گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

واکنش مقتدی صدر به اعتراضات به نتایج اولیه انتخابات عراق

واکنش مقتدی صدر به اعتراضات به نتایج اولیه انتخابات عراق مقتدی صدر که جریان وابسته به وی در انتخابات پارلمانی اخیر عراق بیشترین آرا را بدست آورده است در بیانیه‌ای گفت که تاخیر در اعلام نتیجه انتخابات این کشور به ضرر مردم عراق خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۵ - ۲۱ مهر ۱۴۰۰ - 2021 October 13
کد خبر: ۱۰۵۳۱۵
واکنش مقتدی صدر به اعتراضات به نتایج اولیه انتخابات عراق

به گزارش راهبرد معاصر، مقتدی صدر» رهبر جریان صدر عراق با صدور بیانیه‌ای از تمامی گروه‌های عراقی خواست تا خویشتنداری کنند.

وی در این بیانیه گفت: «مهم نیست که چه کسی در این انتخابات پیروز شده، بلکه مهم خدمت به ملت عراق و امنیت آن است».

مقتدی صدر ادامه داد: «اختلافات سیاسی درباره صندوق‌های رای و تاخیر در اعلام نتیجه و فشار بر کمیساریای انتخابات، اولین نتیجه‌ای منفی که خواهد داشت ضرر ملت و نه ضرر گروه‌های سیاسی خواهد بود».

وی از تمامی گروه‌ها خواست تا خویشتنداری کرده و به راه‌های قانونی در خصوص اعتراضات پایبند باشند.

بسیاری از نامزد‌های انتخابات پارلمانی عراق به نتیجه اعلام شده توسط کمیساریای عالی انتخابات این کشور اعتراض کرده و خواستار شفافیت در اعلام نتایج شده‌اند.

هیأت هماهنگی گروه‌های مقاومت عراق در واکنش به نتایج اولیه انتخابات پارلمانی این کشور، از «دستکاری در نتایج انتخابات» خبر داد.

این نهاد با انتشار بیانیه‌ای تأکید کرد، با توجه به رخداد‌های خطرناکی مانند دستکاری در نتایج انتخابات و بروز ادله‌های محکم مبنی بر ساختگی بودن آن، شکست و ناکارآمدی کمیساریای کنونی انتخابات مشخص است.

بر اساس اعلام کمیساریای عالی مستقل انتخابات، تاکنون جریان شیعی صدر ۷۳ کرسی، ائتلاف سنی تقدم ۳۸ کرسی، ائتلاف دوله القانون ۳۷ کرسی، ائتلاف عزم ۱۵ کرسی، ائتلاف الفتح ۱۴ کرسی، جنبش امتداد ۹ کرسی، جریان حکمت ملی ۲ کرسی، ائتلاف النصر، ۲ کرسی و حزب دموکرات کردستان عراق ۳۲ کرسی را به دست آورده‌اند.

به عقیده ناظران، هیچ یک از فراکسیون‌ها میزان آرایی که بر اساس آن قادر به تشکیل فراکسیون بزرگتر در پارلمان باشند، کسب نکرده‌اند و ائتلاف میان فراکسیون‌ها برای تشکیل کابینه ضروری است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر