محمد سرگزی به عنوان رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس انتخاب شد شورای نگهبان ادعای یکی از نمایندگان سابق مجلس درباره دریافت پول در قبال تأیید صلاحیت را رد کرد انفجار‌های کنترل شده در بخش میانکوه شهرستان اردل رئیس سازمان بسیج مستضعفین: زمان تاب‎‌آوری اسرائیلی‌ها ۵ آبان و انتخابات کنست است/ زمان تاب‌آوری آمریکایی‌ها ۱۲ آبان است ابلاغ سلام و دعای رهبر انقلاب به رزمندگان در تنگه هرمز دیدار طائب با مهرداد اخلاقی/ وزیر پیشنهادی دفاع بر اهمیت توسعه توانمندی‌های فناورانه تاکید کرد حمله به ستاد قوه قضائیه تکذیب شد شنیده شدن صدای انفجار در منطقه کوهستک و بخش‌هایی از سیریک انفجار دومین سوپر نفتکش بعد از برخورد با مین دریایی امام‌جمعه اهل‌سنت هیدوچ: امنیت و کرامت زنان باید حفظ شود/ ضرورت پیگیری حوادث خشونت‌آمیز در بلوچستان رهبر انقلاب: در زمانه‌ای که شبکۀ خبیث استکبار با ایجاد انواع محدودیت‌های مربوط به امور درمان و دارو به دنبال تحمیل رنج بر ملّت بزرگ ایران است، کرامت پرستاران تأثیر مهمّی بر سلامت و امنیّت جسمی و روحی جامعه دارد فرمانده سپاه تهران: در همه عرصه‌ها برای دفاع و تهاجم در اوج آمادگی قرار داریم پزشکیان به ارمنستان می‌رود پزشکیان: با بمب و موشک نمی‌توان یک جامعه را وادار به تسلیم کرد دریادار سیاری: تنگه هرمز بسته است/ تا زمانی که کشور‌ها به دنبال تأمین بنزین و گازوئیل هستند، یعنی تنگه هرمز بسته است

قالیباف: تمام بیماران خاص باید به‌طور متمرکز تحت پوشش بیمه قرار بگیرند

قالیباف: تمام بیماران خاص باید به‌طور متمرکز تحت پوشش بیمه قرار بگیرند رئیس مجلس با بیان اینکه باید تمامی بیماران خاص به صورت متمرکز تحت پوشش بیمه‌ای قرار بگیرند، افزود: اگر سند بیماری‌های خاص اجرایی شود بسیاری از مشکلات برطرف می‌شود.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۱ - ۱۰ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 01
کد خبر: ۱۰۷۸۲۶

به گزارش راهبرد معاصر محمدباقر قالیباف عصر امروز (دوشنبه 10 آبان) در نشست بررسی وضعیت بیماری های خاص گفت: برخی از اقدام ها در میان سایر کارهایی که در کشور انجام می‌شود موردی هستند اما این مباحث جنبه انسانی دارند و باید مسئولین به آنها توجه کنند.

رییس قوه مقننه با تاکید بر اینکه در جلسات اعلام می شود که مسکن خانواده های دارای ۲ معلول تامین شده اما این گونه نیست ادامه داد: برخی مسائل خاص وجود دارد که باید به آنها توجه ویژه داشته باشیم، باید در بودجه ۱۴۰۱ مسائل مطرح شده در نشست امروز به نتیجه مطلوب برسد و توسط کمیسیون‌های اجتماعی و بهداشت پیگیری‌های لازم انجام شود.

وی با بیان اینکه باید تمامی بیماران خاص به صورت متمرکز تحت پوشش بیمه‌ای قرار بگیرند، افزود: اگر سند بیماری‌های خاص اجرایی شود بسیاری از مشکلات برطرف می‌شود.

قالیباف با یادآوری اینکه اگر احساس کنیم بیماران خاص فرزندان ما هستند، امورات آنها را خارج از ضوابط پیگیری می کنیم تا از گرفتاری نجات یافته و درمان آنها تحت پوشش بیمه قرار بگیرد، افزود: همان گونه که وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی مطرح کرد در بیمارستان‌های تأمین اجتماعی، بیماران خاص سرویس‌های رایگان دریافت می کنند اما برخی خدمات تحت پوشش بیمه‌ای قرار ندارند که باید تحت پوشش قرار گیرد.

وی ادامه داد: در صورت تحت پوشش قرار گرفتن تمامی بیماری‌های خاص در قراردادهای منعقد شده با بیمارستان‌های دولتی باید خدمات ارائه شده تحت پوشش قرار بگیرد زیرا برخی از بیماران امکان جابجایی ندارند و نیازمند خدمات توانبخشی نیز هستند.

رییس مجلس شورای اسلامی گفت: افزایش تحت پوشش قرار گرفتن بیماری‌های نادر از ۲۰ مورد به ۴۵ مورد در جریان بررسی بودجه و برنامه هفتم توسعه توسط مجلس شورای اسلامی پیگیری می‌شود.

قالیباف با بیان اینکه اعداد و ارقام هزینه داروهای بیماری‌های خاص بسیار زیاد است، تصریح کرد: شرکت‌های دانش‌بنیان و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با اولویت‌بندی بیماری‌های موجود بر اساس تعداد بیمار، زمان رسیدن به هدف و هزینه واردات، تولید داروها را در دستور کار قرار دهد./فارس

ارسال نظر
captcha