قوه قضاییه: هیچ اتفاق جدیدی در پرونده تتلو رخ نداده است تولید داروی خوراکی ضدسرطان از مهرماه استرداد جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیاردی به کشور هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۸؛ موج گرما در راه ایران حکم اعدام سه متجاوز به عنف در گرگان اجرا شد اطلاعیه آموزش و پرورش درباره ادعای تقلب در آزمون مدارس سمپاد آخرین وضعیت اختلالات GPS در تهران و دیگر نقاط کشور اتهام تجاوز به ۸ زن در پرونده «کیوان» / شیما قوشه، وکیل: متهم با قرار وثیقه ۲۰ میلیارد تومانی آزاد است دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان تمام شد! وزیر علوم: ۸۵ درصد داوطلبان بدون کنکور وارد دانشگاه‌ها می‌شوند/ به سمت حذف کنکور می‌رویم ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد

اظهارات جدید نماینده مجلس درباره نحوه تامین بودجه رتبه بندی معلمان

نماینده رشت و خمام در مجلس با گلایه از روند طولانی رسیدگی به طرح رتبه بندی معلمان، گفت: رتبه بندی از مطالبات به حق فرهنگیان است که باید به آن توجه شود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۵ - ۳۰ مهر ۱۴۰۰ - 2021 October 22
کد خبر: ۱۰۶۴۰۸

به گزارش راهبرد معاصر،  جبار کوچکی نژاد پیش از ظهر جمعه در جلسه شورای آموزش استان گیلان با اشاره به تحصیل ۱۷ درصد دانش آموزان گیلان در مدارس غیر دولتی، اظهار کرد: میانگین کشوری در این زمینه ۱۱ درصد است.

وی با بیان اینکه باید حمایت‌ها از حوزه آموزش و پرورش افزایش یابد، افزود: باید اقدامات لازم برای افزایش اعتبارات و درآمد‌های این حوزه در دستور کار قرار گیرد.

نماینده رشت و خمام در مجلس در ادامه با اشاره به اینکه روند تصویب طرح رتبه بندی معلمان طولانی شده است، گفت: امسال ۲۰ هزار میلیارد تومانی از محل فروش اموال برای آموزش و پرورش پیش بینی شده که در زمینه تحقق آن تردید‌های وجود دارد.

وی با بیان اینکه یک درصد درآمد بانک‌ها و شرکت‌های خصوصی به آموزش و پرورش اختصاص یافته است، اضافه کرد: اهتمامی در آموزش و پرورش وجود ندارد که این موضوع سبب شده تا اعتبارات این حوزه به بودجه عمومی باز گردانده می‌شود.

کوچکی نژاد با اشاره به عدم اختصاص اعتبارات ارزش افزوده به آموزش و پرورش، تصریح کرد: در زمینه اقتصاد آموزش و پرورش باید هنرستان‌ها را به صنعت وصل کنیم.

وی با بیان اینکه باید در این زمینه اقدامات مؤثری انجام شود، گفت: در حال حاضر وضعیت هنرستان‌ها اسفناک است./مهر

کلمات کلیدی: مجلس
مطالب مرتبط
ارسال نظر