دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

انریکه مورا :در سفر به ایران ضرورت ازسرگیری مذاکرات برجامی را مطرح می کنم

معاون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا که قرار است فردا به ایران سفر کند در پیام توییتری نوشته است: در این سفر ضرورت ازسرگیری مذاکرات برجامی را مطرح خواهم کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۹ - ۲۱ مهر ۱۴۰۰ - 2021 October 13
کد خبر: ۱۰۵۴۰۵

به گزارش راهبرد معاصر «انریکه مورا» معاون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در مذاکرات برجامی در وین، پایتخت اتریش در پیامی به سفر خود به تهران در هفته جاری اشاره کرد و خواستار ازسرگیری مذاکرات برای احیای توافق هسته‌ای شد.

مورا در پیامی توییتری نوشت: «به تهران سفری خواهم داشت، جایی‌که در این مقطع حساس زمانی با همتای ایرانی خود مذاکراتی خواهم داشت. به عنوان هماهنگ‌کننده توافق هسته‌ای، ضرورت ازسرگیری مذاکرات برجامی را مطرح خواهم کرد.»

او در ادامه افزود: «برای آن‌که اقدامات دیپلماتیک ادامه داشته باشد، ازسرگیری مذاکرات از جایی‌که ماه ژوئن (خرداد ماه) گذشته متوقف شد، امری مهم و ضروری است.»

شب گذشته خبرنگار الجزیره از سفر قریب الوقوع انریکه مورا به ایران خبر داد و اعلام کرد: «هماهنگ‌کننده اتحادیه اروپا در زمینه مذاکرات برای احیای توافق هسته‌ای با ایران و همچنین برای انجام تماس‌هایی با دولت جدید ایران به تهران سفر می‌کند.»

یک مقام اروپایی بلندپایه نیز به شبکه الجزیره گفت: «تاکنون زمان ازسرگیری مذاکرات وین درباره توافق هسته‌ای ایران مشخص نشده است.»

این مقام اروپایی همچنین گفت: «تهران برای بازگشت به مذاکرات وین اعلام آمادگی کرده، اما زمانی برای آن تعیین نکرده است.»  

تاکنون ۶ دور مذاکره میان مقام‌های مختلف درباره احیای برجام در وین اتریش انجام شده است. بنابر اعلام مقام‌های مختلف تاکنون پیشرفت خوبی حاصل شده است، اما اختلافاتی پابرجاست. آمریکا که با خروج یکجانبه از این توافق، تحریم‌های ایران را در عهدشکنی آشکار بازگرداند اکنون می‌گوید توپ در زمین ایران است در حالی که نشان داده است که به عهد خود وفادار نیست./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر