وزارت مهاجرین افغانستان: ایران مسائل سیاسی را به مهاجرت پیوند نزند-راهبرد معاصر

وزارت مهاجرین افغانستان: ایران مسائل سیاسی را به مهاجرت پیوند نزند

پس از اظهارات معاون وزیر خارجه ایران مبنی بر احتمال اخراج مهاجران افغان از این کشور، وزارت امور مهاجرین افغانستان از تهران خواست تا موضوع مهاجرین سیاسی نشود.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۴ - ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 09
کد خبر: ۱۰۷۰۵
تعداد نظرات: ۱ نظر
به گزارش  راهبرد معاصر ، وزارت امور مهاجرین و بازگشت‌کنندگان افغانستان در واکنش به اظهارات «عباس عراقچی» معاون وزیر خارجه ایران از تهران خواست تا به مسئله حضور پناهجویان افغان در ایران سیاسی نگاه نکند.

«محمدرضا باهر» معاون سخنگوی وزارت امور مهاجرین افغانستان گفت که مهاجرت موضوعی انسانی است و این وزارتخانه از کشورهای میزبان پناهجویان افغان می‌خواهد تا مسایل سیاسی را به مهاجرت پیوند نزنند.

به گزارش «صدای آمریکا» سخنگوی وزارت امور مهاجرین افغانستان اظهار داشت: از ایران می‌خواهیم تا به مسئله مهاجرت به عنوان یک پدیده اجتماعی و انسانی نگاه کند و با توجه به وضعیت اقتصادی و امنیتی افغانستان مهاجران افغان اخراج نشوند.

عراقچی در یک گفت‌وگوی تلویزیونی گفته بود که حدود 3 میلیون نفر از اتباع افغانستان در ایران زندگی می‌کنند.

وی گفته بود که اگر تحریم‌های آمریکا اثر کند، منابع مالی ایران محدود شود و فروش نفت به صفر برسد از مهاجران افغانستانی حاضر در کشور درخواست می‌شود تا ایران را ترک کنند و به کشور خود و یا دیگر کشورها بروند.

تسنیم
ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
Asef
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۳۰ - ۱۳۹۸/۰۲/۱۹
0
0
اینکه آقای عراقچی گفتند درصورت فشار تحریم و کاهش درآمد ایران افغانها ایران را ترک کنند کاری خوبی کرده اند اگر همین تعداد مهاجران به افغانستان باز گردند با اطمینان کامل میگیم که قطعا دیگر خبری از روابط تجاری بین دو کشور که ادامه دارد نیست تعطیلی بندر چابهار و کاهش تولید و صادرات سنگ از ایران را حداقل چیزی است که شاهدش هستید ،اما آن طرف درافغانستان چه اتفاقاتی خواهد افتاد افزایش تولیدات محصولات کشاورزی و قطعی کامل آب که به ایران می آید افزایش صادرات محصولات افغانستان از طریق پاکستان و کشورهای روسی به اروپا و رقابت با محصولات ایران در بازارهای جهانی کاهش تجار و سرمایه گذار خارجی درایران و کاهش میزان شغل ایجاد شده توسط تجاران و سرمایه گذاران افغان و ...
تحلیل های برگزیده