المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد امارات سفر نتانیاهو را تکذیب کرد

جهاد اسلامی: تا پایان محاصره غزه شهرکهای صهیونیست‌نشین روی آرامش نمی‌بینند

جهاد اسلامی: تا پایان محاصره غزه شهرکهای صهیونیست‌نشین روی آرامش نمی‌بینند دبیر کل جنبش جهاد اسلامی با تاکید بر اینکه جنگ و مبارزه برای دفاع از آرمان فلسطین متوقف نخواهد شد، گفت: تا وقتی هم محاصره غزه ادامه دارد، شهرک‌ها روی آرامش نخواهند دید.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۱ - ۰۴ آبان ۱۴۰۰ - 2021 October 26
کد خبر: ۱۰۶۹۶۳

به گزارش راهبرد معاصر، «زیاد النخاله» دبیر کل جنبش جهاد اسلامی فلسطین تاکید کرد که جنگ با رژیم صهیونیستی تا محقق نشدن همه اصول آرمان فلسطین ادامه دارد.

به گزارش کانال تلگرامی صوت القدس، النخاله در بیست و ششمین سالروز شهادت دکتر فتحی شقاقی بنیانگذار و دبیر کل جنبش جهاد اسلامی فلسطین  گفت: خدمت شما آقایان دکتر فتحی و دکتر رمضان می‌گویم که اینها (مبارزان فلسطینی) پسران شما هستند که راه دشوار شما را به پایان می‌رسانند و بدون ترس و وحشت پیش می‌روند و میراث شما را به دوش می‌کشند.

وی با تاکید بر اینکه رفع محاصره غزه موضوعی قابل مذاکره و باج‌گیری سیاسی نیست، گفت: محاصره غزه جنایت و جنگی آشکار علیه مردم ما در طول زمان است و این جنایت باید به شکلی بلا عوض و بدون تعهد و امتیازی پایان یابد.

النخاله گفت: اگر برای پایان محاصره جدی هستیم، باید ثبات در شهرک‌ها را به ثبات در غزه و پایان محاصره علیه آنجا پیوند دهیم  به نحوی که تا محاصره غزه تمام نشود، شهرک‌ها روی آرامش نبینند و این حداقل چیزی است که ضروری شمرده می‌شود.

دبیر کل جنبش جهاد اسلامی گفت: بازسازی آنچه بر اثر تجاوز غزه ویران شد بر عهده همه کشورهایی است که از تجاوز حمایت کردند و کشورهایی که سکوت کردند، بویژه کشورهایی که با دشمن سازش کرده‌اند یا به دنبال سازش هستند.

وی افزود: ما از برادران کشورهای عربی می‌خواهیم که به وظایف خود عمل کنند و آنها را از این امر معذور نمی‌کنیم. آنها مسئول هستند، حتی اگر تحت اتهامات واهی از آن طفره رفته باشند.

النخاله تاکید کرد: ما بار دیگر می‌خواهیم که  از اتلاف وقت فلسطینیان و درماندگی آنها در برابر هجمه شهرک سازی، مصادره زمین و نقض حقوق بشر در بیت المقدس و مسجد الاقصی جلوگیری شود. مدت زمانی که از دست دادیم، کافی است باید مقاومت و اتحاد آن را در سراسر فلسطین تقویت کنیم و برای حقوق خود و میهن خود مبارزه کنیم یا برده و کارگر در خدمت دشمن بمانیم.

دبیر کل جنبش جهاد اسلامی فلسسطین خطاب به اسرای فلسطینی در بند رژیم صهیونیستی نیز گفت: برادران مجاهد در زندان‌های اشغالی، همیشه در یاد و خاطره ما و در گفت‌وگوی روزانه ما می‌مانید، مانند عذاب‌های بی وقفه‌ای که بر شما وارد می‌شود که نشان می‌دهد جنگ ما با دشمن به پایان نرسیده است.

 وی افزود: وقتی ما هنوز پیروز نشده‌ایم، آن وقت جنگ چگونه تمام شود؟ این یقینی است که نباید متزلزل شود. وقتی هنوز آزادی به دست نیامده است، چگونه جنگ متوقف شود؟

النخاله ضمن تبریک دستیابی اسرای فلسطینی به حقوقشان در نتیجه اعتصاب غذا گفت: من مجدداً تاکید می‌کنم که در همه مسائل در کنار آنها ایستاده‌ایم و مهم‌ترین وظیفه ما در دستور کار همیشگی ما، رهایی آنها از اسارت است.

وی در پایان سالروز میلاد پیامبر اکرم (ص) را نیز به ملت فلسطین و ملت‌های عرب و اسلامی نیز تبریک گفت./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار