فوری / معافیت ۶۰ روزه تحریم‌های نفتی ایران صادر شد / وزارت خزانه‌داری آمریکا از اسقاط تحریم صادرات نفت و فرآورده‌های پتروشیمی ایران خبر داد قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند تنفس در مذاکرات سوئیس پس از ۸۰ دقیقه یک منبع مطلع: هیات ایرانی با عکس مشترک با هیات آمریکایی مخالفت کرد آغاز مذاکرات ایران و آمریکا به ریاست قالیباف و ونس بیانیه پایانی نشست قاهره / آنکارا، ریاض، اسلام‌آباد و قاهره خواهان توجه به نگرانی‌ها و ملاحظات کشور‌های منطقه در مذاکرات ایران و آمریکا شدند همزمان با مذاکرات سوئیس ترامپ بار دیگر ایران را تهدید به حمله نظامی کرد / رئیس جمهور آمریکا: ایران جلوی نیابتی‌هایش را بگیرد نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است

دردسر جدی پهپاد و موشک‌های یمنی برای ریاض

دردسر جدی پهپاد و موشک‌های یمنی برای ریاض منابع مطلع می‌گویند پس از عملیات‌های گسترده پهپادی و موشکی نیرو‌های یمنی طی ماه‌های اخیر علیه ائتلاف متجاوز سعودی، رژیم ریاض خواستار خرید تسلیحات آمریکایی برای تقویت پدافند خود شده است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۹ - ۰۶ آبان ۱۴۰۰ - 2021 October 28
کد خبر: ۱۰۷۱۳۶

به گزارش راهبرد معاصر، خبرگزاری «رویترز» شامگاه چهارشنبه در مطلبی اختصاصی از درخواست کمک ریاض از واشنگتن در جنگ با یمن خبر داد.

رویترز به نقل از سه منبع مطلع نوشت: «عربستان سعودی که تحت فشار شدید آمریکا برای پایان دادن به محاصره بنادر یمن است، از واشنگتن برای تقویت پدافندی خود کمک خواسته است».

منابع آگاه به این خبرگزاری گفتند، ریاض خواستار خرید تسلیحات آمریکایی برای کمک به عربستان سعودی در تقویت سیستم‌های دفاعی خود پس از حملات نیرو‌های یمنی به قلمرو خود با پهپاد‌های نظامی و موشک‌های بالستیک شده است.

یک مقام ارشد دولت آمریکا که خواست نامش فاش نشود، در این‌باره توضیح داد: «به صورت علنی و خصوصی، ما توجه زیادی به موضوع بنادر و فرودگاه‌های [یمن]داریم. این کاری است که عربستان سعودی باید انجام دهد».

این مقام آمریکایی با بیان اینکه دفاع از عربستان سعودی یک تعهد مهم واشنگتن است، افزود: «گفت‌وگویی بین ایالات متحده و عربستان سعودی در مورد بهترین راه برای اجرای تعهد رئیس‌جمهور (جو بایدن) برای دفاع از این کشور بدون ارائه سلاح‌های تهاجمی برای درگیری‌های یمن، وجود دارد».

طی ماه‌های اخیر نیرو‌های ارتش و کمیته‌های مردمی یمن دور جدیدی از عملیات آزادسازی استان و شهر مأرب را به عنوان قلب دولت مستعفی آغاز کرده اند.

استان مأرب به علت دارا بودن منابع غنی نفت و گاز، از ارزش اقتصادی بالایی برخوردار است و به گفته کارشناسان در صورت آزادسازی کامل این استان، باید پایان کار دولت مستعفی به ریاست «عبد ربه منصور هادی» و حامی آن ائتلاف سعودی در یمن را اعلام کرد.

سرتیپ یحیی سریع سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن، بعدازظهر روز یکشنبه هفته جاری، جزئیات عملیات ربیع النصر در دو استان «شبوه» و «مأرب» که به آزادی ۳۲۰۰ کیلومتر مربع از خاک این کشور منجر شد را تشریح و تاکید کرد که ارتش و کمیته‌های مردمی یمن قول می‌دهند که شهر مأرب را آزاد کنند.

«محمد ناصر العاطفی» وزیر دفاع دولت نجات ملی و فرمانده سابق یگان موشکی یمن تأکید کرد که تجاوز به یمن عملا شکست خورده و عاملان آن بایستی شجاعت اذعان به شکست را داشته باشند./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار