ادعای ترامپ درباره بمباران مدرسه میناب: کار آمریکا نبوده! سنای آمریکا نظر ترامپ را جلب کرد / عقب نشینی از بررسی قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران هشدار جدی نیروی دریای سپاه درباره تردد شناور‌ها در تنگه هرمز / فقط عبور از این مسیر‌ها مجاز است سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است

انتقاد پلوسی از تلاش‌های اسرائیل علیه سیاست‌های آمریکا در زمینه برجام

انتقاد  پلوسی از تلاش‌های اسرائیل علیه سیاست‌های آمریکا در زمینه برجام رئیس مجلس نمایندگان آمریکا در یک نشست در واشنگتن با حضور وزیر خارجه رژیم صهیونیستی از حفظ برجام دفاع کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۲ - ۳۰ مهر ۱۴۰۰ - 2021 October 22
کد خبر: ۱۰۶۴۰۴

به گزارش راهبرد معاصر، «نانسی پلوسی» رئیس مجلس نمایندگان آمریکا از رایزنی با «یائیر لاپید» وزیر خارجه رژیم صهیونیستی در جریان یک نشست طی هفته گذشته و بحث درباره توافق هسته‌ای ایران و تبعات خروج آمریکا از برجام در دولت «دونالد ترامپ» خبر داد.

بر اساس گزارش جروزالم پست، پلوسی که در نشست مجازی «بنیاد پلاشرز» صحبت می‌کرد با اشاره به اختلافات واشنگتن و تل آویو درباره برجام گفت، ما روابط خوبی با متحدمان اسرائیل داریم. اسرائیل یکی از دوستان خوب ماست، اما آن‌ها هنوز درباره اینکه ما چه کاری باید بکنیم صحبت می‌کنند.

پلوسی درباره خط قرمز علیه ایران نیز گفت: به نظر نمی‌رسد که عقب نشینی از توافق هسته‌ای باعث عبور ایرانی‌ها از خطوط قرمز شده باشد.


رئیس مجلس نمایندگان آمریکا همچنین از تلاش‌های بی وقفه اسرائیل علیه سیاست‌های آمریکا در زمینه برجام و لابیگری نهاد‌های وابسته به تل آویو در این زمینه انتقادکرد.

همزمان با تلاش‌های طرفین برای بازگشت به مذاکرات وین، مقامات رژیم صهیونیستی تحرکات بی سابقه‌ای را در زمینه مخالفت با احیای برجام به کار گرفته اند. «نفتالی بنت» نخست وزیر این رژیم روز جمعه به روسیه سفر کرده تا با ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری این کشور درباره ایران رایزنی کند.

اظهارات نانسی پلوسی درباره رژیم صهیونیستی درحالی مطرح میشود که واشنگتن و تل آویو در سیاست‌های کلی خود علیه ایران همسو و هماهنگ هستند، اما طبق گفته مقامات دو طرف در نحوه اجرای آن با یکدیگر اختلافاتی دارند.

«آدام اسمیت» رئیس کمیته نیرو‌های مسلح مجلس نمایندگان آمریکا نیز در این نشست از توافق هسته‌ای ۲۰۱۵ دفاع کرد و آن را مؤثر خواند.

«بن رودز» معاون مشاور امنیت ملی آمریکا در دوره «باراک اوباما» نیز در این نشست مجازی حضور داشت و با اشاره به اظهارات اخیر مقامات دولت جو بایدن رئیس جمهور آمریکا درباره کاهش صبر راهبردی آمریکا در زمینه مذاکرات وین و گزینه‌های جایگزین آن بر تشدید تحریم‌ها به عنوان یک گزینه تاکید کرد.

بن رودز افزود: یک آلترناتیو می‌تواند افزایش تحریم‌ها باشد که به گفته او در دوره ترامپ موثر نبود و همچنین حملات سایبری که ممکن است تنش‌ها را نیز افزایش دهد.

پس از روی کار آمدن دولت جو بایدن، واشنگتن مدعی است قصد دارد از طریق مذاکرات جاری در شهر وین، پایتخت اتریش زمینه‌های لازم برای بازگشت کشورش به توافق هسته‌ای برجام را فراهم کند.

تا کنون ۶ دور مذاکره در شهر وین میان آمریکا و سایر طرف‌های برجام غیر از ایران برای تسهیل بازگشت آمریکا به برجام انجام شده است. طرف‌ها می‌گویند پیشرفت‌های ملموسی در این مذاکرات حاصل شده، اما اختلافات کماکان باقی است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار