وزیر آموزش‌وپرورش: اصلاح ساختار نظام آموزشی آغاز شد چالوس عصر یکطرفه می‌شود تداوم گرمای شدید در مرزهای اربعین؛افزایش دما در نجف و کربلا کیفیت هوای تهران در وضعیت قابل‌قبول اعلام جرم دادستانی علیه حامیان تروریست‌های اعدامی دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن  قاتلان ۲ بسیجی شهید حادثه تروریستی مشهد دستگیر شدند ورود ربات‌های چینی به آمریکا ممنوع شد هشدار هواشناسی برای ۸ استان؛ رگبار، رعد و برق و سیلاب در راه است جزئیات استخدام آموزش و پرورش ۴۰ هزار نیرو / تعیین تکلیف حق التدریسی‌ها و مشمولان ماده ۲۸ شیوع بیماری تب دنگی در جهان/ آمار ابتلا به تب دنگی در کشور/ بیشترین انتقال محلی در این مناطق وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی از مهرماه حضوری خواهد بود هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت درگیری‌های اخیر ایران و آمریکا چند شهید و مصدوم داشت؟ هشدار هواشناسی؛ دمای این استان به ۴٨ و ۴٩ می‌رسد

آخرین اخبار رتبه بندی معلمان/ اعلام زمان ابلاغ لایحه رتبه بندی معلمان

آخرین اخبار رتبه بندی معلمان/ اعلام زمان ابلاغ لایحه رتبه بندی معلمان رئیس کمیسیون آموزش مجلس از ابلاغ شدن لایحه‌ی رتبه‌بندی معلمان طی دو ماه آینده خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۵ - ۰۱ آبان ۱۴۰۰ - 2021 October 23
کد خبر: ۱۰۶۴۹۰
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر، علیرضا منادی عصر جمعه، ۳۰ مهر ماه در گفت‌وگوی خبری اظهار کرد: امروز بعد از ارجاع رئیس مجلس شورای اسلامی به کمیسیون، بلافاصله در صحن کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس به اتفاق نمایندگان اعضای مجلس حاضر شدیم و در ماده سه و چهار این قانون و البته در امتیازات تجمیعی آن نیز تغییراتی ایجاد کردیم که اعلام خواهد شد.

وی ادامه داد: این لایحه را دولت ایجاد کرده و نباید به جنبه‌ی مادی آن بیشتر توجه کرد؛ آنچه که امسال در لایحه ایجاد می‌کنیم، در سقف تراز مجاز بودجه‌ی سال ۱۴۰۰ کل کشور است و ما در بودجه‌ی امسال پیش‌بینی کرده بودیم و دولت قبلی نیز حمایت کرد و لایحه را آورد.



وی ادامه داد: عددی را هم تحت عنوان رتبه‌بندی فرهنگیان بند «و» تبصره «دو» قانون بودجه امسال مطرح کردیم و البته دولت حاضر نیز موافقت کرد و اراده‌ی آن بر اجرایی شدن این لایحه بوده و مجلس نیز قوانین آن را پیش‌بینی کرده است.

وی در پایان تاکید کرد: روز یکشنبه، ۹ آبان ماه، اولین دستور صحن علنی مجلس، بررسی لایحه‌ی رتبه‌بندی معلمان است و حدودا یک هفته بعد از برگشت در شورای نگهبان، به دولت رفته و به دولت نیز یک ماه وقت دادیم تا آیین‌نامه‌ی آن را ابلاغ کند، لذا عملا تا دوماه آینده‌ای آیین نامه ابلاغ می‌شود و از ۳۱ شهریور ماه ۱۴۰۰ قابل اجرا است.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی:
غیر قابل انتشار:
کوروش
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۵۶ - ۱۴۰۰/۰۸/۰۱
0
0
ببخشید تا دو ماه دیگه تو این تورم افسار گسیخته چطوری زندگی کنیم خودتون جیباتون پراز پوله فکر معلمان نیستین منادی کاشکی منادی خبر نبودی همش خبر بد بزار دم کوزه ابشو بخور منادی بگو حداقل مطالبات فرهنگیان رو بدن بتونیم این دوماه مردگی کنیم که حالا دیگه خدا خودش ظهور کنه وظلم را برچیند
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار