قوه قضاییه: هیچ اتفاق جدیدی در پرونده تتلو رخ نداده است تولید داروی خوراکی ضدسرطان از مهرماه استرداد جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیاردی به کشور هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۸؛ موج گرما در راه ایران حکم اعدام سه متجاوز به عنف در گرگان اجرا شد اطلاعیه آموزش و پرورش درباره ادعای تقلب در آزمون مدارس سمپاد آخرین وضعیت اختلالات GPS در تهران و دیگر نقاط کشور اتهام تجاوز به ۸ زن در پرونده «کیوان» / شیما قوشه، وکیل: متهم با قرار وثیقه ۲۰ میلیارد تومانی آزاد است دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان تمام شد! وزیر علوم: ۸۵ درصد داوطلبان بدون کنکور وارد دانشگاه‌ها می‌شوند/ به سمت حذف کنکور می‌رویم ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد

اقدام غیرانسانی شهرداری شیراز!+تصاویر

پس از این اقدام نسنجیده شهرداری شیراز برخی از شهروندان شیراز با اعتراض به این اقدام غیر کارشناسی لانه های پرندگان را با خود به مکان امن منتقل کردند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۵ - ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 10
کد خبر: ۱۰۷۵۳

به گزارش راهبرد معاصر ، حوالی ساعت 8 صبح روز پنجشنبه شماری از نیروهای اجرایی شهرداری شیراز برای هرس درختان به خیابان مجاور اداره کل حفاظت محیط زیست فارس مراجعه کردند.

 

این نیروها شاخ و برگ درختانی را که پرندگان روی آن لانه سازی کردند را هرس کردند و به سطح خیابان افکندند.

با اطلاع نیروهای محیط زیست و اعتراض آنها به هرس خارج از فصل، موضوع مورد اختلاف به نیروی انتظامی ارجاع شد و در نهایت، عملیات هرس درختان قبل از ظهر خاتمه یافت.

 

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان فارس با بیان اینکه نیروهای اجرایی شهرداری شیراز مجددا در ساعت 13 روز پنجشنبه به هرس درختان مبادرت ورزیدند، گفت: در این اقدام غیر کارشناسی، لانه دهها پرنده که در فصل تخم گذاری بودند تخریب شد که این ضربه به محیط زیست قابل پیگیری است.

 

سعید محمودی افزود: اگر نیروهای محیط زیست جلوی این اقدام نایستاده بودند آنها قصد داشتند حداقل 20 اصله درخت موجود در خیابان را هرس کنند.

 

وی ادامه داد: متاسفانه لانه پرندگانی که در فصل تخم گذاری بودند در هرس خارج از فصل و غیر کارشناسی تخریب شده است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان فارس با اشاره به اقدام کارشناسی برای ارزیابی تخریب صورت گرفته گفت: ما در این زمینه شکواییه ای به دستگاه قضایی تسلیم خواهیم کرد و ضرر و زیان وارد به محیط زیست را مطالبه می کنیم.

 

وی یادآور شد: نیروهای محیط زیست ابتدا به صورت مسالمت آمیز خواستار توقف این اقدام غیر کارشناسی شدند اما با مقاومت نیروهای اجرایی شهرداری مواجه شدند. برخی از شهروندان شیراز با اعتراض به این اقدام غیر کارشناسی لانه های پرندگان را با خود به مکان امن منتقل کردند. تصاویر  را می‌بینیم:

 

 

ارسال نظر
آخرین اخبار