شگرد جدید کلاهبرداران برای اخاذی از معلمان-راهبرد معاصر
ماجرای خودکشی دانشجوی دختر دانشگاه رازی چه بود؟  انتقال زباله‌های ساری به تهران صحت دارد؟ اعلام جرم سازمان بازرسی تهران علیه تعاونی‌های بدقول مسکن مهر معاون قوه قضاییه: سرقت به عنوان اولین جرم کشور شناسایی شده است هشدار آرایشگران درباره افزایش موارد قارچ پوستی ناشی از کوتاهی مو با ابزار‌های غیربهداشتی پنجشنبه‌ها برای بانوان کارمند این استان تعطیل اعلام شد+ جزئیات آخرین خبر از انتصابات در وزارت آموزش و پرورش هشدار نارنجی هواشناسی؛ رگبار و رعد و برق در ۲۴ استان / احتمال آبگرفتگی معابر بیمه تکمیلی بازنشستگان برقرار شد بیمار ایدزی با مصرف دارو، هم می‌تواند ازدواج کند و هم بچه‌دار شود «ایلان ماسک» تصویر ماهواره‌بر ایرانی را منتشر کرد + عکس جزییات غربالگری سلامت روان دانش‌آموزان متوسطه بارش برف و باران از روز یکشنبه آغاز می‌شود راز خشک شدن ۷۰ درصدی دریای مدیترانه! انتقاد پلیس از خاموشی چراغ‌های راهنمایی و رانندگی: قرار بود برق چراغ‌های ۳۰ تقاطع قطع نشود، اما خبری نشد

شگرد جدید کلاهبرداران برای اخاذی از معلمان

رییس پلیس فتا استان به مدیران و معلمان توصیه کرد مراقب کلاهبرداری با اکانت جعلی پشتیبانی شاد باشند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۱ - ۱۶ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 07
کد خبر: ۱۰۸۶۰۲

به گزارش راهبرد معاصر، سرهنگ رسول جلیلیان در تشریح این خبرگفت: اخیرا مجرمان سایبری با ساخت اکانتی تحت عنوان پشتیبانی برنامه شاد پیامی با محتوای «شما به علت ارسال مکرر فیلم و عکس وارد محدودیت یک ماهه شده‌اید» به برخی از مدیران و معلمان مدارس پیامکی را ارسال می‌کنند و از آن‌ها می‌خواهند تا برای رفع محدودیت شماره موبایل خود را در ربات جعلی پشتیبانی شاد وارد کنند.
[وی افزود: مجرمین پس از دریافت شماره موبایل کاربران، برای دسترسی نهایی کدی را برای فعال سازی برنامه شاد به طعمه‌های خود ارسال می‌کنند، کاربر که گمان می‌کند این پیام از طریق پشتیبان شبکه شاد ارسال شده است آن را به راحتی در اختیار مجرم قرار می‌دهد تا سناریوی نفوذ تکمیل گردد.

این مقام انتظامی بیان کرد: این افراد با سوءاستفاده از دسترسی ایجاد شده بعضا با انگیزه‌های مختلفی اقدام به حذف کانال آموزشی مدرسه و اختلال در امور کلاس‌های درسی می‌کنند. درخواست واریز فوری پول به شماره حساب اعلامی، ارسال پیام‌هایی نامتعارف به معلمان و دانش آموزان و یا سایر تهدیدات در حوزه دسترسی به اطلاعات خصوصی از دیگر موارد قابل اشاره است.

سرهنگ جلیلیان با اشاره به فعالیت بیش از ۲۰ میلیون دانش آموز، معلم و مدیر مدرسه در برنامه‌های آموزشی در شبکه شاد گفت: یکی از قابلیت‌های موجود در برنامه شاد امکان فعال سازی رمز ورود دو مرحله‌ای است که کاربران می‌توانند با مراجعه به قسمت تنظیمات، حریم خصوصی و امنیت، تایید دو مرحله‌ای، از این قابلیت جهت امنیت هرچه بیشتر در برنامه شاد استفاده کنند.

رییس پلیس فتا استان البرز در پایان خاطرنشان کرد: کاربران مراقب ترفند‌ها و شگرد‌های کلاهبرداران در فضای مجازی باشند و با ارتقاء سطح معلومات سایبری، خود را در برابر خطرات این فضا واکسینه کنند و در صورت مواجهه با موارد مشکوک و وقوع هرگونه مشکل در فضای مجازی مراتب را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir با ما در میان بگذارند./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده