به گزارش راهبرد معاصر ، خسرو ساکی درباره "برگزاری امتحانات نهایی دانشآموزان مناطق سیلزده و اینکه آنها ملزم به شرکت در امتحانات خرداد هستند"، اظهار کرد: دانشآموزان مناطق سیلزده در صورت تمایل و آمادگی میتوانند در هر یک از نوبتهای امتحانی تعیینشده شرکت کنند، این موضوع کاملاً مشخص است و نیاز به هیچ تفسیری از سوی آموزشوپرورش استانها ندارد.
وی افزود: این موضوع در بند "یک" دستورالعمل برگزاری امتحانات نهایی برای مناطق سیلزده ذکر شده است و دانشآموزان به تمایل خود میتوانند نوبت امتحانی را تعیین کنند یعنی اگر فردی تمایل داشت در امتحانات خردادماه شرکت کند، آموزشوپرورش منطقه موظف است امکانات برگزاری امتحانات را فراهم کند و اگر تمایل نداشت نمیتوان او را مجبور کرد که حتماً در امتحانات خرداد حاضر شود.
برخی دانشآموزان پایه دوازدهم در مناطق سیلزده استان خوزستان از الزام آموزشوپرورش استان برای حضور آنها در امتحانات خرداد ماه خبر میدادند و همین مسئله موجب نگرانی آنها شده بود.
هماکنون آموزشوپرورش استان خوزستان نیز اعلام کرده است: به استناد رای صادره در نوزدهمین جلسه کمیسیون معین شورای عالی آموزش و پرورش، برای کمک به دانش آموزان سیل زده امتحانات پایانی نوبت دوم علاوه بر خرداد و شهریور در «تیر یا مردادماه» نیز برگزار می شود.
محمد تقیزاده مدیرکل آموزشوپرورشاستان خوزستان در این رابطه بیان کرد: بر اساس مصوبه این کمیسیون دانش آموزان پایههای دوازدهم و سوم متوسطه نظری می توانند بنا به تمایل و آمادگی خود در هر یک از نوبتهای خرداد، «تیر یا مرداد» و شهریور در امتحانات پایانی مذکور شرکت کنند و نمره این امتحان در ستون خرداد ماه کارنامه این دانشآموزان درج میشود.
مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان تصریحکرد: برای دانشآموزان پایههای دوازدهم و سوم متوسطه نظری این امکان فراهم شده است که بنابر آمادگی نسبت به تعداد عناوین درسی امتحانی و تقسیــم آنها در خرداد، «تیر یا مرداد» و شهریورماه تصمیمگیری کنند، ولی اگر از آن درس نمره قبولی گرفتند، دیگر آن ماده درسی امتحانی برایشان در نوبتهای بعدی تکرار نخواهد شد.
وی در پایان گفت: نواحی چهارگانه اهواز و شهرستانهای باوی، کارون، حمیدیه، سوسنگرد، هویزه، بستان، شوش، شاوور، شادگان و شوشتر از مناطقی هستند که ارزشیابی در آنها بر اساس رای نوزدهمین جلسه کمیسیون معین شورای عالی آموزش و پرورش انجام میشود.