نحوه فعالیت مدارس خوزستان اعلام شد هشدار هواشناسی به این مناطق تهران / پیش بینی وضعیت جوی ۲۶ آبان ۱۴۰۴ ماجرای صدور کارت‌های صلیب سرخ، کهنه سربازان، معیشت و غرامت برای آزادگان چیست؟ تونل توحید ساعاتی دیگر مسدود می‌شود ۳۰۳ هزار سایت قمار مسدود شدند استانداری تهران: خروج بیش از ۴۷۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز از ایران، موجب آزادسازی ۳ هزار کلاس درس شده بزرگ‌ترین محموله مخدر شیشه در جنوب شرق کشور زمین گیر شد جزئیات اجرای بازنشستگی مادران شاغل با ۲۰ سال سابقه جزئیات مرحله جدید ارائه سبد غذایی به مادران باردار و دارای شیرخوار / افزایش اعتبار رفع سوء تغذیه کودکان شناسایی ۴۱ هزار مبتلا به اچ‌آی‌وی در ایران / درمان ایدز در ایران رایگان است؟ ورود سامانه بارشی به کشور؛ آغاز بارش باران و برف در ۱۹ استان/ برف ارتفاعات این مناطق را سفیدپوش کرد سلطان چک‌های بلامحل در ایران به دام افتاد جزئیات طرح جایگزینی موتورسیکلت‌های فرسوده خبر خوش برای بازنشستگان / جزئیات افزایش حقوق بازنشستگان چاقوکشی راننده اتوبوس برای مسافران هجده شهر در وضعیت قرمز

کارشناس خبره بازار رمز ارز کلاهبردار از آب درآمد

رییس پلیس فتای تهران بزرگ از بازداشت فردی که در پوشش خرید ارز دیجیتال اقدام به کلاهبرداری از شهروندان کرده بود، خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۵ - ۰۱ آبان ۱۴۰۰ - 2021 October 23
کد خبر: ۱۰۶۵۲۴

به گزارش راهبرد معاصر، سرهنگ داوود معظمی گودرزی درباره دستگیری این فرد گفت: مدتی قبل یکی از شهروندان به پلیس فتا مراجعه و اعلام کرد که چندی پیش از طریق فضای مجازی با فردی که خود را متخصص و کارشناس خبره ارزهای دیجیتال مطرح کرده بود، آشنا شده و این فرد مدعی شده که می تواند با خرید ارز دیجیتال طی مدتی کوتاه سود کلانی به مالباخته پرداخت کند.

وی ادامه داد: شاکی نیز پس از مدتی به این فرد اعتماد کرده و سه میلیارد ریال از سرمایه اش را در اختیار این فرد قرار داده است، اما پس از واریز وجه دیگر هیچ پاسخی به تماس های شاکی نداده و در این هنگام بوده که متوجه شده مورد کلاهبرداری قرار گرفته است.

گودرزی با بیان اینکه رسیدگی به این موضوع با فوریت در دستور کار ماموران پلیس فتا قرار گرفت، گفت: ماموران با انجام اقدامات فنی و پلیسی و بهره گیری از مهندسی معکوس موفق به شناسایی متهم این پرونده شده و پس از اخذ مجوز از مقام قضایی این فرد را در مخفیگاهش در یکی از مناطق جنوبی شهر تهران دستگیر و به مقر پلیس فتا منتقل کردند.


رییس پلیس فتای تهران بزرگ ادامه داد: متهم پس از دستگیری تحت بازجویی قرار گرفت و در جریان آن به جرم خود یعنی کلاهبرداری از شهروندان در پوشش کارشناس خبره بازار رمز ارز اعتراف کرد.

وی با بیان اینکه متهم بیش از هشت میلیارد ریال به همین شیوه از شهروندان کلاهبرداری کرده بود، گفت: همچنین تا کنون و در جریان رسیدگی به این پرونده ۱۴ شاکی شناسایی شده اند و اقدامات برای شناسایی دیگر شکات و مالباختگان همچنان در دستور کار قرار درد.

به گفته گودرزی، برای متهم پرونده ای تشکیل شده و این فرد برای ادامه روند رسیدگی به جرم روانه دادسرا شده است./ایسنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار