آخرین خبر رتبه بندی معلمان/ موافقت با بررسی اولویت دار لایحه رتبه بندی در مجلس+ جزئیات-راهبرد معاصر
ادارات، مدارس و دانشگاه‌های کرمانشاه فردا چهارشنبه تعطیل شدند تهران فردا هم تعطیل شد/ آموزش غیرحضوری مدارس و تعطیلی دانشگاه‌ها و ادارات استان تهران مدارس و دانشگاه‌های زنجان چهارشنبه ۲۸ آذر تعطیل شد فردا دانشگاه بوعلی سینا تعطیل شد/ فعالیت‌های آموزشی به صورت مجازی آلودگی هوای تهران به وضعیت قرمز رسید مدارس قم فردا (چهارشنبه) غیرحضوری شد نیمه شرقی کشور رکوردار سرما شد  ادارات مازندران فردا تعطیل نیست؛ فعالیت مدارس غیرحضوری تردد رایگان بانوان با BRT و مترو در روز زن / برگزاری نمایشگاه خوداشتغالی زنان در ایستگاه‌های منتخب مترو مدارس ۱۱ شهرستان کرمانشاه فردا چهارشنبه تعطیل است / ادارات فعالند مدارس و دانشگاه‌های یزد فردا هم تعطیل شدند گیلان ۲۷ آذرماه تعطیل نیست اسکان اضطراری بیش از ۱۲۰ نفر گرفتار در برف در نیشابور/ استقرار ۲ اتوبوس برای اسکان بی‌خانمان‌ها مشاهده اشیاء نورانی در آسمان فردیس / ماجرا چه بود؟ تعطیلی مدارس ۱۳ شهر سیستان و بلوچستان به دلیل سرما/ فعالیت ادارات با تاخیر

آخرین خبر رتبه بندی معلمان/ موافقت با بررسی اولویت دار لایحه رتبه بندی در مجلس+ جزئیات

در آخرین خبر از رتبه بندی معلمان امروز یکشنبه ۲۵ مهر ماه با ۱۶۸ رای موافق نمایندگان با تقاضای بررسی اولویت دار لایحه رتبه بندی معلمان در مجلس موافقت شد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۱ - ۲۵ مهر ۱۴۰۰ - 2021 October 17
کد خبر: ۱۰۵۷۱۷
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر، در آخرین خبر از  رتبه بندی معلمان امروز یکشنبه 25 مهر ماه با 168 رای موافق نمایندگان با تقاضای بررسی اولویت دار لایحه رتبه بندی معلمان  در مجلس موافقت شد. در روزهای اخیر تجمعات فرهنگیان و معلمان در اعتراض به توقف بررسی رتبه بندی معلمان و وضعیت معیشتی فرهنگیان در چند استان برگزار شد. نمایندگان مجلس نیز از رایزنی با دولت و تدابیر لازم برای روشن شدن منابع تامین بودجه رتبه بندی معلمان خبردادند. مشخص شدن زمان اجرای رتبه بندی معلمان و تصویب رتبه بندی معلمان از درخواست های اصلی فرهنیگان است. محمد باقر قالیباف ، رئیس مجلس نیز پس از توافق نمایندگان با بررسی اولویت دار لایحه رتبه بندی معلمان از بررسی این لایحه در هفته جاری خبر داد.

 

موافقت با بررسی اولویت دار لایحه رتبه بندی در مجلس

 

نمایندگان مجلس در جلسه علنی امروز (یکشنبه ۲۵ مهر) قوه مقننه با تقاضای بررسی اولویت دار لایحه رتبه‌بندی معلمان با ۱۶۸ رأی موافق، ۶۴ رأی مخالف و ۶ رأی ممتنع از مجموع ۲۴۵ نماینده حاضر در جلسه موافقت کردند.

احمد امیرآبادی فراهانی که به عنوان نماینده درخواست‌کنندگان تغییر اولویت در جلسه علنی سخن می‌گفت با بیان اینکه نگاه مجلس انقلابی به فرهنگیان و معلمان از نگاه هزینه‌ای به نگاه سرمایه‌ای تغییر کرده است، اظهار داشت: از آنجایی که در بند (و) تبصره (۲) قانون بودجه ۱۴۰۰ کل کشور پیش‌بینی‌های لازم برای اجرای این لایحه شده است، لازم است هر چه سریعتر این موضوع تعیین تکلیف شود.
وی افزود: اختصاص بودجه برای موضوع رتبه‌بندی معلمان و فرهنگیان توسط مجلس انقلابی در لایحه بودجه سنواتی سال جاری اقدامی مهم بود، اما از آنجایی که این لایحه توسط دولت قدری دیر تقدیم مجلس شد، فراکسیون، فرهنگیان و کمیسیون با زحمت و تلاش توانستند آن را به موقع تصویب و بررسی کرده و به هیأت رئیسه ارسال کنند و با توجه به اینکه ما از یکی دو ماه آینده به بودجه سال آینده ورود می‌کنیم باید هر چه سریعتر این لایحه تعیین تکلیف شود.

نماینده قم در مجلس ادامه داد: امیدواریم با تعیین تکلیف این لایحه شاهد اجرای آن در ۶ ماه دوم سال جاری و تحقق و اجرای کامل آن از ابتدای سال آینده باشیم تا مشکلی بابت تأخیر در اجرای آن پیش نیاید و در حال حاضر نیز بحث ما، بحث ماهیت و کلیات لایحه نیست بلکه فوریت در رسیدگی آن است و به موقع نیز به ماهیت آن ورود خواهیم کرد و پیشنهادات خوبی از سوی نمایندگان و کمیسیون نیز ارائه شده است که امیدواریم در جریان رسیدگی به این لایحه در آن اعمال شود.

فراهانی تأکید کرد: نگاه مجلس انقلابی به معلمان تغییر کرده و این مقدمه‌ای است برای تغییر نگاه دولت مردمی آیت‌الله رئیسی و امروز نگاه هزینه‌ای به فرهنگیان و معلمان به یک نگاه سرمایه‌ای تبدیل شده است.

 

آخرین خبر رتبه بندی معلمان/ موافقت با بررسی اولویت دار لایحه رتبه بندی در مجلس+ جزئیات

میزان بودجه رتبه بندی معلمان چقدر است؟

 

علی نیکزاد، نایب رئیس مجلس شامگاه پنجشنبه در نشست جامعه مطالبه‌گران اردبیل در مسجد جامع این شهر اظهار کرد: لایحه رتبه‌بندی معلمان یکشنبه هفته آینده در مجلس اعلام وصول می‌شود که با اعلام وصول لایحه رتبه‌بندی معلمان به سرعت بند به بند رسیدگی به این لایحه آغاز می‌شود و تلاش نمایندگان بر این است تا در قالب تبصره یک ماده ۱۰۰ شرایط رسیدگی به این لایحه را به صورت مناسب و فوق‌العاده در نظر بگیرند.

وی تصریح کرد: در این لایحه ۸۰ درصد هم‌ترازی حقوق با مربیان و آموزشیاران در نظر گرفته شده و انتظار می‌رود دولت با تأمین اعتبار از اول مهرماه منابع مورد نیاز آن را در مسیر اجرا تأمین کرده و پرداخت کند.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: دولت قول داده تا ۱۲ هزار میلیارد تومان منابع اولیه اجرای این لایحه را تأمین کند که چنانچه به تعهد خود عمل نکند از سال آینده دولت موظف است تا این لایحه را در بودجه سالانه پیش‌بینی کرده و عملیاتی کند.
نیکزاد افزود: به هیچ وجه در این لایحه بحث تصری مطرح نیست بلکه منطبق بر ۸۰ درصد حقوق مربی و آموزشیاران پرداختی‌ها اعمال خواهد شد تا شرایط مناسبی را در رتبه‌بندی معلمان شاهد باشیم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطر نشان کرد: بنده مخالف این لایحه نیستم بلکه با بررسی و تصویب آن موافق بوده و با توجه به اینکه در پروتکل مجلس، رئیس و نواب رئیس اجازه امضای طرح یا لایحه‌ای را ندارند، ما نمی‌توانیم به صورت شفاف در مجلس در این زمینه اظهار نظر کنیم.

نیکزاد اضافه کرد: بسیاری از کارکنان علاقمند هستند تا قدرت خرید فعلی آن‌ها حفظ شود و هیچ‌گونه افزایش حقوقی را نداشته باشند به شرط آنکه تورم موجود مهار شده و دولت برای کارکنان و معلمان شرایط مناسب معیشتی را فراهم کند.

وی بیان کرد: رئیس پیشین سازمان برنامه و بودجه با وعده‌های مختلف بیش از ۳۷ هزار میلیارد تومان منابع مالی را خلاف ردیف‌های بودجه‌ای پرداخت کرده و به نوعی دولت سیزدهم را بدهکار کرده است.

 

آخرین خبر رتبه بندی معلمان/ موافقت با بررسی اولویت دار لایحه رتبه بندی در مجلس+ جزئیات

علت مخالفت نماینده مجلس با رتبه بندی معلمان چیست؟ 

 

الیاس نادران در مخالفت با تقاضای برخی از نمایندگان برای در اولویت قرار گرفتن بررسی لایحه رتبه‌بندی معلمان در مجلس گفت: بار مالی این موضوع باید پیش بینی شده باشد وقتی لایحه بودجه ۱۴۰۰ در حال بررسی بود دوستان در مجلس پیش بینی‌هایی انجام دادند و قرار شد برای معادل آن بار مالی برنامه داشته باشند، اما امروز گویا بار مالی ۱۰ برابر آن چیزی می‌باشد که در بند «و» بودجه آمده بود.

وی اضافه کرد: اگر تکلیف بار مالی این لایحه روشن نشود اگر محدوده اعتبارات را مشخص نکنیم وعده‌ای خواهیم داد که اجرایی نخواهد شد. مانند موضوع اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها که گفتند این مشکل با ۳۰۰۰ میلیارد تومان حل می‌شود، اما امروز گفته‌اند که کسری ۱۰ هزار میلیارد تومانی وجود دارد.

این عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: مجلس و دولت باید محدوده هزینه‌ها را مشخص کند، دولت و مجلس شورای اسلامی باید تصمیم مشترکی اتخاذ کنند و معتقدم دولت فعلا لایحه را پس بگیرد و مجلس بار مالی آن را مشخص و درباره منابع تصمیم‌گیری کنند. نباید در این حوزه عجله کرد چرا که عجله کردن در این موضوع باعث ایجاد مطالبه و قرار گرفتن چندین میلیون فرهنگی در مقابل نظام می‌شود.

در ادامه رحمت‌الله نوروزی نماینده مردم علی‌آباد کتول در مجلس شورای اسلامی در مخالفت با اظهارات نادران و در موافقت با در اولویت قرار گرفتن لایحه رتبه‌بندی معلمان عنوان کرد: امروز نگاه فرهنگیان کل کشور به نمایندگان مجلس است، به این موضوع توجه کنید که مخالفان، نمایندگان محترم تهران هستند چرا که ارتباط آن‌ها با جامعه فرهنگی کم می‌باشد.

وی اضافه کرد: در خصوص بار مالی که می‌گویند باید توجه کنیم که حقوق کل آموزش و پرورش ۱۰۰ هزار میلیارد تومان است چگونه از بار مالی ۲۰۰ هزار میلیارد تومانی می‌گویند؟ چگونه است که مدیر، مدیرکل، وزیر و مرجع تقلید تعلیم و تربیت داده می‌شود؟ با دستان همین فرهنگیان یعنی طلایه‌داران تعلیم و تربیت. دلیل این مخالفت‌ها چیست؟ جامعه فرهنگیان از ما توقع دارند. ۱۰ سال است ما به دنبال این بحث می‌باشیم چرا نمایندگان تهران با این موضوع مخالفت می‌کنند؟

نوروزی عنوان کرد: منظور من تمام نمایندگان تهران نیست بلکه نمایندگانی است که مخالف این اولویت قرار گرفتن هستند چرا که با مشکل آموزش و پرورش در شهرستان‌ها و مدارس آشنا نیستند و نگرانی معلم‌ها را درک نمی‌کنند. باید تلاش کنیم آموزش و پرورش در برنامه هفتم توسعه پویا و فعال باشد. در کشور‌های موفق جهان معلم جایگاه اول را دارد ابتدا معلم و بعد پزشک. آقای نادران و توانگر چرا مخالفت می‌کنید؟

وی در پایان اظهار کرد: معلم دغدغه و مشکل دارد معلم در تامین معیشت نباید مشکل داشته باشد از شما می‌خواهم که به این اولویت قرار گرفتن رای بدهید.

 

چه کسانی شامل رتبه بندی معلمان می شوند؟

مطالب مرتبط
ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
جواد
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۳۵ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۵
0
0
آقای نادران ۵/۶ دوره در مجلس بوده اند! واز وام‌های :چندصدمیلیاردی وچندهزارمیلیاردی که به نورچشمی ها وخصولتی ها در دوران بعد از جنگ (ازدوره ی آقای خاتمی به بعد....) داده اند،بدون برگشت، خبر دارند ولی چاره نادران و۳ رفیق دیگرش می ترسند به قول وقرارهایشان برای دادن این وام‌های بی برگشت به طرفداران /خصولتی ها/کارخانه داران و رفیق رفقا نرسند بود قول بشوند،وگرنه چرا نادران و۳ نماینده ی دیگر تهران هیچ یک در تعطیلی پارس آباد/ الکتریک رشت/هفت تپه/ریسندگی شیراز/ ۲میلیارد پاداش آخر خدمت وزارت کشور که بعد بازنشستگی دوروز بعد دعوت به کار شدند دوباره حکم معاونت گرفتند،صحبت واعتراض وحرف از بودجه وتخصیص نزدند؟آیا سهم خودشان را.....‌‌؟؟؟
تحلیل های برگزیده