دبیرکل جدید اتحادیه عرب تعیین شد / نبیل فهمی کیست؟ چه کسی نخست وزیر بعدی بریتانیا است؟ ماجرای ورود بازرسان آژانس به ایران چیست؟ منبع آگاه: صرف شدن پول‌های بلوکه شده برای خرید غلات واقعیت ندارد ادعای ترامپ: ایران با بازرسی‌های هسته‌ای موافقت خواهد کرد پاکستان: توافق ایران و آمریکا، به معنای پایان سیاسی نتانیاهو است وزارت خارجه آمریکا: روبیو فردا راهی خاورمیانه می‌شود نیویورک تایمز: ترامپ خواستار تسلیم ایران برای پایان جنگ بود؛ اما آمریکا بود که تسلیم شد فوری / معافیت ۶۰ روزه تحریم‌های نفتی ایران صادر شد / وزارت خزانه‌داری آمریکا از اسقاط تحریم صادرات نفت و فرآورده‌های پتروشیمی ایران خبر داد قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند

سفیر آمریکا در آلمان: می‌توانید با ایران کار کنید اما به شما ویزای آمریکا نمی‌دهیم

سفیر آمریکا در آلمان ضمن انتقاد از سیاست های دفاعی آلمان در ناتو، شرکت هایی را که با ایران ارتباط بازرگانی دارند هم تهدید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۱ - ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 09
کد خبر: ۱۰۷۰۷
به گزارش  راهبرد معاصر ، «ریچارد گرنل» سفیر آمریکا در آلمان که از زمان آغاز ماموریت خود در این سمت همواره حاشیه‌ساز بوده است، بار دیگر از آلمان به دلیل سهم بودجه دفاعی این کشور در سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) انتقاد کرد.

وی در گفت‌وگو با روزنامه آلمانی «بیلد» گفت: «اینکه کسی بگوید باید در ساختار ناتو اصلاحات صورت بگیرد اما دو درصد از سهم را نپردازد از دید من اقدامی ریاکارانه است». او گفت که عده زیادی از سیاستمداران آلمانی تلاش می‌کنند ( نشان دهند) تا دو درصد فقط یک هدف است و مسئولیتی در این زمینه ندارند.

گرنل بتازگی به نشریه آلمانی «فوکوس» گفته بود: « اینطور نیست که من ندانم چرا آلمان تمایل دارد که بودجه را به جای سرمایه‌گذاری در مسایل دفاعی کشور در امور اجتماعی داخلی سرمایه‌گذاری کند. چرا اینطور است؟  (چون) ما اینکار را می‌کنیم؛ ما آمریکایی‌های مهربان».

«دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا پارسال در نامه‌ای به مرکل، از آنچه خودداری آلمان از تخصیص بودجه کافی به امور نظامی خوانده انتقاد و برلین را به سوءاستفاده از بودجه هنگفتی که آمریکا به ناتو اختصاص داده، متهم کرده بود. وی به سران کشورهای عضو ناتو گفته واشنگتن نمی‌تواند از جیب مالیات‌دهندگان آمریکایی برای امنیت «اروپایی هزینه کند که خود برای تأمین امنیت خود، خرج نمی‌کند».

گرنل همچنین شرکت‌هایی را که تحریم‌های آمریکا علیه ایران را دور بزنند را هم تهدید کرد و گفت: «ما می‌گوییم، شما می‌توانید روابط بازرگانی آنطور که دوست دارید با ایران داشته باشید اما وقتی درخواست ویزا کنید ما با آن موافقت نخواهیم کرد تا وارد کشورمان شوید».

یک سال پیش (۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۷) دولت آمریکا به دستور ترامپ، از توافق بین‌المللی برنامه جامع اقدام مشترک موسوم به «برجام» خارج شده و تمام تحریم‌های هسته‌ای ذیل این توافق را در دو بازه ۹۰ و ۱۸۰ روزه مجددا اعمال کرد.

البته این تنها اقدام ضد ایرانیِ کاخ سفید طی یک سال گذشته نبود و دولت ترامپ هر هفته تحریم‌ها یا محدودیت‌های جدیدی را علیه اشخاص و نهادهای ایرانی یا غیر ایرانی مرتبط با تهران اعمال کرده است. لازم به‌ذکر است که آمریکا در پیشبرد این اهداف خصمانه خود تنها نبوده و اتحادیه اروپا نیز با اقدامات ضد ایرانی تقریبا مشابهی، واشنگتن را همراه کرده است.

رئیس جمهور آمریکا دیشب طی دستوری اجرایی، صادرات محصولاتی نظیر آهن، فولاد، آلومینیوم و مس ایران را تحت تحریم قرار داد.

فارس
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار