مقام کرملین: پوتین بر ضرورت توافق دیپلماتیک آمریکا با ایران تأکید کرد جزئیات دیدار و گفت و گوی بن سلمان و مکرون روایت ویتکاف از دیدارش با پوتین پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم

ادعا‌های واهی نفتالی بنت برعلیه ایران درباره حادثه بیروت

ادعا‌های واهی نفتالی بنت برعلیه ایران درباره حادثه بیروت نخست وزیر رژیم صهیونیستی در ادعایی جدید خود علیه کشورمان مدعی شد که "نفوذ ایران" پشت حوادث اخیر در لبنان قرار دارد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۸ - ۲۵ مهر ۱۴۰۰ - 2021 October 17
کد خبر: ۱۰۵۷۴۰

به گزارش راهبرد معاصر، نفتالی بنت نخست وزیر رژیم صهیونیستی امروز (یک شنبه) در جلسه هفتگی کابینه به طرح ادعا‌هایی واهی علیه کشورمان پرداخت.

به نوشته روزنامه اورشلیم پست، بنت در ادعا‌های جدید خود حوادث اخیر در لبنان و همچنین تحولات در عراق را به ایران نسبت داده و مدعی شد که نفوذ ایران پشت این ماجرا‌ها قرار دارد.

وی در ادامه ادعا‌های خود با بیان اینکه حوادث لبنان و عراق را از نزدیک دنبال می‌کند، افزود: در هر دو مورد ما شاهد روندی هستیم که تحت تاثیر نفوذ ایران هستند، خواه حزب الله لبنان باشد یا شبه نظامیان شیعه در عراق که در انتخابات اخیر نیز ضربه خورده اند.

نخست وزیر رژیم صهیونیستی با ادعای تلاش ایران برای اعمال نفوذ در این کشور‌ها برای مردم عراق و لبنان آرزوی موفقیت و آینده‌ای بهتر کرد!

در روز‌های گذشته طی درگیری‌های مسلحانه در منطقه الطیونه در بیروت دستکم شش تن کشته و ۱۶ تن زخمی شدند. به گفته مقامات در این ناآرامی‌ها به معترضانی که به دعوت حزب الله و جنبش امل در تظاهراتی در بیروت شرکت کرده بودند، تیراندازی شد.

در پی تیراندازی به تظاهرکنندگان وابسته حزب الله تنش در بیروت بالا گرفت و درگیری‌هایی به مدت چند ساعت رخ داد.

همچنین سعید خطیب زاده، سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان در خصوص وقایع تلخ لبنان با محکوم کردن و ابراز تاسف عمیق از آتش گشودن و تیراندازی به مردم بی گناه لبنان که در حال تظاهرات مسالمت آمیز بوده اند، تاکید کرد: ضروری است دولت و مقامات لبنان نسبت به شناسایی و دستگیری عوامل این جنایت‌ها وفتنه انگیزی میان مردم لبنان اقدام عاجل نمایند./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار