تونی بلر از برنامه ترامپ برای «هیات صلح غزه» کنار گذاشته شد عراقچی: باید ثابت می‌کردیم دشمنان از طریق جنگ نمی‌توانند به اهداف خود برسند وقوع زلزله ۷ ریشتری در ژاپن؛ هشدار سونامی صادر شد اعتصاب گسترده علویان سوریه اسلامی: سازمان انرژی اتمی در حمله نظامی هیچ تلفاتی نداشت/ هیچ بازرسی در ایران نیست ریابکوف: روسیه شانه‌به‌شانه در کنار مادورو ایستاده است مرتس: آلمان در آینده نزدیک فلسطین را به‌رسمیت نمی‌شناسد نتانیاهو: ما در سوریه باقی خواهیم ماند فرستاده ترامپ: آمریکا نیروی زمینی در اوکراین مستقر نخواهد کرد زامیر: در حال آماده شدن برای یک جنگ غافلگیرکننده هستیم آغاز رزمایش دریایی مشترک آمریکا و اسرائیل در بحرین  نخست‌وزیر قطر درباره حمله اخیر اسرائیل به دوحه: اینکه میانجی توسط یکی از طرفین درگیر بمباران شود، بی‌سابقه است نتانیاهو: کشور فلسطینی مستقل در مجاورت اسرائیل تشکیل نخواهد شد فؤاد حسین: تنش میان ایران و آمریکا بر عراق تاثیر می‌گذارد فؤاد حسین و هاکان فیدان درباره پرونده ایران رایزنی کردند

انتقاد شدید عربستانی‌ها به اظهارات وزیر لبنانی

پس از انتشار اظهارات وزیر اطلاع‌رسانی لبنان در یک مصاحبه، منابع رسانه‌ای نزدیک به سعودی در لبنان به وی حمله کردند و مدعی شدند، این اظهارات منجر به بحران دیپلماتیک جدید میان بیروت و ریاض خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۳ - ۰۵ آبان ۱۴۰۰ - 2021 October 27
کد خبر: ۱۰۶۹۸۹

به گزارش راهبرد معاصر، «جورج قرداحی» مجری، فعال رسانه‌ای و خبرنگار مشهور لبنانی که اخیرا به عنوان وزیر اطلاع رسانی در دولت «نجیب میقاتی» انتخاب شد، در برنامه تلویزیونی معروف «برلمان شعب» (پارلمان مردم) به صراحت بر ضرورت توقف تجاوز به یمن تاکید کرد.

وی در پاسخ به این سوال که تحولات جاری در یمن را چگونه ارزیابی می‌کند، گفت: «تجاوز وحشیانه به یمن که هشت سال از آن می‌گذرد، باید متوقف شود. آن چه که یمنی‌ها انجام می‌دهند، حقوق قانونی آن‌ها در دفاع از خود است و من پایداری مردم یمن در قبال این تجاوز را ارج می‌نهم».

بر اساس گزارش «رأی الیوم»، در پی این مصاحبه، برخی رسانه‌های لبنانی اظهارات قرداحی را به شدت مورد انتقاد قرار دادند و منابع لبنانی نزدیک به سعودی مدعی شدند، این اظهارات منجر به بحران دیپلماتیک جدید میان بیروت و ریاض خواهد شد.


قرداخی در واکنش به این حملات رسانه‌ای گفت، به هیچ وجه قصد اهانت به سعودی و امارات را نداشته است.

وی تصریح کرد: این مصاحبه در پنجم آگوست گذشته یعنی یک ماه قبل از تعیین من به عنوان وزیر در دولت نخست وزیر "نجیب میقاتی" انجام شده است.

قرداحی افزود: طرف‌هایی که در پشت پرده این موضوع هستند، شناخته شده اند. همان کسانی که از زمان تشکیل دولت مرا متهم می‌کنند که برای سرکوب رسانه آمده ام.

نجیب میقاتی نخست وزیر لبنان نیز در پی این موضوع گفت، قرداحی این مصاحبه را چند هفته قبل از آنکه وزیر شود، انجام داده است. این صحبت مردود است و نشان دهنده موضع دولت لبنان نیست.

وی افزود، دولت لبنان به برقراری بهترین روابط با عربستان سعودی علاقمند است و هر مداخله خارجی در امور داخلی اش را رد می‌کند.

ائتلاف متجاوز به یمن به فرماندهی سعودی از مارس ۲۰۱۵ حمله علیه یمن را آغاز کرد. تاکنون هزاران نفر در این جنگ کشته یا زخمی شده اند و زیرساخت‌های یمن نابود شده است./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار