پزشکیان: تلاش ما این است که اسنپ‌بک فعال نشود شهادت یک بسیجی در عملیات تروریستی در ایرانشهر سردار کارگر: در برابر جنگ ترکیبی دشمن، تهاجم ترکیبی خواهیم داشت جلسه فوق‌العاده دولت به ریاست معاون اول رئیس‌جمهور سردار دلیری: تروریست‌های اسرائیلی ‌منتظر پاسخ محکم نیروهای مسلح ایران باشند‌ مخبر: اگر اقتدار ملی کشور حفظ شود دشمن به فکر جنگ نمی‌افتد سرلشکر موسوی: ایران به دنیا ثابت کرده که هیچ‌گاه آغازگر جنگ نبوده است پزشکیان: هیچ مانعی برای همکاری‌های تهران-مسکو وجود ندارد اعلام ساعت کاری جدید ادارات، مدارس و بانک‌ها جیش‌الظلم مسئولیت حمله تروریستی امروز محور خاش-زاهدان را پذیرفت نظام پرداخت دستمزد کارکنان دولت تغییر می‌کند + جزئیات واکنش لاریجانی به اظهارات امروز نتانیاهو: آمریکایی‌ها حق دارند از این حرف او خودشان را بکشند فاز دوم طرد اتباع غیرمجاز در استان تهران اجرایی می‌شود شبکه اینترنشنال هک شد کشف بیش از ۷۰۰ دستگاه ریزپرنده قاچاق در پارسیان/ توقیف یک لنج و دستگیری متهم اصلی

قالیباف: کمیسیون‌های مجلس در یک ماه نظر خود را درباره تفریغ بودجه 99 اعلام کنند

رئیس مجلس گفت: کمیسیون های فرعی مجلس یک ماه زمان دارند که گزارش بررسی‌های خود را درباره گزارش تفریغ بودجه 1399 به کمیسیون برنامه و بودجه ارائه کنند تا در صحن بررسی شود.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۳ - ۲۱ مهر ۱۴۰۰ - 2021 October 13
کد خبر: ۱۰۵۳۲۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمدرضا صباغیان نماینده مردم مهریز در مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز (چهارشنبه 21 مهر) مجلس شورای اسلامی در تذکری شفاهی خطاب به رئیس مجلس اظهار داشت: روز گذشته گزارش تفریغ بودجه سال 99 توسط رئیس دیوان محاسبات قرائت شد، اما اجازه داده نشد که نمایندگان موافق و مخالف درخصوص این گزارش اظهارنظر کنند.

 

وی افزود: اگر بنا بر این بود که تنها گزارش قرائت شود، این گزارش را از طریق تلویزیون پخش می‌کردید، لذا لازم بود درخصوص این گزارش موافق و مخالف صحبت کنند.

 

محمدباقر قالیباف رئیس مجلس در پاسخ به تذکر صباغیان گفت: ماده 219 قانون آیین نامه داخلی مجلس در رابطه با گزارش تفریغ بودجه است که در این خصوص رئیس دیوان محاسبات یک ساعت زمان دارد که گزارش را در جلسه قرائت کند، لذا در آیین نامه نیامده است که مخالف و موافق صحبت کنند.

 

وی ادامه داد: بعد از قرائت، این گزارش باید به کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات ارجاع شود و این کمیسیون 3 ماه زمان دارد که آن را بررسی کرده و به صحن ارائه کند. البته کمیسیون های فرعی که برخی موضوعات به آنها مربوط می شود نیز یک ماه زمان دارند که گزارش بررسی های خود را به کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات ارائه کنند تا در صحن بررسی شود.

 

رئیس قوه مقننه کشور خاطرنشان کرد: بنابراین آنچه در آیین نامه داخلی مجلس آمده است، بر این موضوع تاکید دارد که در زمان قرائت گزارش تفریغ بودجه هیچگونه مخالف و موافقی صحبت نمی کنند./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار