کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

واکنش نوری المالکی به تظاهرات گسترده در عراق در اعتراض به نتایج انتخابات

رهبر ائتلاف دولة القانون از مردم عراق خواست تا اعتراض به نتایج انتخابات این کشور به صورت مسالمت‌آمیز باشد تا آشوبگران از آن سوء استفاده نکنند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۵ - ۲۶ مهر ۱۴۰۰ - 2021 October 18
کد خبر: ۱۰۵۸۲۵

به گزارش راهبرد معاصر، «نوری المالکی» نخست وزیر اسبق عراق و رهبر ائتلاف «دولة القانون» در پیامی توییتری از مردم خواست تا به صورت مسالمت‌آمیز به نتایج انتخابات این کشور اعتراض کنند.

وی در این پیام توییتری نوشت: «خطاب به شهروندان عزیز، در لحظه حساس و خطرناکی در مسیر روند سیاسی شما را مورد خطاب قرار می‌دهم و خواهشمندم که اعتراض‌های شما به نتایج انتخابات به صورت مسالمت‌آمیز بوده و در آن امنیت و نظم حفظ شود تا آشوبگران از آن سوء استفاده نکنند، چون این با فراخوان‌ها و تلاش‌های ما برای ایجاد امنیت و ثبات در تضاد است».

کمیساریای عالی انتخابات عراق اواخر شب گذشته در یک کنفرانس خبری، آخرین نتایج شمارش آراء را اعلام کرد. بر اساس اعلام کمیساریای عالی انتخابات عراق ائتلاف دولة القانون به ریاست «نوری المالکی» ۳۴ کرسی پارلمان را بدست آورده است.

کمیته هماهنگی شیعیان عراق موسوم به «چارچوب هماهنگی» که شامل احزاب و گروه‌های شیعه شامل ائتلاف «الفتح»، «دوله القانون»، «عصائب اهل الحق» به اضافه «کتائب حزب‌الله» و دیگر جریان‌های شیعی است، امروز تاکید کرد که ایادی بیگانه نتیجه انتخابات را ملعبه خود قرار دادند و این درحالی بود که دولت مصطفی الکاظمی نیز بر این روند اشراف داشت و باعث شد تا کمیساریای عالی انتخابات نتواند در مقابل دولت‌های خارجی بایستد.

شهر‌های بغداد، پایتخت عراق، بصره، ناصریه و مناطقی دیگر از این کشور از ساعاتی پیش شاهد تظاهرات مردم در اعتراض به نتایج انتخابات اخیر این کشور بوده‌اند.

جمعی از تظاهرات‌کنندگان با مسدود کردن مسیر بغداد به بابل در جنوب عراق از سمت المحمودیه خواستار شمارش دستی مجدد آرای انتخابات شدند.

جمع دیگری از معترضان هم با آتش زدن لاستیک و ایجاد موانع، مسیر بغداد به صلاح الدین را مسدود کردند.

معترضان در اعتراضات خود تاکید می‌کنند که بر خلاف خواسته بیگانگان، در اعتراضات خود به نتایج انتخابات به جنگ داخلی کشیده نمی‌شوند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر