سفر مقتدی صدر به بغداد و رایزنی برای تشکیل ائتلاف در پارلمان عراق-راهبرد معاصر
واکنش روسیه به تصمیم آمریکا برای استقرار سامانه موشکی در آلمان سید حسن نصرالله: هدف غرب لطمه زدن به ارزش‌های مرتبط با جهاد، شهادت و مقاومت بود واکنش ایران به ادعای استفاده از تسلیحات تهران توسط یمن آمریکا تحریم‌هایی را علیه رژیم صهیونیستی اعمال کرد طعنه رهبر انصارالله به فرار ناو آمریکایی: شما از شیر غران، گریخته‌اید، نه یک موش! نتانیاهو: هر توافقی باید به اسرائیل اجازه دهد به جنگ بازگردد موافقتنامه جامع همکاری ایران و روسیه بزودی امضا می‌شود استقرار سفیر جمهوری آذربایجان در تهران در آینده نزدیک حماس: تاکنون هیچ خبر جدیدی درباره مذاکرات به ما داده نشده است سرنگونی پهپاد رژیم صهیونیستی در شمال نوار غزه قالیباف و پوتین دیدار کردند سرویس اطلاعات خارجی روسیه: واشنگتن به دنبال جایگزین برای زلنسکی است وضعیت زندانیان ایرانی محور گفت‌وگوی سفیر ایران و معاون وزیر دادگستری ترکیه واکنش کرملین به بیانیه پایانی نشست ناتو قرارداد یک میلیارد دلاری مراکش با رژیم صهیونیستی در بحبوحه جنگ در غزه

سفر مقتدی صدر به بغداد و رایزنی برای تشکیل ائتلاف در پارلمان عراق

همزمان با رایزنی‌ها برای تشکیل ائتلاف اکثریت در پارلمان عراق با هدف معرفی فردی برای تصدی پست نخست وزیری، یک منبع سیاسی گفت که مقتدی صدر، رهبر جریان صدر، طی روز‌های آینده در بغداد، پایتخت این کشور حضور خواهد داشت.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۳ - ۲۶ مهر ۱۴۰۰ - 2021 October 18
کد خبر: ۱۰۵۸۳۳

به گزارش راهبرد معاصر، صدر در بغداد با تعدادی از شخصیت‌های سیاسی ملاقات و بر مذاکرات با احزاب پیروز در انتخابات جهت تشکیل دولت بعدی نظارت می‌کند.

در همین راستا ریاض المسعودی، از رهبران جریان صدر و نماینده سابق پارلمان عراق روز یکشنبه اعلام کرد که جنبش متبوعش در حال رایزنی برای شکل گیری ائتلاف‌های سیاسی "قوی و توانا" جهت اعلام دولت جدید در آینده نزدیک است.

المسعودی توضیح داد که جریان صدر "استراتژی‌های راهبردی و حرفه‌ای مشخصی برای مرحله بعدی دارد و هرکسی که دنبال حمایت از این استراتژی‌ است، باید نه برای پست وسمت ، بلکه برای حمایت از دولت وارد گفتگو شود."

وی با بیان اینکه "فراکسیون اکثریت انتخاباتی به جریان صدر به خاطر کسب ۷۳ کرسی تعلق دارد"، توضیح داد: "بقیه فراکسیون‌ها و تشکل‌ها نمی‌توانند به نصف این تعداد برسند".

مسعودی با اشاره به اینکه "۳ مرحله برای تشکیل دولت وجود دارد، اول مرحله نامزدی ، دوم تعیین تکلیف و سوم تشکیل دولت"، توضیح داد که جریان صدر برای دستیابی به اکثریت ۱۶۶ کرسی جهت تشکیل دولت تلاش خواهد کرد. "

طبق قانون فراکسیونی می‌تواند نامزد نخست وزیری را انتخاب کند که حدنصاب ۱۶۶ کرسی را به دست آورده باشد و صدر با وجود اینکه فراکسیون اکثریت است باید برای رسیدن به این تعداد کرسی با بقیه احزاب و گروه‌ها ائتلاف کند.

مقتدی صدر ، رهبر جریان صدر اوایل روز یکشنبه ضمن استقبال از نتایج انتخابات گفت :"ما روی دولتی کار خواهیم کرد که در خدمت منافع جناحی، حزبی یا فرقه ای را نخواهد بود".

وی توضیح داد که انتخابات صدای مردم است و این صدا با توجه به رفتار و دستاوردها تغییر می‌کند./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار