تأکید پزشکیان بر تداوم اجرای توافقات با هند عارف: از پیروزی‌های ملت قهرمان یمن خرسندیم پزشکیان قبل از عزیمت به هند: بریکس ظرفیت مقابله با یکجانبه‌گرایی است عراقچی:مردم آمریکا نباید هزینه جنگ‌های اسرائیل را بپردازند وزارت دفاع: به‌زودی گوشه‌ای از کوه‌ یخ صنایع دفاعی را می‌بینید «ستاد کل نیروهای مسلح» و «قرارگاه مرکزی قرارگاه خاتم» چه فرقی دارند؟ نقطه‌ضعف بزرگ بمب‌افکن B-21 آمریکا رئیس جمهور: از هیچ تلاشی برای حمایت از چرخه تولید فروگذار نخواهیم کرد امیر جهانشاهی: آماده رویارویی با تمام تهدیدها هستیم/ رصد لحظه‌ای دشمن رویترز: ایران با شکار زهپاد آمریکایی، ضربه سنگینی به پنتاگون زد واکنش شهردار تهران به اظهارات حسن روحانی/در جامعه تزلزل ایجاد نکن! واکنش احمد جنتی به غنیمت گرفتن زهپاد؛ زیردریایی پیشرفته آمریکایی واکنش دستیار رهبر انقلاب به شکار زهپاد آمریکایی سرپرست وزارت دفاع: به گستره ایران، از اعماق زمین تا اوج آسمان، به زودی خواهید دید فوری/ صدای انفجار از تنگه هرمز شنیده شد

میرسلیم: تاخیر در پاسخگویی به نقض عهدها موجب گستاخی اروپایی‌ها شد

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت:ایران می‌تواند در صورت نقض عهد طرف مقابل بخشی از تعهدات خود در برجام را متوقف کند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۴ - ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 09
کد خبر: ۱۰۶۶۸
به گزارش راهبرد معاصر ، مصطفی میرسلیم عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ، با اشاره به تصمیم روز گذشته دولت مبنی بر کاهش تعهدات برجامی گفت:  با وجود اینکه بر اساس بند 26 برجام، ایران می‌تواند در صورت نقض عهد طرف مقابل بخشی از تعهدات خود در برجام را متوقف کند، پس از اعلام توقف بخشی از تعهدات برجامی از سوی رئیس جمهور، شاهد بودیم که برخی مقامات اروپایی از جمله وزیر امور خارجه انگلیس با لحنی تهدیدآمیز مدعی نقض برجام از سوی ایران شدند.
   
وی با بیان اینکه این خصلت استکبار است که دیگران را دست نشانده و مطیع خود بداند، خاطرنشان کرد:  آنها هیچ‌گاه نخواسته‌اند استقلال جمهوری اسلامی را که نشئت گرفته از پیروزی انقلاب اسلامی است به رسمیت بشناسند.

به گفته این عضو مجمع تشخبص مصلحت نظام، اقدام دولت در کاهش تعهدات برجامی با تأخیر  و احتیاط اغراق آمیز انجام گرفته  که این تاخیر در پاسخگویی در طرف مقابل تلقی از ضعف ایران داشته  و بر جسارت و گستاخى‌ اروپایی‌ها افزوده است.

تسنیم
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار