هوای تهران سرد می‌شود؛ کاهش پنج درجه‌ای دما طی ۴۸ ساعت آینده بارداری تا ۴۹ سالگی بی‌خطر و تا ۵۴ سالگی امکان‌پذیر است بقائی: آمریکا خود مسبب ناامنی است، اما خواستار محکوم‌کردن ایران می‌شود! ناو هواپیمابر آدمیرال کوزنتسوف در آستانه اوراق شدن هشدار زرد هواشناسی برای ۲۷ استان صادر شد / بارش باران و رعدوبرق تا ۳ آبان ادامه دارد انهدام بزرگترین باند طلای جعلی در شمال کشور  جزییات مسدود شدن چت جی پی تی برای کاربران ایرانی سامانه بارشی جدید از چهارشنبه وارد کشور می‌شود / بارش باران در تهران و چند استان از جمعه هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها از سه‌شنبه گسترده می‌شود / رگبار و رعدوبرق در چندین استان / کاهش دما در نیمه شمالی کشور ورود موج بارشی جدید؛ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود ماجرای قطع درخت تاریخی زگلیک برای ساخت سرویس بهداشتی تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون جزئیات پرونده آزار جنسی زن ایرانی در سفر به ترکیه هشدار وقوع سیلاب و آب‌گرفتگی معابر در مازندران هشدار بارش‌های سیل‌آسا از دوشنبه؛ سامانه بارشی جدید در راه است تمدید مهلت انتخاب رشته‌های با آزمون و بدون آزمون دانشگاه آزاد

۴۰ درصد نام‌گذاری‌ خیابان‌های پایتخت به نام شهدای مدافع حرم

رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران با اشاره به اینکه در این دوره شورا حدود ۴۰ درصد از نام‌گذاری خیابان‌ها و معابر به نام شهیدان مدافع حرم است، گفت: رویکرد شورا دفاع از ایثارگران، شهدا و جانبازان است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۵ - ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 13
کد خبر: ۱۱۰۳۴
به گزارش راهبرد معاصر ، محمد جواد حق‌شناس رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران  در ارتباط  ضرورت نامگذاری خیابان‌ها به نام مقدس شهدای مدافع حرم، اظهار داشت:‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ این موضوع از زمانی که اعزام برای دفاع از حرم انجام گرفت مدنظر شورای شهر بود.

وی افزود‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌: نماد این مسئله هم نامگذاری بزرگ‌ترین بوستان جنوب شهر تهران به نام شهید حججی است که پس از آن نیز پیشنهاد نصب مجسمه ایشان را دادیم و در همان مقطع با همکاری شهرداری منطقه صورت گرفت.

وی با اشاره به این‌که مجسمه شهید حججی توسط استاد حسن‌زاده ساخته شد، گفت: نامگذاری خیابان‌ها و معابر به نام مقدس شهدای حرم ادامه دارد و در همین دوره از شورای شهر حدود ۴۰ درصد نامگذاری‌ها به نام شهیدان است که عمدتا مدافع حرم‌اند.

رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران خاطرنشان کرد: در کمیسیون نامگذاری شورای شهر ۳ عضو شورا شامل آقایان خلیل‌آبادی، نظری و بنده توجه زیادی به این مسئله داریم چراکه آقای خلیل‌آبادی برادر شهید و آقای نظری فرزند شهید و بنده نیز جانبار انقبلا ب اسلامی هستم

حق‌شناس خاطرنشان کرد: رویکرد شورای شهر تهران و کمیسیون فرهنگی و اجتماعی در خصوص ارزش‌ها دفاع از ایثارگران و شهدا است و توجه به این مسئله نه تنها کم نشده بلکه در دوره پنجم شورای شهر نیز افزایش یافته است.

منبع : فارس
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار