اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران

بایدن:دیپلماسی با ایران بهترین راه حل است

بایدن:دیپلماسی با ایران بهترین راه حل است رئیس‌جمهور آمریکا گفت: ما و سران انگلیس، آلمان و فرانسه توافق نظر داریم که بهترین راه حل مساله هسته‌ای ایران، دیپلماسی است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۴ - ۰۹ آبان ۱۴۰۰ - 2021 October 31
کد خبر: ۱۰۷۶۵۵

به گزارش راهبرد معاصر رئیس جمهور آمریکا یکشنبه شب به وقت تهران در جریان سخنرانی در حاشیه اجلاس سران جی-20 در زمینه مذاکرات احیای برجام گفت، او و سران انگلیس، آلمان و فرانسه پس از دیدار روز شنبه درباره پیشرفت هسته‌ای ایران، توافق کردند که «دیپلماسی» بهترین راه برای تعامل با ایران است.

به گزارش «خبرگزاری فرانسه» «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا همچنین تاکید کرد که «ما همچنان از قضاوت بد "دونالد ترامپ" رئیس جمهور سابق در خروج از برجام رنج می‌بریم.»

وی همچنین مدعی شد که واشنگتن به آنچه اقدامات ایران علیه منافع آمریکا از جمله حملات پهپادی خواند، پاسخ می‌دهد.

بعد از شکست فشار حداکثری ترامپ، دولت جدید آمریکا به ریاست بایدن مدعی شد که قصد دارد از طریق مذاکرات در شهر وین، پایتخت اتریش زمینه‌های لازم برای بازگشت کشورش به توافق هسته‌ای برجام را فراهم کند. تاکنون شش دور مذاکره در شهر وین میان آمریکا و سایر طرف‌های برجام غیر از ایران برای تسهیل بازگشت آمریکا به برجام انجام شده است. طرف‌ها می‌گویند پیشرفت‌های ملموسی در این مذاکرات حاصل شده اما پاره‌ای اختلافات کماکان باقی است.

یکی از زمینه‌های اختلاف در این مذاکرات اصرار آمریکا بر حفظ برخی از تحریم‌هایی است که دولت دونالد ترامپ بعد از خروج از برجام علیه ایران اعمال کرده است. مضاف بر این، دولت بایدن اعلام کرده هیچگونه ضمانتی نمی‌تواند درباره عدم خروج دوباره دولت‌های بعدی آمریکا از برجام بدهد.

علاوه بر این، مقام‌های دولت آمریکا پیش از این تصریح کرده‌اند که قصد دارند از ورود به برجام به عنوان «سکویی» جهت پرداختن به سایر اختلافات از جمله مسائل موشکی و منطقه‌ای استفاده کنند.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، رئیس‌جمهور ایالات متحده همچنین از حصول پیشرفت ملموس در حوزه‌هایی چون تغییرات آب و هوایی، مقابله با کرونا و مسائل اقتصادی در نشست جی 20 خبر داده است. جو بایدن همچنین از عربستان سعودی و روسیه به‌خاطر قیمت‌های بالای نفت انتقاد کرد و گفت که این کشورها از افزایش تولید نفت خودداری می‌کنند./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار