بیانیه وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران: اظهارات ترامپ، نشانه دیگری از رویکرد مزوّرانه سیاستگزاران آمریکا نسبت به ملت‌های منطقه است ترامپ: در حال تلاش برای دستیابی به توافقی با ایران هستیم تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران «ویتکاف» و «روبیو» عازم استانبول می‌شوند بقایی: تناقض‌ها در مواضع، نشانه جدّیت و حسن نیّت آمریکایی‌ها در روند مذاکرات نیست هشدار انصارالله به ۲ شرکت هواپیمایی برای پرواز به فرودگاه بن گوریون کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد ترامپ: الجولانی اسرائیل را به رسمیت خواهد شناخت اسلامی: برچیده شدن غنی سازی را نمی‌پذیریم/ دنبال نظامی سازی هسته‌ای نیستیم سخنگوی وزارت خارجه: نشست مدیران سیاسی ایران و سه کشور اروپایی جمعه برگزار خواهد شد دیدار امیر قطر با ترامپ با محوریت همکاری برای صلح در منطقه حمایت رئیس جمهور عراق از مذاکرات جاری بین آمریکا و ایران پاکستان: به آتش‌بس با هند پایبند می‌مانیم واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد

اظهارات مهم اولیانوف درباره مذاکرات وین

میخائیل اولیانوف اظهار کرد: طرف‌های برجام موظف به موفقیت هستند چرا که موضوعات بسیار مهمی در خطر است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۲ - ۰۶ آبان ۱۴۰۰ - 2021 October 28
کد خبر: ۱۰۷۱۹۰

به گزارش راهبرد معاصر، میخائیل اولیانوف نماینده دائم روسیه نزد سازمان‌های بین المللی در وین امروز (پنج شنبه) به توئیت یک روزنامه نگار از نشریه فارین پالیسی واکنش نشان داد که گفته بود، مذاکرات وین قرار است تا پیش از پایان ماه نوامبر از سر گرفته شود، اما هنوز این تردید وجود دارد که آیا توافق هسته‌ای نجات خواهد یافت؟

اولیانوف طی پیامی در پاسخ به این توئیت نوشت: ممکن است تردید‌هایی میان روزنامه نگاران، تحلیلگران، ناظران، حامیان و مخالفان برجام وجود داشته باشد، اما طرف‌های مذاکرات وین باید آن‌ها (تردیدها) را کنار بگذارند.

وی ادامه داد: آن‌ها باید بر اساس این درک پیش بروند که موظف به موفقیت هستند، چراکه چیز‌های بسیار مهمی در خطر است.

 علی باقری، معاون سیاسی وزیر امور خارجه کشورمان که به بروکسل سفر کرده است روز چهارشنبه در مقر اتحادیه اروپا با انریکه مورا معاون دبیرکل سرویس اقدام خارجی این اتحادیه دیدار و در خصوص لغو موثر تحریم‌ها و پایبندی سایر طرف‌ها به تعهدات خود رایزنی کرد.

دو طرف در این دیدار موانع اصلی مذاکرات پیش رو را مرور و توافق کردند که مذاکرات برجامی را در ماه نوامبر (ماه آینده میلادی) شروع کنند.

باقری همچنین در این ملاقات ارائه تضمین برای عدم تکرار بدعهدی و رفتار‌های غیرقانونی طرف‌های مقابل را خواسته غیرقابل چشم‌پوشی ایران توصیف کرد./ایسنا

ارسال نظر