پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! ادامه حملات هوایی عربستان به یمن؛ صعده 6 بار بمباران شد خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم

فیسبوک حساب کاربری چند ایرانی را حذف کرد

فیسبوک حساب کاربری چند ایرانی را حذف کرد شرکت فیسبوک ادعا کرده مجموعه‌ای از حساب‌های کاربری را که با حکومت ایران ارتباط دارند حذف کرده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۹ - ۲۰ مهر ۱۴۰۰ - 2021 October 12
کد خبر: ۱۰۵۲۰۰

به گزارش راهبرد معاصر، شرکت فیسبوک روز دوشنبه بار دیگر اعلام کرده مجموعه‌ای از حساب‌های کاربری مرتبط با حکومت ایران را حذف کرده است.

این شرکت در بیانیه‌ای گفته ۹۳ حساب کاربری را در رسانه فیسبوک و ۱۹۴ حساب را از اینستاگرام پاک کرده است. فیسبوک مدعی شده حساب‌های مذکور سیاست این شرکت ضد رفتار‌های هماهنگ ساختگی را نقض کرده‌اند.

در این بیانیه تصریح شده محتوای پیام‌های منتشرشده از سوی این حساب‌های کاربری را اخباری درباره مسائل جاری استان لرستان تشکیل می‌داده است. برخی از این حساب‌ها، در ماه‌های گذشته برای افزایش مشارکت در انتخابات ریاست‌جمهوری ایران تبلیغ کرده‌اند و همزمان به انتقاد از عربستان سعودی و آمریکا پرداخته‌اند.

ادعای روز دوشنبه بخشی از کارزار شبکه‌های اجتماعی از جمله فیسبوک برای انتشار اطلاعات اثبات‌نشده درباره ایران است. توئیتر و گوگل نیز پیش از این ادعا‌های مشابهی علیه ایران مطرح کرده و یا اقداماتی را علیه رسانه‌ها و اشخاص ایرانی انجام داده‌اند.

به عنوان مثال، شبکه اجتماعی فیسبوک پیش از این در ماه فروردین صفحه شبکه خبری «پرس‌تی‌وی» را مسدود کرده بود و مدعی شد که این شبکه خبری انگلیسی زبان از قوانین این شبکه اجتماعی پیروی نکرده است.

اقدام مذکور در شرایطی انجام می‌شد که این شبکه اجتماعی در پیام خود هیچگونه اشاره به معیار‌هایی که مدعی شده پرس‌تی‌وی آن‌ها را نادیده گرفته، نکرده بود.

چندی پیش نشریه آمریکایی «اینترسپت» در گزارشی نوشت که فیسبوک برای حذف صفحات و مطالب برخی از فعالان به دستور دولت آمریکا و مقام‌های رژیم صهیونیستی عمل می‌کند.

سه سال پیش هم ده‌ها فعال رسانه فلسطینی در اعتراض به مسدود شدن حساب کاربران فسلطینی در فیسبوک در مقابل دفتر سازمان ملل در غزه تجمع کرده و با انتقاد از این اقدام، آن‌را نقض آشکار حق آزادی بیان و عقیده برشمردند.

«سلاما معروف» سخنگوی جنبش مقاومت حماس نیز در آن برهه اظهار داشت: «فیسبوک سال گذشته به بهانه‌های ساختگی حدود ۲۰۰ حساب فلسطینیان را مسدود کرده است و از سال ۲۰۱۸ به این طرف نیز حساب ۱۰۰ کاربر دیگر را بست.»

وی افزود که حدود ۲۰ درصد از حساب‌های فیسبوک متعلق به اسرائیل بدون این‌که با تهدید بسته شدن مواجه شوند به طور آشکاری برانگیخته شدن خشم علیه فلسطینی‌ها را موجب می‌شوند.

«مرکز رسانه‌های اجتماعی عرب» نیز در ماه آوریل سال ۱۳۹۷ در گزارشی اعلام کرد که یگان سایبری رژیم اسرائیل به طور رسمی اعلام کرده که فیسبوک در سال ۲۰۱۷ با ۸۵ درصد از تقاضا‌های تل آویو جهت حذف محتویات، حساب‌ها و صفحه‌های کاربران فلسطینی موافقت کرد.

فیسبوک در ماه‌های گذشته در چندین وهله برخی اتهامات اثبات‌نشده صفحات متعلق به کاربران ایرانی که تنها به حمایت از توافق هسته‌ای ایران و علیه اشغالگری رژیم صهیونیستی پرداخته‌اند را حذف کرده است.

این اقدامات در حالی انجام می‌شوند که فیسبوک و توئیتر علی‌رغم تحقیقات گسترده‌ای که نشان می‌دهند ربات‌های وابسته به عربستان سعودی، تروریست‌های منافقین و رژیم صهیونیستی در حال انتشار پیام‌های ضدایرانی هستند، در اقدام برای حذف آن‌ها سهل‌انگاری می‌کند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار