رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد

نگرانی پوتین از تحرکات نظامی اوکراین

نگرانی پوتین از تحرکات نظامی اوکراین رئیس جمهور روسیه اعلام کرده است که از رزمایش‌های نظامی نزدیک مرزهای این کشور از جمله در اوکراین نگران است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۵ - ۰۹ آذر ۱۴۰۰ - 2021 November 30
کد خبر: ۱۱۱۷۶۷

به گزارش راهبرد معاصر «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه امروز (سه‌شنبه) درباره تحرکات نظامی اوکراین و دولت‌های حامی این کشور در نزدیکی مرزهای روسیه ابراز نگرانی کرد.

پوتین در این‌باره توضیح داد: «آنها در مورد تهاجم نیروهای روسی به اوکراین در ابتدای سال بسیار صحبت کردند، اما چنین اتفاقی رخ نداد».

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، وی با اشاره به تحرکات نظامی اوکراین و کشورهای حامی آن، اظهار داشت: «روسیه همچنین نگران برگزاری مانورهای نظامی در نزدیکی مرزهای خود، از جمله تمرینات برنامه ریزی نشده است».

رئیس‌جمهور روسیه در ادامه با بیان اینکه توسعه تسلیحات مافوق صوت روسیه پاسخی به اقدامات ناتو است، خبر داد: «به زودی یک سلاح مافوق صوت با حداکثر سرعت ۹ ماخ در روسیه رونمایی می‌کنیم».

بر اساس این گزارش، پوتین همچنین افزود: «در صورتی که سیستم‌های ضربتی و واکنش سریع در اوکراین به سمت مسکو ظاهر شوند، روسیه باید در پاسخ به آن تهدیدی مشابه ایجاد کند».

وی در بخش دیگری از صحبت‌هایش به بحران‌های منطقه غرب آسیا پرداخته و گفت: «چندی پیش، کشورهای دموکراتیک از بهار عربی استقبال کردند، اما این به یک تراژدی تبدیل شد. کشورهای دموکراتیک وضعیت خاورمیانه را به لرزه درآوردند و سعی کردند جهان را بر اساس الگوهای خود بسازند».

به نوشته اسپوتنیک، پوتین با بیان اینکه رمز موفقیت روسیه در خاورمیانه احترام به شرکا و عدم مداخله در امور داخلی آنهاست، اضافه کرد: «وضعیت در افغانستان دشوار است و ما باید به مردم افغانستان کمک کنیم و پول این کشور را در بانک‌های اروپایی برای اهداف بشردوستانه آزاد کنیم».

اوکراین اوایل سال جاری محموله بزرگی از مهمات و موشک‌های «جاولین» آمریکایی را دریافت کرد و نظامیان این کشور می‌گویند خمپاره و پهپادهای تهاجمی ترکیه‌ای را نیز در اختیار دارند. کشورهای غربی به رهبری آمریکا نیز چند روزی است که با اظهار نظرهای غیرمستقیم از طریق گزارش‌های منابع بی‌نام در رسانه‌ها، روسیه را به طراحی حمله علیه اوکراین متهم کرده‌اند.

چند روز قبل «کارن دانفرید» معاون وزیر خارجه آمریکا در امور اروپا ادعا کرده بود همه گزینه ها در مورد نحوه واکنش به تجمع نیروهای روسیه در نزدیکی مرز اوکراین روی میز است و ناتو در مورد اقدام بعدی، پس از رایزنی در هفته آینده، تصمیم خواهد گرفت.

امروز نیز «لیز تراس» وزیر امور خارجه انگلیس ضمن هشدار به روسیه درباره هرگونه اقدام نظامی علیه اوکراین، گفت لندن در کنار کی‌یف ایستاده و از آن دفاع خواهد کرد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار