صدور بیش از ۱۹۰۰۰ روادید برای زائران افغانستانی از مرز چذابه هوش مصنوعی و توانمندسازی معلمان راهبرد اصلی آموزش و پرورش عملیات بزرگ پلیس در شاهرود؛ کشف کارگاه سیار تولید سلاح با ۱۱ هزار قالب جنگی! معاون استاندار تهران: حدود ۴۵ درصد خودرو‌های شخصی در استان فرسوده و نیازمند نوسازی هستند زنجان فردا چهارشنبه ۲۲ مرداد تعطیل شد استان همدان فردا تعطیل شد هشدار هواشناسی برای تهران/ رگبار در نیمه شمالی و وزش باد شدید در نیمه جنوبی و غرب چهارمحال و بختیاری فردا تعطیل شد نحوه به‌کارگیری معلمان سوادآموزی در آموزش و پرورش اعلام شد البرز چهارشنبه تعطیل شد کرمانشاه چهارشنبه ۲۲ مرداد تعطیل شد رئیس سازمان هواشناسی: بارش‌های پاییز هم منابع آبی از دست‌رفته را جبران نمی‌کند هرمزگان روز چهارشنبه ۲۲ مردادماه تعطیل شد کردستان چهارشنبه تعطیل شد هشدار زرد هواشناسی برای آب‌های جنوب کشور استرداد متهم کلاهبرداری ۱۶۷ هزار دلاری به ایران با همکاری اینترپل

جزییات تغییر ساعت طرح ترافیک تهران از 10 آبان

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران جزییات تغییر ساعت اجرای طرح ترافیک تهران از دوشنبه را تشریح کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۹ - ۰۷ آبان ۱۴۰۰ - 2021 October 29
کد خبر: ۱۰۷۲۴۱

به گزارش راهبرد معاصر معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران از تغییر ساعات اجرای طرح ترافیک از روز دوشنبه ۱۰ آبان خبر داد.مجتبی شفیعی در این باره اظهار کرد: با توجه به افزایش حجم ترافیک معابر در یک ماه و نیم گذشته، بررسی هایی که در معاونت حمل و نقل ترافیک انجام شده بود، نشان داد که یکی از عواملی که باعث ازدحام ترافیک در معابر و نارضایتی مردم شده است، بی اثر شدن محدودیت های طرح ترافیک است.

وی ادامه داد: بر همین اساس تصمیم شورای ترافیک شهر تهران بر این شد که در دو گام ساعات محدودیت طرح ترافیک اصلاح شود. بر اساس این مصوبه، قرار شد در گام اول از ۱۰ آبان ماه، ساعت شروع طرح ترافیک که از ۸:۳۰ به ساعت ۷:۳۰ صبح اصلاح شود و ساعت پایان طرح ترافیک که حالا ۱۶:۳۰ است به ساعت ۱۷:۳۰ منتقل شود. این شرایط تا روز اعلام بازگشایی مراکز آموزشی برقرار می‌ماند.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران، گام دوم تغییر ساعات طرح ترافیک را زمان بازگشایی مراکز آموزشی بیان و اظهار کرد که هر روزی که تصمیم دوستان بر بازگشایی مراکز آموزشی باشد ، در همان روز شرایط ترافیکی مجدد اصلاح می شود به این صورت که شروع طرح ترافیک به ساعت ۶:۳۰ و پایان آن به ساعت ۱۸ در نیمه دوم سال و به ساعت ۱۹ در نیمه اول سال جا به جا می شود.

وی این را هم گفت که سایر شرایط و مصوبات اعلامی مربوط به طرح ترافیک تهران، همچنان به قوت خود باقی است.

شفیعی در خاتمه به محدودیت تردد شبانه اشاره کرد و گفت: پیشنهاد شورای ترافیک شهر تهران بر لغو این طرح است چرا که باعث شده بخشی از سفرهایی که شب ها انجام می شد، به صبح منتقل شود و این نیز به ازدحام ترافیکی دامن می زند. این پیشنهاد کتبا به دبیرخانه ستاد ملی مبارزه با کرونا ارسال می شود. به نظر می رسد با توجه به مذاکراتی که صورت گرفته و حساسیت آن زمان، لغو آن طولانی نشود./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار