ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

بیانیه ضد ایرانی بایدن و ماکرون /تهران نباید به سلاح هسته‌ای دست پیدا کند

بیانیه ضد ایرانی بایدن و ماکرون /تهران نباید به سلاح هسته‌ای دست پیدا کند بایدن و ماکرون با انتشار بیانیه ای بر ضرورت تضمین عدم توسعه سلاح هسته‌ای یا دستیابی به آن توسط ایران تاکید کردند.
تاریخ انتشار: ۰۰:۱۱ - ۰۸ آبان ۱۴۰۰ - 2021 October 30
کد خبر: ۱۰۷۳۰۲

به گزارش راهبرد معاصر «امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه و «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا در بیانیه مشترکی که در پایان دیدار خود منتشر کردند به برنامه هسته‌ای ایران اشاره کردند.

در این بیانیه آمده است: «بایدن و ماکرون بر ضرورت تضمین عدم توسعه سلاح هسته‌ای یا دستیابی به آن توسط ایران تاکید کردند».

این موضوع در حالی مطرح می‌شود که آمریکا و فرانسه هر دو از دارندگان تسلیحات هسته‌ای بوده و در زرادخانه این دو کشور صدها کلاهک هسته‌ای نگهداری میشود.

ایران بارها تاکید کرده است که برنامه هسته‌ای این کشور تنها با مقاصد صلح‌آمیز پیگیری می‌شود و هیچ قصدی برای حرکت به سوی برنامه هسته‌ای نظامی ندارد.

ایران یکی از امضا کنندگان پیمان منع گسترش تسلیحات هسته‌ای بوده و برنامه هسته‌ای این کشور تحت نظارت آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قرار دارد.

بر اساس گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، آمریکا در سال ۲۰۰۳، بیش از ده هزار کلاهک‌های اتمی و در اوج جنگ سرد با شوروی در سال ۱۹۶۷، ۳۱۲۵۵ کلاهک اتمی در اختیار داشته است.

پیش از این، مارس ۲۰۱۸ آخرین زمانی بود که دولت آمریکا تعداد کلاهک‌های اتمی خود را اعلام کرد. در آن زمان دولت ترامپ اعلام کرد تا سپتامبر ۲۰۱۷، ۳۸۲۲ کلاهک اتمی در اختیار داشته است و از آن زمان به بعد دولت آمریکا از ارائه اطلاعات در این‌باره خودداری کرده بود.

آمریکا در حالی نزدیک به چهار هزار بمب اتمی در اختیار دارد که طی سال‌های گذشته اتهاماتی واهی علیه برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای ایران وارد کرده است.

دولت ترامپ سال ۲۰۱۷ به بهانه نقض توافق اتمی میان ایران و کشورهای ۱+۵، از این توافق خارج شده و سیاست فشار حداکثری علیه ایران را اعمال کرد.

دولت جدید آمریکا به رهبری «جو بایدن» مدعی شده قصد دارد به برجام بازگردد اما اعلام کرده تضمینی برای راستی‌آزمایی لغو تحریم‌ها و عدم خروج مجدد واشنگتن از این توافق وجود ندارد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار