ادعای سنتکام درباره محاصره دریایی و تداوم رویکرد خصمانه علیه ایران عراقچی: اوکراین اطمینان داد که حمله به شناور ایرانی غیرعمدی بوده‌است / باید خسارات وارد شده به طور کامل جبران شود غریب‌آبادی: تنگه هرمز به ترتیبات پیش از جنگ بازنمی‌گردد/ ماندن یا خروج از ان‌پی‌تی دیگر تابو نیست واکنش مجدد روسیه به حمله اوکراین به کشتی ایران گفت‌وگوی تلفنی عراقچی و وزیر امور خارجه اوکراین مقاومت عراق: هرگونه اقدام احمقانه از سوی عربستان با پاسخی سخت روبه‌رو خواهد شد ادعای ترامپ: گفت‌و‌گو با ایران در فضای بسیار دوستانه در جریان است! غریب‌آبادی: تاریخ نام جنگ‌افروزان را نه کنار پیروزی‌ها که روی سنگ عبرت ثبت می‌کند ادعای ترامپ: در حال مذاکرات «بسیار عمیق» با ایران هستم؛ فرصت خیلی کوتاه است الزیدی سه شنبه به دعوت رسمی اردوغان به آنکارا سفر می‌کند رئیس‌جمهور لبنان: ادامه نقض مفاد این چارچوب توافق توسط اسرائیل را نمی‌پذیریم نتانیاهو: موضوع ایران در صدر دستور کار دیدار با ترامپ است یمن: نقاط حساس در مسیر انتقال نفت عربستان هدف قرار گرفت ادعای سی‌ان‌ان در خصوص طرح پیشنهادی عمان برای تنگه هرمز هدف قرار گرفتن ۳ نفتکش عربستانی توسط یمن پیشنهاد جدید عمان درباره تنگه هرمز

سید حسن نصرالله:ما همیشه در تیررس حملات و توطئه هستیم

سید حسن نصرالله:ما همیشه در تیررس حملات و توطئه هستیم دبیر کل حزب الله گفت:توطئه هنوز ادامه دارد و تلاش آمریکا در این زمینه همچنان ادامه دارد.ما همیشه در تیررس حملات هستیم و خطرناک‌ ترین حمله علیه ما، حمله به همگرایی، هماهنگی و همکاری میان ما است و باید گفت ما وقتی متحد شویم، پیروز می‌شویم.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۷ - ۲۷ مهر ۱۴۰۰ - 2021 October 19
کد خبر: ۱۰۶۰۷۵

به گزارش راهبرد معاصر  سید حسن نصرالله دبیر کل حزب الله امروز در مراسم افتتاحیه سی و پنجمین کنفرانس وحدت اسلامی سخنرانی کرد. به گفته دبیر کل حزب الله، تلاش‌هایی که از زمان پیروزی انقلاب اسلامی برای همگرایی مسلمانان در سراسر جهان اسلام انجام شده است تا حد زیادی به تحقق انسجام و وحدت کمک کرده تا از مرحله درگیری فرقه‌ای بگذریم.

او تاکید کرد:  آنچه قبل از بهار عربی ایجاد شد و گفت‌وگوها، تلاش‌های فکری، جلسات و چارچوب‌هایی که تشکیل شده بود، توانست پایه‌ای قوی و منسجم به ویژه بین اهل سنت و شیعیان ایجاد کند.

دبیر کل حزب الله گفت: امروز ما مرحله‌ای را که در آن تهدید به درگیر شدن با جنگ‌های فرقه‌ای بودیم، رد کردیم که این امر با یاری خدا، آگاهی، بصیرت و حضور افراد صادق و خون شهدا محقق شده است.

سید حسن نصرالله افزود: توطئه هنوز ادامه دارد و تلاش آمریکا در این زمینه همچنان ادامه دارد. این مستلزم آن است که همه ما بنشینیم و دوباره برنامه‌ریزی کنیم  به این امید که به هدف مورد نظر برسیم.

دبیر کل حزب الله گفت: ما باید از گذشته استفاده کنیم. از تجربیات قبلی بهره مند شویم. کارهایی را که بی فایده بود، کنار بگذاریم، از آنها دور شویم و سعی کنیم به دنبال چارچوب‌ها و ایده‌های خوبی باشیم و باید فرصت این کار فراهم شود.

نصرالله تاکید کرد: ما همیشه در تیررس حملات هستیم و خطرناک‌ترین حمله علیه ما، حمله به همگرایی، هماهنگی و همکاری میان ما است و باید گفت ما وقتی متحد شویم، پیروز می‌شویم.

وی ادامه داد: ما باید از تجربیات گذشته و دستاوردهای سال‌های گذشته استفاده کنیم و این را یک اولویت اصلی در سطح امت برای خنثی سازی توطئه‌های دشمن و متحد شدن بدانیم و بر پایه آن گام‌ها برای مرحله پیش رو را انتخاب کنیم.

دبیر کل حزب الله همچنین شرکت کنندگان در کنفرانس وحدت اسلامی را به ایجاد کمیته‌ای متشکل از تمام کشورهای اسلامی دعوت کرد و گفت که با این تشکیل این کمیته، کشورهای اسلامی می‌توانند دیدارهای حضوری و مستقیم داشته باشند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار