فضای مجازی وقت زیادی از دانش آموزان می گیرد-راهبرد معاصر
ماجرای درگیری موتور سوار و یک زن | واکنش پلیس | دلیل ارجاع زن جوان به مراجع قضایی ابعاد تازه از هنجار شکنی در دانشگاه علوم تحقیقات| دانشجوی هنجار شکن در بیمارستان روانی بستری شد بخشنامه بکارگیری معلمان ‎حق التدریس جامانده برای برخی استان‌ها صادر شد ادعای پاره کردن لباس دختر دانشجو توسط حراست دانشگاه علوم تحقیقات صحت دارد؟ دانشگاه آزاد: دانشجوی علوم‌ تحقیقات به دلیل اقدام منافی اخلاق به کلانتری تحویل داده شد کاهش دما و رگبار باران از یکشنبه در تهران بهزیستی: احتمال کودک‌آزاری در پرونده فوت دختر فرزندخوانده کاشمری وجود دارد افشای راز هولناک ۸ سال زندگی مشترک با آزمایش دی ان ای؛ حکم اعدام برای زن و مرد خیانتکار آخرین آمار ترک خدمت و مهاجرت پرستاران ایران واکنش دانشگاه آزاد به اقدام منافی عفت دانشجوی دختر علوم تحقیقات افزایش ۵۰۰ درصدی موارد آبله میمون در آفریقا جزئیات رقم افزایش حقوق کارورزان و دستیاران پزشکی اعلام شد محدودیت جدید سازمان غذا و دارو برای مواد اولیه فعالیت نوبت صبح مدارس ۴ شهر در روز شنبه غیرحضوری شد بارش‌ها از نیمه دوم پاییز بهتر می‌شود | زمستان پر بارش در پیش است؟
وزیر آموزش و پرورش:

فضای مجازی وقت زیادی از دانش آموزان می گیرد

وزیرآموزش و پرورش گفت: بچه‌های ما در اردوها، وقتی در کنار هم بازی می‌کنند باید تهدیدها را هم بشناسند و بدانند فضای مجازی آنها را در خطر قرار می‌دهد و تیزی فضای مجازی برنده‌تر از چاقوست.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۳ - ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 12
کد خبر: ۱۰۹۵۲
تعداد نظرات: ۱ نظر
به گزارش  راهبرد معاصر ،  صبح امروز مراسم گرامیداشت بیستمین سالگرد تأسیس سازمان دانش‌آموزی و تجلیل از مربیان برتر با حضور سید محمد بطحائی وزیر آموزش و پرورش در تالار فرهنگ برگزار شد.

سید محمد بطحائی در این مراسم گفت: بسیار خوشحالم که افتخار پیدا کردم در بیستمین سالگرد تأسیس سازمان دانش آموزی شرکت کنم و اشاره و مروری بر فعالیت‌های آن داشته باشیم.

وی ادامه داد: از آنجایی که سال تحصیلی در حال خاتمه یافتن است، خدا قوت می‌گویم به همکارانم، مربیان، معلمان، مدیران مدارس و کارکنان ستادی که علی رغم برخی ناملایمات که بر آموزش و پرورش روا داشته می‌شود، صبوری کردند.

وزیر آموزش و پرورش در ادامه گفت: سازمان دانش آموزی به عنوان یکی از مهم‌ترین تشکل‌ها در کنار سایر تشکل‌های دانش آموزی است. یکی از مهم‌ترین کارکردهای آموزش و پرورش حوزه شناخت و آشنایی با مهارت‌های اجتماعی است و برخی معتقدند که آموزش و پرورش عمومی کاری جز جامعه پذیر کردن دانش آموزان ندارد. جامعه پذیر بودن یعنی دانش آموزان در دوران رشد ارزش‌ها و باورهای جامعه را بشناسند و تعمیق ببخشند و از آن نگهداری کنند و سازمان دانش آموزی خطیرترین وظایف را در این میان بر عهده دارد.

وی افزود: آموزش و پرورش کاری جز پرورش ندارد و بچه‌ها در دوران تحصیل باید با مهارت‌هایی آشنا شوند که مؤلفه‌های هویتی را بشناسند و از آن نگهداری کنند، یکی از مهم‌ترین نگرانی‌های جامعه امروز ما این است که هویت فرزندان ما در خطر قرار بگیرد و دشمن ارزش‌ها و باورها که از ما بگیرد و نشانه‌های دیگری که برای ما نیست را به ما ارائه دهد.

بطحائی در ادامه به فعالیت‌های اردویی اشاره کرد و گفت: برنامه‌های پرورشی و تربیتی باید تقویت شود. مصمم هستیم تا این برنامه‌ها را پیش ببریم. البته مشاهده می‌کنیم که این روزها مربیان در مضیقه شدید امکانات هستند و این در حالی است که دستگاه‌های بزرگ و شهرداری‌ها امکانات خوبی در اختیار دارند. اگر می‌خواهیم دانش‌آموز ما به بیگانگان دل نبندند باید امکانات در اختیار مدارس برای دانش آموزان باشد تا آنچه توقع نظام اسلامی است پیاده شود.

وی افزود: امروز فضای مجازی وقت زیادی از دانش آموزان می‌گیرد و حتی وقت زیادی از ما می‌گیرد. این فضا فرصت‌هایی دارد اما خطراتی هم در پی دارد. جایی که باید دانش آموزان را با خطرات فضای مجازی آشنا کند همین سازمان دانش آموزی و سایر تشکل‌های دانش آموزی است. اما اینها هم باید منابع لازم را داشته باشند. امروزه با سخنرانی کردن اتفاقی نمی‌افتد.

وزیر آموزش و پرورش بیان کرد: بچه‌های ما در اردوها و وقتی در کنار هم باری می‌کنند همان زمان بازی باید تهدیدها را هم بشناسند و بدانند فضای مجازی آنها را در خطر قرار می‌دهد و تیزی فضای مجازی برنده‌تر از چاقوست،

بطحائی اظهار کرد: تمام برنامه‌های سازمان دانش آموزی باید تقویت کننده هویت ایرانی و اسلامی باشد تا بچه‌های ما با هویتشان آشنا شوند و بدانند چه سرمایه ارزشمندی دارند، باید این سرمایه را بشناسند و اگر پرده‌ها را کنار بزنیم و نوجوانان و جوانان زیبایی‌های این سرمایه را ببینند آن را روی چشمشان می‌گذارند، این زیبایی بسیار و پر بهاست و کمتر جامعه‌ای چنین سرمایه‌ای داراست.

وی در پایان گفت: امیدوارم سازمان دانش آموزی روز به روز موفقیت بیشتری دنبال کند و یقین دارم با حسن ظن همکارانم سازمان دانش آموزی به عنوان یکی از مهم‌ترین بخش‌های آموزش و پرورش باشد.

مهر
ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۰۲:۰۴ - ۱۳۹۸/۰۲/۲۳
0
0
به نام خدا
موضوع: درخواست نظارت و کنترل فضای مجازی
سلام علیکم
امام خامنه‌ای در ۱۷ اسفند ماه ۱۳۹۰طی حکمی اعلام فرمودند که گسترش فزاینده ی فناوریهای اطلاعاتی و ارتباطاتی بویژه شبکه‌ی جهانی اینترنت و آثار چشمگیر آن در ابعاد زندگی فردی و اجتماعی، و لزوم سرمایه‌گذاری وسیع و هدفمند در جهت بهره‌گیری حداکثری از فرصت‌های ناشی از آن در جهت پیشرفت همه جانبه کشور و ارائه خدمات گسترده و مفید به اقشار گوناگون مردم و همچنین ضرورت برنامه‌ریزی و هماهنگی مستمر به منظور صیانت از آسیب‌های ناشی از آن اقتضا می کند که نقطه‌ی کانونی متمرکزی برای سیاستگذاری، تصمیم‌گیری و هماهنگی در فضای مجازی کشور بوجود آید. به این مناسبت دستور تشکیل شورای عالی فضای مجازی کشور با اختیارات کافی به ریاستِ رئیس جمهور را صادر فرموده و اعضای حقوقی آن را رئیس جمهور(رئیس شورای عالی)، رئیس مجلس شورای اسلامی، رئیس قوه ی قضائیه، رئیس سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران، دبیر شورای عالی و رئیس مرکز، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، وزیر اطلاعات، رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، فرمانده نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران تعیین نمودند. هم چنین از این شورا خواستند تا مرکزی به نام مرکز ملّی فضای مجازی کشور جهت اشراف کامل و به روز نسبت به فضای مجازی در سطح داخلی و جهانی و تصمیم‌گیری نسبت به نحوه مواجهه فعال و خردمندانه کشور با این موضوع از حیث سخت‌افزاری، نرم‌افزاری و محتوایی در چارچوب مصوّبات شورای عالی و نظارت بر اجرای دقیق تصمیمات در همه سطوح ایجاد نماید و کلیه دستگاههای کشور را موظف به همکاری همه جانبه با این مرکز نمودند.
ایشان در دیدار با معلمان و فرهنگیان در 13/2/1395 وزارت ارتباطات را نیز یکی دیگر از دستگاه‌های مسئول در زمینه‌ی تربیت نسل آینده برشمردند و با اشاره به گستردگی فضای مجازی و سرعت روزافزون تحولات در این عرصه و ارتباط مستمر جوانان با فضای مجازی خاطرنشان کردند: کسی مخالف استفاده از فضای مجازی نیست بلکه موضوع اصلی این است که در چنین عرصه‌ای که لغزشگاه است باید زمینه‌ی استفاده‌ی صحیح فراهم شود نه آنکه فضای مجازی به‌صورت رها و غیر قابل کنترل باشد. رهبر انقلاب اسلامی با گلایه از وزارت ارتباطات و شورای عالی فضای مجازی گفتند: کسی به‌دنبال بستن فضای مجازی نیست؛ زیرا این کار عاقلانه نیست اما چرا هنگامی که کشورهای دیگر برای حفاظت از فرهنگ خود، در استفاده از فضای مجازی چارچوب‌هایی قرار می‌دهند، ما فضای مجازی را رها کرده‌ایم؟
همچنین در دیدار با جمعی از فرماندهان نیروی انتظامی در 8/2/1398 به مسأله امنیت فضای مجازی اشاره کرده و فرمودند: امروز فضای مجازی در زندگی مردم، دیگر مثل پنج سال پیش و ده سال پیش نیست؛ گسترش فضای مجازی یک گسترش بسیار وسیع و عظیمی است. خب، این فضای مجازی منافعی دارد، امکاناتی دارد، خطراتی هم دارد، خطرات بزرگی هم دارد. اگر چنانچه این فضا ناامن باشد برای مردم، ضررش را مردم میبَرند. شما خب -حالا پلیس فتا و مانند اینها هم که هست، کارهایی میکنید- در این زمینه میتوانید به معنای واقعی کلمه، به‌ طور جدّی وارد بشوید و کار کنید که آن وقت، همکاری شما با قوه‌ی قضائیّه، مهم است. ما بیشتر از خیلی از کشورها، دشمن داریم؛ دشمن هم راه‌های نفوذ را پیدا میکند و یکی از راه‌های نفوذ، همین مسئله‌ی فضای مجازی است. شما هم میتوانید نقش ایفا کنید، نقش مهمّی میتوانید ایفا کنید؛ در این مسئله به ‌طور کامل، به صورت جدّی وارد بشوید.
اکنون با وجود تمام این پیش بینی ها و تذکرات مکرر امام خامنه ای متأسفانه شاهد موارد زیر در فضای مجازی هستیم که بیش از همه جوانان این کشور را در معرض آسیب های جدی قرار داده است:
1- انواع تبلیغات سود جویانه با سوءاستفاده از جاذبه های زنان بدحجاب و بی حجاب و برخی سلبریتی های هنرمندنما با ترویج فرهنگ لاابالی گری و اشرافی گری غربی
2- ترغیب افراد به کسب در آمدهای باد آورده و حرام با انجام کارهای مخرب و غیر مولد در جهت تأمین منافع دشمنان با حمایت های مالی از طرف ایشان
3- نشر انواع دروغ ها و شایعه ها بر علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی، اسلام ناب محمدی و ولایت فقیه
4- القاء انواع شبهات اعتقادی به منظور سست کردن پایه های ایمانی
5- ترویج مفاسد اخلاقی در سایت های مستهجن به منظور تخریب بنیان خانواده
6- گسترش مبانی فکری اسلام آمریکایی مبتنی بر لیبرال دموکراسی غربی
لذا از رئیس جمهور، رئیس مجلس شورای اسلامی، رئیس قوه ی قضائیه، رئیس سازمان صدا و سیما، رئیس مرکز ملّی فضای مجازی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، وزیر اطلاعات، رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و فرمانده ی نیروی انتظامی و همه ی مسئولین سایتها و شبکه های اجتماعی و سایر مسئولین مربوطه می خواهیم با نظارت کامل بر فضای مجازی و کنترل و فیلترینگ مناسب، این فضا را برای همه به ویژه نسل جوان امن نموده و از کلیه ی مظاهر شیطانی پاکسازی نمایند.
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار