ممنوعیت واردات لوازم خانگی کره ای فقط شامل ۲ برند معروف است؟-راهبرد معاصر
چه خودرو‌هایی شرایط فروش خارج از سامانه را دارند؟ سازمان هدفمندی یارانه‌ها: مردم حتما حساب بانکی خود را برای دریافت یارانه چک کنند عرضه اولیه سهام زاگرس دارو پارسیان در فرابورس ایران + جزییات وزیر نیرو: ۶ هزار مگاوات برق تا تابستان آتی وارد شبکه می‌شود طرح فروش نقدی و اقساطی مدیران خودرو دی ۱۴۰۳ + جدول و شرایط شرایط پیش فروش سایپا برای متقاضیان سامانه یکپارچه اعلام شد + جدول ممنوعیت فروش خودرو‌های وارداتی خارج از سامانه زیان ۲.۲ میلیارد دلاری سرقت رمزارز در ۲۰۲۴  ۴۴ میلیون نفر سود سهام عدالت گرفتند  قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۹/۳۰ قیمت مصوب میوه شب یلدا اعلام شد/ قیمت هندوانه، انار، خرمال، موز و نارنگی یارانه آذر واریز شد / دهک‌های چهارم تا نهم حسابشان را چک کنند شرایط فروش فوق العاده خودرو چانگان CS۳۵ تیپ ۳ واریز سود به بیش از ۴۴ میلیون مشمول سهام عدالت خاتمه یافت وزیر کار: ناترازی‌ها بیشتر از آنکه به شرایط امروز مربوط باشد، ریشه در برخی تصمیمات گذشته دارد

ممنوعیت واردات لوازم خانگی کره ای فقط شامل ۲ برند معروف است؟

رئیس انجمن تولیدکنندگان لوازم خانگی با بیان اینکه اگر بخواهیم تولید باکیفیت داشته باشیم باید ابزار و قالب‌های به روز خریداری کنیم اما برای واردات با قوانین سخت گیرانه ای روبرو هستیم،گفت: برای حمایت از تولیدکننده داخلی باید سیاست یکپارچه‌ای اتخاذ شود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۳ - ۱۷ مهر ۱۴۰۰ - 2021 October 09
کد خبر: ۱۰۴۹۱۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ علیرضا محمدی دانیالی با اشاره به اینکه دستور اخیر رهبر معظم انقلاب در ممنوعیت واردات کالاهای ساخته شده لوازم خانگی کره جنوبی بسیار ارزشمند است، گفت: این موضوع نشان از آن دارد که تولیدکنندگان داخلی باید تا حد توان به تکنولوژی روز مجهز و نیاز بازار را با ارائه محصولات باکیفیت تامین کنند.

 

وی با اعلام اینکه البته ممنوعیت واردات لوازم خانگی کره ای فقط مشمول دو برند کره ای سامسونگ و ال جی نبوده و شامل سایر کالاهای لوازم خانگی کره ای است، افزود: برای حمایت از تولیدکننده داخلی باید سیاست یکپارچه ای را نسبت به برندها اتخاذ کرد تا نتیجه مثبتی بوجود آید.

 

رئیس انجمن تولیدکنندگان لوازم خانگی ایران با بیان اینکه باید برای قاچاق محصولات لوازم خانگی که امروز یک چالش جدی به شمار می آید فکر اساسی صورت گیرد، تصریح کرد: امروز 40 درصد بازار لوازم خانگی در اختیار کالاهای قاچاق است که این موضوع خود یک تنش جدی برای تولیدکنندگان داخل است.

 

وی با اعلام اینکه بارها از وزیر سابق درخواست کرده ایم فکری به حال کالاهای قاچاق موجود در بازار لوازم خانگی کنند، افزود: سالانه 2.5 میلیارد کالای لوازم خانگی قاچاق وارد کشور می شود . آنها هیچ گونه عوارض و هزینه هایی پرداخت نمی کنند از آن طرف تولیدکننده داخلی باید به زحمت مواد اولیه خود را تولید و راهی بازار کند.

 

رئیس انجمن تولیدکنندگان لوازم خانگی در ادامه صحبت های خود با تاکید براینکه امروز تولیدکننده داخلی گرفتار تحریم ها و عوارض سنگین هستند، گفت: ریسک های بسیار بالا سرمایه گذاری را در این صنعت دچار چالش کرده است از دولت می خواهیم برای رشد و توسعه صنعت لوازم خانگی تسهیلات لازم را در رفع موانع برای واردات قالب و ماشین آلات فراهم کنند. ما اگر بخواهیم تولید باکیفیتی داشته باشیم باید ابزار و قالب‌های به روز خریداری کنیم اما برای واردات با قوانین سخت گیرانه ای روبرو هستیم./تسنیم

 

ارسال نظر