واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم

مرکل خواستار بازگشت فوری ایران به مذاکرات وین شد

صدراعظم آلمان در کنفرانس خبری مشترک با نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی خواستار بازگشت فوری ایران به مذاکرات وین شد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۵ - ۱۸ مهر ۱۴۰۰ - 2021 October 10
کد خبر: ۱۰۵۰۱۷

به گزارش راهبرد معاصر، «آنگلا مرکل» صدراعظم آلمان در کنفرانس خبری مشترک با «نفتالی بنت» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در سرزمین‌های اشغالی خواستار بازگشت فوری ایران به مذاکرات وین برای احیای برجام شد.

وی با تاکید بر لزوم ازسرگیری مذاکرات وین، گفت: ما خواستار ارسال یک پیام حتمی به ایران هستیم مبنی بر این که آن‌ها باید فوراً به میز مذاکرات بازگردند.

مرکل در ادامه گفت: در حال حاضر در هفته‌های بسیار سرنوشت‌ساز درباره آینده توافق هسته‌ای ایران هستیم.

به گزارش روزنامه «تایمز اسرائیل»، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی نیز در اظهاراتی در نشست کابینه این رژیم که امروز (یکشنبه) با حضور صدراعظم آلمان برگزار شد، ضمن بیان این که برنامه هسته‌ای ایران به پیشرفته‌ترین نقطه خود رسیده، با تکرار اتهامات علیه برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز ایران گفت: «اسرائیل هرگز اجازه نخواهد داد تهران به سلاح اتمی دست یابد. این برای ما، مشکلی استراتژیک نیست، مشکلی موجودیتی است.»

بنت گفت که در سه سال گذشته، ایران در زمینه توانایی غنی‌سازی اورانیوم یک جهش بزرگ رو به جلو داشته است.

او در اشاره به مذاکرات احیای برجام در وین مدعی شد: جهان منتظر می‌ماند، ایرانی‌ها تاخیر می‌کنند و سانتریفیوژ‌ها می‌چرخند.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار