدیکی به کشورهای همسایه ایران پروژه ایران‌هراسی در خاورمیانه را تشدید کند که در بحرین، امارات و عربستان نیز در همین راستا نفوذ لازم را ایجاد کرده است.

 

وی با اشاره به موضوع جمهوری آذربایجان و نخجوان و نقش رژیم صهیونیستی در این مناقشه عنوان کرد: اکنون رژیم صهیونیستی در شمال غرب ایران، لانه کرده و پایگاه‌های ضدامنیتی و جاسوسی خود را برای تهدید ایران ایجاد کرده است؛ این یکی از راهبردهای اساسی رژیم صهیونیستی است که می‌خواهد همه 15 همسایه ما را عملا  درگیر این مسئله کرده و خودش را در کنار مرزهای ما جا دهد. 

 

این تحلیلگر مسائل خاورمیانه و استاد دانشگاه تبیین کرد: نمونه این پروژه صهیونیستی، همایشی بود که دو روز قبل از اربعین در اربیل برگزار شد. طبیعتا این یک نشست عادی برای روابط تل آویو و عراق محسوب نمی‌شد بلکه راهبردی بود که دو روز قبل از بزرگترین تجمع مذهبی جهان با اهداف از پیش تعیین شده و خاصی توسط مرکز ارتباطات صلح برگزار شده بود.

 

وی ادامه داد: مرکز ارتباطات صلح سازمانی است که عمدتا توسط صهیونیست‌ها اداره می‌شود و وظیفه اصلی آن این است که بتواند همسایگان ما را با همین عناوین تو خالی صلح، مسائل حقوق بشری و غیره مشغول کرده و آنها را به طرف خود بکشاند.

 

اخباری گفت: متأسفانه رژیم صهیونیستی در کشور شیعه‌ای که در تاریخ معاصر از ما جدا شده، در حال توطئه چینی است این رژیم جعلی می‌کوشد علیه ما سازماندهی و موضع‌گیری انجام دهد و اقدامات جاسوسی و ضد امنیتی خود را علیه کشورمان افزایش دهد و این یعنی همان امری که جزو خط و خطوط قرمز جمهوری اسلامی است و ایران هیچگاه با این اقدامات مخرب این رژیم جعلی در کنارمرزهایمان کار نخواهد آمد.

 

وی گفت: دکترین امنیتی و دفاعی جمهوری اسلامی ایران هر گونه نفوذ و حضور رژیم صهیونیستی را در کنار مرزهای ایران، غیر قابل تحمل می‌داند و نمونه آن استقرار مقر موساد در اربیل بود که با هوشیاری نیروهای اطلاعاتی و نظامی جمهوری اسلامی ایران توسط پهبادها منهدم و منجر به کشته شدن دو نفر از افسران اطلاعاتی رژیم صهیونیستی شد، این اقدام جمهوری اسلامی ایران نشان داد، ایران این موضوع را هیچ‌گاه بر نمیتابد و در راهبرد کلان امنیتی و دفاعی خود قطعا با آن به صورت جدی و قاطع برخورد خواهد کرد.

 

اخباری با بیان اینکه بایستی در روزهای آینده موضع‌گیری قاطعانه‌ای در قبال این حرکات در منطقه داشته باشیم، تاکید کرد: باید از راه‌های  مختلف چه نرم افزاری و چه نه سخت افزاری به کشورهای همسایه این موضوع را گوشزد کنیم که حضور رژیم صهیونیستی در کنار مرزهای ما خط قرمز ما است، البته راهکار اول ما همیشه از مسیر دیپلماسی بوده و در ابتدا این موضوع از راه دیپلماسی پیگیری خواهد شد. کشورهای همسایه ایران نیز باید به خطوط قرمز ما که همان امنیت و ثبات منطقه‌ای است توجه کافی داشته باشند.

 

وی در پاسخ به این سؤال که تقویت مناسبات و تشکیل اجماع امنیتی در منطقه با توجه به اعتراضاتی که بویژه در بحرین شد و بحث عادی سازی روابطی که در اربیل به نتیجه نرسید؛ به نتیجه می‌رسد یا خیر؟ گفت: متأسفانه بعضی کشورهای همسایه با کم توجهی به امنیت منطقه اقداماتی را در راستای اهداف رژیم صهیونیستی انجام دادند. البته جمهوری اسلامی ایران با هوشیاری کامل این وقایع را رصد می‌کند و مراتب اعتراض خود را به این تحرکات مشکوک اعلام کرده است.

 

اخباری افزود: تقریبا حدود 20 سال است که رژیم صهیونیستی در جمهوری آذربایجان لانه کرده و ما دیدیم که پهبادهای رژیم صهیونیستی از طریق همین کشور آمدند که سایت هسته‌ای نطنز را مورد حمله قرار دهند اما پدافند هوایی ایران از خارج از مرزهای ایران  با رهیابی این پرنده متخاصم توانستند آنها را پیش از اجرای ماموریت خود سرنگون کنند.

 

وی افزود: در ابتدا امر جمهوری اسلامی ایران از مسیر دیپلماسی اعتراض خود را به این تحرکات مشکوک اعلام کرده است اما اکنون کشورهای همسایه ایران باید بدانند حضور نیروهای ضدامنیتی و اطلاعاتی رژیم صهیونیستی در منطقه و درکنار مرزهای ایران در صورت تکرار اقدامات ضد امنیتی علیه کشورمان قطعا با پاسخ سخت‌افزاری ایران مواجه خواهد شد و این اجازه هیچگاه به رژیم صهیونیستی داده نخواهد شد تا اقدامات شرورانه خود را در کنار مرزهای ایران تداوم بخشد، این حق برای جمهوری اسلامی ایران محفوظ است که با هرگونه تهدید امنیتی با قاطعیت برخورد کند.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار