سه پیشنهاد جلسه اضطراری شورای سنجش و پذیرش دانشجو به شورای عالی انقلاب فرهنگی جزییات و ساعت طرح ترافیک از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ روش‌های پرداخت زکات فطره اعلام شد ممنوعیت تردد کلیه وسایل نقلیه از مرزن آباد به سمت تهران از دقایقی قبل آغاز ثبت نام میهمانی و انتقال دانشجویان از ۱۵ فروردین صدور حکم سنگین برای ۹ متهم فساد در شورای شهر سردشت تدوین اساسنامه مدارس مجازی/ برنامه وزارت آموزش و پرورش در حوزه هوش مصنوعی ورود سامانه بارشی از شمال غرب و غرب کشور امروز و فردا چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ ۵۰۵ جانباخته و ۱۲ هزار مجروح در ابتدای طرح نوروزی در کشور سازمان نظام پرستاری: کمبود ۱۰۰ هزار پرستار در بیمارستان‌های کشور مرکز مدیریت راه‌های کشور: تردد ۲۱.۶ میلیون خودرو در موج اول سفر‌های نوروزی برخورد قضایی با عوامل انتشار کلیپ خارج از شئون از یک کنسرت تشریح وضعیت ترافیکی جاده‌ها و محور‌های مسدود در روز جمعه ۸ فروردین هواشناسی ایران امروز ۱۴۰۴/۱/۸؛ بارندگی و وزش باد در ۱۱ استان

۴۰ درصد نام‌گذاری‌ خیابان‌های پایتخت به نام شهدای مدافع حرم

رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران با اشاره به اینکه در این دوره شورا حدود ۴۰ درصد از نام‌گذاری خیابان‌ها و معابر به نام شهیدان مدافع حرم است، گفت: رویکرد شورا دفاع از ایثارگران، شهدا و جانبازان است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۵ - ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 13
کد خبر: ۱۱۰۳۴
به گزارش راهبرد معاصر ، محمد جواد حق‌شناس رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران  در ارتباط  ضرورت نامگذاری خیابان‌ها به نام مقدس شهدای مدافع حرم، اظهار داشت:‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ این موضوع از زمانی که اعزام برای دفاع از حرم انجام گرفت مدنظر شورای شهر بود.

وی افزود‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌: نماد این مسئله هم نامگذاری بزرگ‌ترین بوستان جنوب شهر تهران به نام شهید حججی است که پس از آن نیز پیشنهاد نصب مجسمه ایشان را دادیم و در همان مقطع با همکاری شهرداری منطقه صورت گرفت.

وی با اشاره به این‌که مجسمه شهید حججی توسط استاد حسن‌زاده ساخته شد، گفت: نامگذاری خیابان‌ها و معابر به نام مقدس شهدای حرم ادامه دارد و در همین دوره از شورای شهر حدود ۴۰ درصد نامگذاری‌ها به نام شهیدان است که عمدتا مدافع حرم‌اند.

رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران خاطرنشان کرد: در کمیسیون نامگذاری شورای شهر ۳ عضو شورا شامل آقایان خلیل‌آبادی، نظری و بنده توجه زیادی به این مسئله داریم چراکه آقای خلیل‌آبادی برادر شهید و آقای نظری فرزند شهید و بنده نیز جانبار انقبلا ب اسلامی هستم

حق‌شناس خاطرنشان کرد: رویکرد شورای شهر تهران و کمیسیون فرهنگی و اجتماعی در خصوص ارزش‌ها دفاع از ایثارگران و شهدا است و توجه به این مسئله نه تنها کم نشده بلکه در دوره پنجم شورای شهر نیز افزایش یافته است.

منبع : فارس
ارسال نظر