وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌ها/ بارش پراکنده باران در محورهای ۳ استان تجرد در ایران زیر ذره‌بین آمار / ۷ میلیون مرد و ۴.۴ میلیون زن جوان هرگز ازدواج نکرده‌اند / ۲.۵ میلیون زن پس از فوت همسر تنها مانده‌اند هوای تهران سرد می‌شود؛ کاهش پنج درجه‌ای دما طی ۴۸ ساعت آینده بارداری تا ۴۹ سالگی بی‌خطر و تا ۵۴ سالگی امکان‌پذیر است بقائی: آمریکا خود مسبب ناامنی است، اما خواستار محکوم‌کردن ایران می‌شود! ناو هواپیمابر آدمیرال کوزنتسوف در آستانه اوراق شدن هشدار زرد هواشناسی برای ۲۷ استان صادر شد / بارش باران و رعدوبرق تا ۳ آبان ادامه دارد انهدام بزرگترین باند طلای جعلی در شمال کشور  جزییات مسدود شدن چت جی پی تی برای کاربران ایرانی سامانه بارشی جدید از چهارشنبه وارد کشور می‌شود / بارش باران در تهران و چند استان از جمعه هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها از سه‌شنبه گسترده می‌شود / رگبار و رعدوبرق در چندین استان / کاهش دما در نیمه شمالی کشور ورود موج بارشی جدید؛ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود ماجرای قطع درخت تاریخی زگلیک برای ساخت سرویس بهداشتی تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون جزئیات پرونده آزار جنسی زن ایرانی در سفر به ترکیه هشدار وقوع سیلاب و آب‌گرفتگی معابر در مازندران

اظهارات جدید نماینده مجلس درباره نحوه تامین بودجه رتبه بندی معلمان

اظهارات جدید نماینده مجلس درباره نحوه تامین بودجه رتبه بندی معلمان نماینده رشت و خمام در مجلس با گلایه از روند طولانی رسیدگی به طرح رتبه بندی معلمان، گفت: رتبه بندی از مطالبات به حق فرهنگیان است که باید به آن توجه شود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۵ - ۳۰ مهر ۱۴۰۰ - 2021 October 22
کد خبر: ۱۰۶۴۰۸

به گزارش راهبرد معاصر،  جبار کوچکی نژاد پیش از ظهر جمعه در جلسه شورای آموزش استان گیلان با اشاره به تحصیل ۱۷ درصد دانش آموزان گیلان در مدارس غیر دولتی، اظهار کرد: میانگین کشوری در این زمینه ۱۱ درصد است.

وی با بیان اینکه باید حمایت‌ها از حوزه آموزش و پرورش افزایش یابد، افزود: باید اقدامات لازم برای افزایش اعتبارات و درآمد‌های این حوزه در دستور کار قرار گیرد.

نماینده رشت و خمام در مجلس در ادامه با اشاره به اینکه روند تصویب طرح رتبه بندی معلمان طولانی شده است، گفت: امسال ۲۰ هزار میلیارد تومانی از محل فروش اموال برای آموزش و پرورش پیش بینی شده که در زمینه تحقق آن تردید‌های وجود دارد.

وی با بیان اینکه یک درصد درآمد بانک‌ها و شرکت‌های خصوصی به آموزش و پرورش اختصاص یافته است، اضافه کرد: اهتمامی در آموزش و پرورش وجود ندارد که این موضوع سبب شده تا اعتبارات این حوزه به بودجه عمومی باز گردانده می‌شود.

کوچکی نژاد با اشاره به عدم اختصاص اعتبارات ارزش افزوده به آموزش و پرورش، تصریح کرد: در زمینه اقتصاد آموزش و پرورش باید هنرستان‌ها را به صنعت وصل کنیم.

وی با بیان اینکه باید در این زمینه اقدامات مؤثری انجام شود، گفت: در حال حاضر وضعیت هنرستان‌ها اسفناک است./مهر

کلمات کلیدی: مجلس
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده