المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد سنای آمریکا هم به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ رای داد پزشکیان دکترای افتخاری جراحی قلب از پاکستان دریافت کرد ترامپ: شاید باید دوباره نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری بشوم! سخنگوی سازمان ملل: عملیات تخلیه بیش از ۱۱ هزار دریانورد در تنگه هرمز آغاز خواهد شد ادعای ترامپ: بازرسان در زمان مناسب در ایران حضور خواهند یافت شیخ نعیم قاسم: اسرائیل راهی جز عقب‌نشینی از خاک لبنان ندارد دانمارک سفارت خود در تهران را بازگشایی کرد ترامپ: ایران هرگز سلاح هسته‌ای نخواهد داشت! روبیو مدعی شد: پرونده لبنان از ایران جداست! شهباز شریف: تفاهم‌نامه ایران و آمریکا شامل موشک‌های بالستیک نمی‌شود

توصیه پامپئو به بایدن علیه ایران

توصیه پامپئو به بایدن علیه ایران پامپئو به بایدن توصیه کرد برای عادی سازی عربستان و اسرائیل علیه ایران مواضع سختگیرانه‌ تری را اتخاذ کند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۸ - ۲۵ مهر ۱۴۰۰ - 2021 October 17
کد خبر: ۱۰۵۷۹۰

به گزارش راهبرد معاصر وزیر امور خارجه سابق آمریکا روز یکشنبه در مصاحبه با یک نشریه انگلیسی گفت، «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا باید موضع سختگیرانه‌تری علیه ایران اتخاذ کند تا عربستان سعودی را جهت عادی سازی روابط با اسرائیل متقاعد کند.

به گزارش شبکه خبری «العربیه» «مایک پامپئو» وزیر خارجه سابق آمریکا در گفت‌وگو با روزنامه «تلگراف» گفت: «من متقاعد شده‌ام که کشورهای بیشتری به "توافق ابراهیم" ملحق خواهند شد و روزی پادشاهی عربستان سعودی نیز ملحق خواهد شد.»

پامپئو یکی از اصلی‌ترین دیپلمات‌های دخیل در توافق موسوم به توافق ابراهیم بود که طی آن چهار کشور امارات متحده عربی، بحرین، سودان و مراکش روابط با رژیم اسرائیل را عادی کردند.

پس از آنکه امارات و بحرین روابط دیپلماتیک کامل خود را با رژیم اسرائیل در سال ۲۰۲۰ برقرار کردند، گمانه‌زنی‌های بسیاری در مورد این که آیا عربستان نیز این روش پیروی خواهد کرد یا نه، وجود داشت.

در آن زمان «شاهزاده فیصل بن فرحان» وزیر خارجه سعودی گفت که پادشاهی سعودی برای عادی سازی کامل روابط با اسرائیل به شرط تشکیل دولت فلسطین و طرح صلح بین اسرائیلی‌ها و فلسطینی‌ها آماده است.

پامپئو در این مصاحبه گفت که دولت بایدن در صورت اتخاذ مواضع شدیدترعلیه ایران، می‌تواند عربستان را متقاعد کند که توافقنامه ابراهیم را امضا کند.

پامپئو گفت: «چند قطعه دیگر از این معما وجود دارد که آنها باید ببینند، آنها باید رهبری قوی آمریکا را ببینند، آنها باید یک آمریکا را ببینند که می‌دانند از آنها حمایت خواهد کرد، به ویژه در رابطه با چالش ایران.»

پامپئو در ادامه اتهام زنی علیه ایران ازدولت آمریکا خواست علیه تهران و نیروهای مقاومت در سطح منطقه  اقدام کند.

مایک پامپئو، یکی از طراحان سیاست موسوم به «فشار حداکثری» علیه ایران بود که بعد از خروج آمریکا از برجام در دستور کار دولت این کشور به ریاست «دونالد ترامپ» قرار گرفت. او و ترامپ امیدوار بودند این سیاست بتواند ایران را به حضور در پای میز مذاکره برای گفت‌وگو بر سر توافقی جدید به جای برجام مجاب کند.

ترامپ در حالی ۲۰ ژانویه سال جاری میلادی از قدرت کنار رفت که در تحقق اهداف ضد ایرانی‌اش کاملاً ناکام ماند. او به علاوه، در داخل آمریکا به دلیل نداشتن راهبرد در قبال ایران، دامن زدن به تنش‌ها با ایران، از بین بردن آثار تحریم‌ها به دلیل استفاده مفرط از آنها و پیشرفت برنامه هسته‌ای ایران در دوران ۴ ساله حضورش در کاخ سفید به شدت مورد انتقاد قرار گرفت.

مقام‌های دولت «جو بایدن»، رئیس‌جمهور فعلی آمریکا بارها به صراحت به شکست سیاست فشار حداکثری اعتراف کرده و گفته‌اند قصد دارند آمریکا را به برجام بازگردانند. با وجود این، دولت بایدن تا کنون از انجام اقداماتی که برای بازگشت به این توافق لازم هستند خودداری کرده است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار