انتقاد پلیس فتا به اپلیکیشن‌های مزاحم‌یاب و شماره‌یاب تعلیق سه دانشجوی دانشگاه تهران به دلیل اهانت به پرچم اژه‌ای: دشمنان بر "عملیات روانی و افزایش فشار" علیه ایران متمرکز شدند وعده وزیر بهداشت برای پرداخت معوقات کادر درمان چمران: مترو راه حل کاهش آلودگی و ترافیک تهران است نزاع دسته‌جمعی در پارک تهران جان یک نفر را گرفت پیگیری مجوز استخدام ۱۸ هزار پرستار در سال آینده ورود سامانه بارشی جدید به کشور هشدار کاهش شدید دما در ۲۶ استان / بارش برف، باران و یخبندان در راه است امروز در ۵ دانشگاه شهر تهران چه گذشت؟ دستگیری ربایندگان دو تبعه عراقی در غرب کشور/انتشار تصاویر شکنجه گروگان‌ها با هدف اخاذی  رئیس دانشگاه الزهرا: با هتاکان به نماد‌های ملی برخورد خواهیم کرد/ برای دانشجویان پیامک تذکر فرستادیم هشدار ترافیکی پلیس راه فراجا؛ بارش برف و باران در جاده‌ها نام ۲۲ معبر در تهران تغییر کرد + اسامی و جزئیات  بازداشت رئیس و ۲ عضو هیات‌رئیسه اتاق اصناف گلپایگان بارش برف و باران در ۱۵ استان/ ترافیک نیمه‌سنگین در محور‌های منتهی به تهران

آخرین اخبار رتبه بندی معلمان/ بررسی رتبه بندی در فراکسیون فرهنگیان + جزئیات

عضو فراکسیون فرهنگیان مجلس با اشاره به حضور سرپرست وزارت آموزش و پرورش در نشست امروز (سه شنبه) این فراکسیون گفت: در این نشست درباره ساماندهی نیروی انسانی و رتبه بندی معلمان بحث و بررسی صورت گرفت و مجلس حمایت خود را از آن‌ها اعلام کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۸ - ۲۰ مهر ۱۴۰۰ - 2021 October 12
کد خبر: ۱۰۵۲۰۹
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر، علی حدادی عضو فراکسیون فرهنگیان مجلس شورای اسلامی با اشاره به نشست صبح امروز فراکسیون فرهنگیان اظهار داشت: در نشست امروز فراکسیون فرهنگیان علیرضا کاظمی سرپرست وزارت آموزش و پرورش در فراکسیون فرهنگیان مجلس حضور داشت.

وی افزود: در این نشست چند محور مورد بحث و بررسی قرار گرفت که مباحثی درباره آغاز سال تحصیلی و وضعیت نیروی انسانی در وزارت آموزش و پرورش و ساماندهی آن‌ها و همچنین رتبه بندی معلمان مباحثی مطرح شده و این موضوعات با حضور اعضای فراکسیون فرهنگیان قرار گرفت.


عضو فراکسیون فرهنگیان مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در نشست امروز فراکسیون فرهنگیان در مورد منابع بودجه آغاز رتبه بندی فرهنگیان و عدد و رقم آن و نحوه تخصیص آن مباحثی مطرح شد. این در حالی است که مجلس اصرار بر آغاز رتبه بندی معلمان در چند ماه آینده دارند.


حدادی اضافه کرد: دولت بایستی هر چه سریع‌تر منابع لازم برای اجرای رتبه بندی معلمان را تخصیص دهد تا اهداف اجرای این کار محقق شود. این در حالی است که در نشست علنی روز یکشنبه هفته جاری مجلس نمایندگان درخواست اولویت برای بررسی برنامه رتبه بندی معلمان را تقدیم هیأت رئیسه کردند و از آقای قالیباف خواستیم تا هرچه سریع‌تر این کار در دستورکار مجلس قرار گیرد.

وی افزود: نظر فراکسیون فرهنگیان اجرای سریع‌تر رتبه بندی معلمان است و به همین دلیل نمایندگان مجلس و قاطبه آنان حامی اجرای سریع‌تر رتبه بندی معلمان هستند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
محمد
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۱۸ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۰
0
0
شما رو بخدا تمامش کنید
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار