ترافیک نیمه‌سنگین در جاده‌های شمالی و مسدودی برخی محور‌های غیرشریانی اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی به پزشکی ساعت کار ادارات در ماه مبارک رمضان اعلام شد آمار معلمان بازنشسته مشغول در مدارس اعلام شد هشدار هواشناسی برای تهران/ افزایش دما و پایداری هوا در راه است/ غبار محلی در مناطق پرتردد جزئیات مهم جذب ٧۴ هزار نفر در آموزش و پرورش واریز حقوق فرهنگیان از روز پنجشنبه ٣٠ بهمن ماه ۱۴۰۴+ جزئیات ساعت جدید فعالیت میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار در ماه رمضان واکنش قوه قضائیه به ادعای وکیل امیرحسین مقصودلو معروف به تتلو مأمور نیروی انتظامی شهرستان ایذه به شهادت رسید تمایل ایرانیان برای داشتن ۲.۵ فرزند/ نرخ باروری کل کشور حدود ۱.۴۴ مجوز استخدام ۸۵ هزار معلم در کشور صادر شد/ تکلیف معیشت معلمان چه می‌شود؟ احراز شهادت ۲ تن از قربانیان حوادث دی‌ماه در یاسوج تعیین سهم ایثارگران از ارز ترجیحی دارو و ملزومات پزشکی آغاز کلاس‌های درس دانشگاه آزاد اسلامی از ۹ اسفند به صورت حضوری اژه‌ای: اختیارات خود را به رئیس دادگستری استان‌ها تفویض می‌کنم

پیش بینی هوا/ کاهش 11 درجه ای دمای هوا

کارشناس سازمان هواشناسی از کاهش 6تا 11 درجه ای دمای هوا در بیشتر مناطق کشور خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۰:۳۵ - ۱۱ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 02
کد خبر: ۱۰۷۸۳۷

به گزارش راهبرد معاصر صادق ضیائیان کارشناس هواشناسی با بیان این‌که بر اساس تحلیل آخرین نقشه‌های پیش یابی طی دو روز آینده در برخی نقاط استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، کردستان، زنجان، ارتفاعات البرز در استان های قزوین، البرز و تهران افزایش ابر گاهی بارش پراکنده و وزش باد رخ خواهد داد ،گفت: روز چهارشنبه با گذر امواج تراز میانی جو در شمال غرب، غرب، قزوین ،البرز ،تهران ،غرب استان سمنان ،اصفهان و ارتفاعات شمال خوزستان ابرناکی رگبار باران گاهی رعدوبرق و وزش باد شدید در ارتفاعات و در مناطق سردسیر بارش برف پیش‌بینی می‌شود.

او ادامه داد: به‌تدریج با شمالی شدن جریان‌ها بر روی دریای خزر بارش در سواحل دریای خزر و همچنین در خراسان شمالی و شمال خراسان‌رضوی آغاز می‌شود.

ضیائیان توضیح داد: روز پنجشنبه مقدار بارش در مناطقی از جمله خراسان شمالی و شمال خراسان‌رضوی افزایش خواهد یافت و گستره آن استان‌های چهارمحال‌وبختیاری، شمال فارس، اصفهان، غرب سمنان و غرب یزد را نیز فرا خواهد گرفت. روز جمعه از مقدار بارش در شمال و غرب و غرب کاهش خواهد یافت و در مناطقی از جنوب غرب، جنوب مرکز و شرق کشور رگبار باران گاهی رعدوبرق و وزش باد پیش‌بینی می‌شود.

کارشناس هواشناسی توضیح داد: طی روز‌های چهارشنبه تا جمعه در سواحل شمالی، شمال غرب و شمال شرق و طی روز‌های پنجشنبه تا شنبه در دامنه‌های جنوبی البرز ،غرب، مرکز و شرق کشور دما در حدود ۶تا ۱۱ درجه کاهش می یابد.

ضیائیان درباره آب‌وهوای استان تهران هم گفت:آسمان تهران فردا قسمتی ابری همراه با غبار صبحگاهی گاهی نیمه‌ابری و همراه با وزش باد خواهد بود. بیشترین دمای تهران به ۲۴ درجه و کمترین آن به ۱۵ درجه می رسد./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر