الحشد الشعبی: مراسم تشییع پیکر رهبر شهید در عراق به درخواست بغداد برگزار می‌شود ترامپ به اتهام فساد جنسی باید ۵ میلیون دلار پرداخت کند ترکیه: اسراییل تمامیت ارضی و حاکمیت سوریه را نقض کرده است نتانیاهو و کاتس: ارتش اسرائیل شبکه‌ای از تونل‌های حزب‌الله را در جنوب لبنان منهدم کرد کاخ سفید: ویتکاف و کوشنر این هفته به دوحه می‌روند عراق: هرگز اجازه نخواهیم داد هیچ‌گونه تجاوزی علیه کشور‌های همسایه انجام شود رسانه‌های اسرائیلی: توافق با بیروت حضور طولانی‌مدت ارتش اسرائیل را در لبنان رقم می‌زند در تنشی آشکار با ترکیه؛ اسرائیل نسل‌کشی ارامنه را به رسمیت شناخت سقوط بالگرد عربستان در راس تنوره ۱۴ کشته برجای گذاشت  وزیر خارجه اسرائیل: امنیت شمال بدون خلع سلاح حزب‌الله محقق نمی‌شود بازداشت چندین نماینده پارلمان عراق در پرونده فساد / مثنی السامرائی، رهبر ائتلاف عزم دستگیر شد + عکس و اسامی بازداشت شدگان کاتس: اسرائیل از جنوب لبنان عقب‌نشینی نمی‌کند ونس: مذاکرات با ایران موفقیت‌آمیز بوده است کشته‌های زلزله ونزوئلا به ۱۴۳۰ نفر افزایش یافت سخنگوی وزارت خارجه: ایتالیا درباره نقش خود در جنگ علیه ایران، سفسطه می‌کند ادعای نتانیاهو: دولت بیروت با حضور ما در جنوب لبنان موافقت کرد

اظهارات مهم اولیانوف درباره مذاکرات وین

اظهارات مهم اولیانوف درباره مذاکرات وین میخائیل اولیانوف اظهار کرد: طرف‌های برجام موظف به موفقیت هستند چرا که موضوعات بسیار مهمی در خطر است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۲ - ۰۶ آبان ۱۴۰۰ - 2021 October 28
کد خبر: ۱۰۷۱۹۰

به گزارش راهبرد معاصر، میخائیل اولیانوف نماینده دائم روسیه نزد سازمان‌های بین المللی در وین امروز (پنج شنبه) به توئیت یک روزنامه نگار از نشریه فارین پالیسی واکنش نشان داد که گفته بود، مذاکرات وین قرار است تا پیش از پایان ماه نوامبر از سر گرفته شود، اما هنوز این تردید وجود دارد که آیا توافق هسته‌ای نجات خواهد یافت؟

اولیانوف طی پیامی در پاسخ به این توئیت نوشت: ممکن است تردید‌هایی میان روزنامه نگاران، تحلیلگران، ناظران، حامیان و مخالفان برجام وجود داشته باشد، اما طرف‌های مذاکرات وین باید آن‌ها (تردیدها) را کنار بگذارند.

وی ادامه داد: آن‌ها باید بر اساس این درک پیش بروند که موظف به موفقیت هستند، چراکه چیز‌های بسیار مهمی در خطر است.

 علی باقری، معاون سیاسی وزیر امور خارجه کشورمان که به بروکسل سفر کرده است روز چهارشنبه در مقر اتحادیه اروپا با انریکه مورا معاون دبیرکل سرویس اقدام خارجی این اتحادیه دیدار و در خصوص لغو موثر تحریم‌ها و پایبندی سایر طرف‌ها به تعهدات خود رایزنی کرد.

دو طرف در این دیدار موانع اصلی مذاکرات پیش رو را مرور و توافق کردند که مذاکرات برجامی را در ماه نوامبر (ماه آینده میلادی) شروع کنند.

باقری همچنین در این ملاقات ارائه تضمین برای عدم تکرار بدعهدی و رفتار‌های غیرقانونی طرف‌های مقابل را خواسته غیرقابل چشم‌پوشی ایران توصیف کرد./ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار